Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem ez a 2 tizi túlzás volt. Meccsenként 20 ilyet látunk csak szögleteknél.herlius írta:Egész szezonban nyavalyogtunk, hogy soha nem kapunk tizit. Most meg az a baj, hogy kettőt is kaptunk? Mellesleg mindkettő megadható kategória, az előző meccs 2-3 elmaradt jogos tizije után még csak túlzásnak sem nevezném.
Az zavar, hogy a tiziken kívül kevés gólhelyzetet dolgozunk ki, amik voltak, azokat is kihagytuk. De van még egy félidő, változik ez még. Legalábbis remélem. ( egyébként tényleg baromira idegesítő, hogy többek között az ilyen esetek miatt nem tudok nagyobb társaságban fociról beszélgetni, mert egyből Elton barca, uefa, platini, színészcsapat stb. Már meg sem szólalok, ha fociról van szó komolyan.)lluisllach89 írta:Most komolyan ti arra gondoltok egy Barca-Milan alatt hogy mit fognak majd mondani?
Ha nem ez, akkor az. Ki a [auto_cenzúra] érdekel, mindig lesznek értetlenkedők. Ennyi.
Akkor húzz el más meccset nézni... nem értelek mit kell nyafogni. 2 jogos tizenegyest kaptunk amit érvényesített messi. most ebben mi a baj ember? esküszöm nem értelek. szégyen hogy tizenegyest lövünk? ez a foci része!!!Deus írta:ez már rohadt nevetséges...
lesz nekik téma hogy mivel tudjanak szívatni minket... csak 11esek segítségével jutunk tovább. SZÉGYEN. Tisztára mint Madrid, kb...
Nem lehetne lőni rendes gólt a játék alatt?????? ez a 2 tizenegyes sok nekem.
Nesta mindig is nagyon nagy király voltkurdt írta:Muszáj lenne még egyet, vagy még inkább kettőt rúgni, mert ez így nem menő...
Nesta pedig 36 éves, de én leigazolnám! Hihetetlen...
Kismillió van ilyen szögleteknél. Ez nem volt 11es.Capon írta:na most ez 11es vagy sem?
UEFA, DOPPING, UNICEF. PfejCapon írta:na most ez 11es vagy sem?