samy85 írta:Bob_Marley írta:Ellen oldallal meg továbbra sem értem mit kell annyit foglalkozni, ilyenből láttunk 100at hogy befújtak, meg még 100at hogy nem!Befújták, berúgtuk, továbbmentünk, thats all!

Csak erre regálok most... Azért mert már dühítő hogy az ember akárhova kattint, mindenhol m1 az Unicef, Platini, Uefalona, bunda, Kö...g bíro, nyomják őket... No ezek a címszavak!!! ezzel már nem lehet nem törődni. JM agymosása sikeresnek mondható!
Amúgy tényleg gyengék voltunk önmagunkhoz képest! a 2. tizi meg kamu volt. viszont az első meccsen alexis esete.... mondjuk azt visszakaptunk valamit!:)
Szerk.: most már ott tartunk, hogy nincsenek "csapatok szurkolói" helyette vannak a Barca szimpatizánsok, és az őket gyűlölők!

Rossz helyre kattintasz!
L'Equipe-Érinthetetlen Barcelona
És leírják adható a második 11es!
The Guardian-Messi bevitte 5-re is a Barcát az elődöntőbe
És leírják olaszok mérgesek, de jobb volt a katalán csapat!
Olasz lapok persze idegesek, de ez van
Az hogy mit mondanak egyes szurkolók, továbbra sem értem mit kell "kiakadni", meghallgatja az ember, levonja a kellő konzekvenciát továbblép!Ismét minden nívósabb lap, szaktekintélyek nem azzal foglalkoznak, hogy 11es volt vagy nem, hanem hogy továbbjutottunk zsinór 5-ször elődöntőben a csapat!És ez számít!
Más témához pedig, szerintem így is azért rendesen védve vannak a csatárok!Sok esetben már fütyül a bíró a nagy büdös semmire!
Azért én nem női focit szeretnék nézni, igenis legyen fizikai kontakt!Ahogy egy csatár kihasználja fizikai előnyét azzal ha mondjuk gyors, egy védő meg kontrázzon rá azzal, hogy erősebb!Test-test elleni küzdelmet szeretnék "kitiltani" miközben minden sport a jelenlegi kor szuperatlétáit neveli ki??Fociban dettó, űremberek jönnek le a szalagról!
Ma szerencsére vagy nem döntse el mindenki (nem attól lesz jó egy meccs ha 5-5 az eredmény...példaként múltkor a Stuttgart-Dortmundra azt mondjuk jó emccs mert 4-4 lett az eredmény, miközben olyan alapvető hibák voltak csak amennyit én láttam az utolsó 10 percben, amilyeneket egy grönlandi 3ad osztályban nem látni...de iramában tényleg kiváló volt) minden csapat taktikailag magas szintre jutott el!
Ma már az afriakiak sem annyit tudnak, hogy van 2 gyors emberem elől futtassuk őket!Hanem megtanulták ezt a játékot!És visszazárnak, rendeződnek, tudnak több védekezési struktúrát, nem grundfocit játsszanak!
A színészkedés nagyobb probléma, de itt is legfőképpen a bírói felfogások miatt!Teljesen mások akár azonos bajnokság 1-1 meccsein is a bírók hozzáállása 1-1 szabálytalansághoz, arról nem is beszélek, hogy Spanyolországban repkednek a lapok, Angliában meg Magnummal kell rálő a másikra egy sárgáért

És a kemény és a durva belépők közötti megítélés is teljesen más!
Én úgy vagyok vele, ha egy védő rácsúszik 4 méterről a labdára, a csatárnak ott van a kis pipere lába, s labdával együtt elviszik az nálam nem szabálytalan, a legtöbb esetben meg megy a fetrengés fél órát!
Elhiszem akár fájhat is, de ezért futball és nem sakk, ha odamegy egy 50-50es labdába akkor abból ki lehet így is jönni!És rengeteg ilyet láttunk már, ahol ez sima tovább, valahol meg sárga de akár piros is!
De a színészkedés más sportokban is probléma, s igtazán megoldás sincs rá, fociban mint írtam a különböző felfogások miatt még nehezebb is a szabálytalanságok mértékének bírálása!