Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy játszik, és nem sárgul be.#David Villa# írta:Cr vagy pihen kövi meccsen, vagy besárgul:D
Helyszínen nem fogsz kapni. Londonban pl. stadionnál meccs előtt nem hogy eladni akartak, hanem venniDonny írta:Kb. 1.200€ és 8.000€ között vannak az árak.zalazs88 írta:Véletlenül nem tud valaki nekem arra választ adni, hogy a bl döntőre mennyi egy jegy? interneten és helyszínen.
A 8.000 természetesen a VIP.
Ezek a netes árak.
Azt nem vágom, hogy mennyivel olcsóbb vagy drágább a helyszínen, és hogy lehet-e ott kapni.
Kb. 1.200€ és 8.000€ között vannak az árak.zalazs88 írta:Véletlenül nem tud valaki nekem arra választ adni, hogy a bl döntőre mennyi egy jegy? interneten és helyszínen.
Így igaz. Az első meccsen piros neki, tizi nekünk. A második meccset páholyból kellett volna néznie.miihii írta:Ott kezdődik,h Ballacknak nem is lehetett volna igaza,mivel emlékeim szerint őt lehetett volna kiállítani az első meccsen,uh kihagyta volna a visszavágót.Meg egy sima büntető elmaradt a részünkre,amihez ha hozzáveszem az emberelőnyünket,teljesen máshogy alakult volna az első csörte,aminek köszönhetően a másik is. Egyik a másik nélkül nem korrekt elemzés...Leomessi14 írta:
Igen, de talán a Chelsea az egyetlen csapat amelynek igzat adok...Arrol a meccsről mi Barca szurkolók nem kéne beszéljünk,mert mind Ballacknak mind Drogbanak igaza volt. Persze ezt nem így kell kifejezni,mert semmit se értek el vele, de szerintem mi ne hozzuk fel ezt a meccset többé....
S nincs értelme Abidal kiállításával és az első meccsel jönni.
Ott kezdődik,h Ballacknak nem is lehetett volna igaza,mivel emlékeim szerint őt lehetett volna kiállítani az első meccsen,uh kihagyta volna a visszavágót.Meg egy sima büntető elmaradt a részünkre,amihez ha hozzáveszem az emberelőnyünket,teljesen máshogy alakult volna az első csörte,aminek köszönhetően a másik is. Egyik a másik nélkül nem korrekt elemzés...Leomessi14 írta:
Igen, de talán a Chelsea az egyetlen csapat amelynek igzat adok...Arrol a meccsről mi Barca szurkolók nem kéne beszéljünk,mert mind Ballacknak mind Drogbanak igaza volt. Persze ezt nem így kell kifejezni,mert semmit se értek el vele, de szerintem mi ne hozzuk fel ezt a meccset többé....
Miért is nincs értelme? Mellesleg Ballack kezezése a visszavágó 4. percében?Leomessi14 írta:
Igen, de talán a Chelsea az egyetlen csapat amelynek igzat adok...Arrol a meccsről mi Barca szurkolók nem kéne beszéljünk,mert mind Ballacknak mind Drogbanak igaza volt. Persze ezt nem így kell kifejezni,mert semmit se értek el vele, de szerintem mi ne hozzuk fel ezt a meccset többé....K900 írta:Remélem hogy kitömjük ezt a "médiaúszitó" nagyképü angol bandátt.Visszagondolni is rossz a képen látható vadállatra, és társára a "lófejü" Drogbára.![]()
Attól tartok hogy a mérkőzés után, a játékvezetőnek ismét kifogják állitani a szakmabeli "halotti"bizonyítványát.És így ezzel tovább herggelik majd a médiát, és a közvéleményt is.
![]()
Az LFP minden évben eljátssza ezt, hogy a Klasszikus a 2 BL elődöntő közt van. Nekünk sem és a Madrdinak sem fog ez jókor jönni...Lionsgate írta:Na az durva periódus lesz számunkra, nehéz feladat lesz, de muszáj lesz mind3at hozni ha BL-t és bajnokságot szeretnénk nyerni!sjd írta:Ha a Chelsea tényleg 18. és 24. lesz, akkor tuti 21-én játsszuk a Clasico-tSenyera írta: A reál ellen nem 22.-én játszunk?? Akkor benyaltam mert szombaton halaszthatatlan programom van.
Off.:Ez már az elődöntőBarcaman14 írta:Az biztos hogy gálázni nem a Chelsea ellen fogunk! Nagyon meg kell majd szenvednünk hogy bejussunk az elődöntőbe, és egy kicsit tartok is az angoloktól. Ahogy tudják tördelni fogják a játékot, iszonyatosan masszívak lesznek, és Di Matteonak a motiválással sem lesznek gondjai. Nagyon fontos lenne az első meccset valahogy lehozni kapott gól nélkül, egy 1 gólos előny már bőven jó lenne.
Nem támasztok nagy igényeket a csapat felé ezúttal, küzdjünk és legyen meg a továbbjutás. A többi tényleg csak a plusz, mert nehéz párharc lesz ez. Azt pedig nagyon remélem hogy nem a játékvezetőkről fog szólni.
Na az durva periódus lesz számunkra, nehéz feladat lesz, de muszáj lesz mind3at hozni ha BL-t és bajnokságot szeretnénk nyerni!sjd írta:Ha a Chelsea tényleg 18. és 24. lesz, akkor tuti 21-én játsszuk a Clasico-tSenyera írta: A reál ellen nem 22.-én játszunk?? Akkor benyaltam mert szombaton halaszthatatlan programom van.
Ha a Chelsea tényleg 18. és 24. lesz, akkor tuti 21-én játsszuk a Clasico-tSenyera írta: A reál ellen nem 22.-én játszunk?? Akkor benyaltam mert szombaton halaszthatatlan programom van.
A reál ellen nem 22.-én játszunk?? Akkor benyaltam mert szombaton halaszthatatlan programom van.Gareth Tello írta:Azért igen kemény lesz az a 7 nap...
18.: Chelsea-Barça
21.: Barça-Real
24.: Barça-Chelsea
Meglesz a továbbjutás, ha javítunk a helyzetkihasználáson.
Ja, és remélem, a Bayern jól megfingatja a Madridot...
Cech, Ivanovic, Cole, Essien, Lampard, Drogba, Kalou, Mikel, Malouda, Bosingwa, Ferreira, Terry, Hilario.Alexander Mahone írta:3 éve pont ugyanígy volt. A 2-6 pont a két Chelsea elleni elődöntő között volt. Az akkori csapatból még kik vannak náluk?
Biztos Bridge barátnője miatt hagyja ki a meccset...S.Agüero írta:http://www.hatharom.hu/article/8f56b2-t ... birol?eb=2
ellenünk mindenki lesérül?![]()
persze ez csak jó lenne nekünk, ha nem játszana, de akkor már egy gála kezdőjű Chelsea-t verjünk már meg!