Léfe írta:Abba kellene hagyni a birózást, persze mindenkinek. Vegyük észre mindig a vesztesek biróznak, mert jobb ezt mondani, mint elismerni, hogy jobb volt az ellenfél. Volt már szerencsénk is meg nem is. Az Mou féle Inter ugy ejtett ki minket, hogy a San Siróben Militó lesególt fejelt és elmaradt egy tizi ide. Most mit akar a Milán, azt nem emlegetik, hogy Alexis elhuzásáért nem kaptunk büntetőt. De arró miért nem esik szó Milánóban 1 nyomorult golt sem tudtak rugni, és játékban is le lettek mosva. Akárcsak kedden. Egyszer találták el a kaput egész meccse, bár az gól lett. Egyszer. Mit akarnak ezek. Sok helyzet kimaradt, lehetett volna 5-6 is.
Hogyan akartak ezek továbbjutni. A Chealse ellen volt ilyen is -olyan is. Amikor 4-2 vel továbbjutottak akkor a gyöztes golt /Terry a végén ugy fejelte, hogy a Valdest lefogták. A másik meccsen , amikor Ini a végén rugta a golt, akkor szerencsénk volt.
A helyesírásod elég szép.
Ne próbálja senki se itt most bebizonygatni, h persze, nem fújnak a bírók nekünk, mert a vak is láthatja, h így van sajna.( a Bl-ben abszolut) Elég sztem ha csak Ambrosini sárga lapjára gondolunk az első meccsen, amikor azért kapott sárgát, mert Xavi és Iniesta győzködte fél percig.Ilyen butaságokkal, meg h Valdest lefogták Terry góljánál ne irogassunk, mert ugye a kifogások a vesztesek ismérve, nem!? ( legalábbis mi mindig ezt mondjuk a Madrid fanokra) Több gólt rúgtak, kiestünk anno, kész.
Komolyan kérdezem, h van olyan ember, aki elhiszi, h véletlen a tavalyi és az idei Bl sorsolás!?
Az egész Uefa korrupt.Tavaly mit ad isten, Bl-elődöntőben találkozik Messi és Ronaldo, a Real Madrid és a Barcelona.A világ 2 legjobb csapata, amire ugye a legnagyobb piac van a világon.A meccs után egyből mondtam, h le merem fogadni, h jövőre a Madrid-Barcelona döntő lesz a cél, erre mit ad isten külön ágra kerülnek. Remélem senki se hisz benne, h ennyi véletlen van. ( Vagy milyen véletlen, mikor Zlatan hozzánk jött, pont az Intert kaptuk, Kaka a Madridba ment, ősszel egyből a Milant kapták........)
A csapatunk nagyon jó, korszakos, ez nem vitás, de, aki focizott már valaha is megye 2-be is akár, az csak mosolyog a 2. büntetőn.Aki tiszta lelkiismerettel tudja, arra azt mondani, h büntető, annak mutatnék néhány NB 3as meccset, ahol nem fújják be, nemhogy Bl negyeddöntőben, amit a fél világ néz.(Tegnap a Loki-Kecskeméten volt, min 3 ilyen eset.)
A dolgok szerintem itt túlmutatnak, Platinin vagy Blatteren.Arab sejkek vagy orosz üzletemberek, lehet odaadnak 100 millió eurot, h szeretnének egy Barca-Madrid döntőt és annak így kell alakulnia.Kb olyan kemény összeg az nekik, mint nekem 1000 Ft.Aki meg lebegtetné a zászlóját, hát de ilyen szinten nincs csalás, annak ajánlom a Valuev-Hollifield box mérkőzést, vagy nézzenek utána a ciprusi uefa bírának, aki felállt és elmondta, h 7 bíra kapott horribilis euro milliókat a Katari vb miatt.Az úriember rá 1,5 hétre eltünt és azóta se látta senki.
http://www.youtube.com/watch?v=0vXfSC9Efro
Lehet a kocsi tulajdonosa áll a dolgok hátterében.
Na mind1 ez az én meglátásom, persze lehet kövekkel dobálni, azért van a fórum!