Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
világoslui1698 írta:Szerintem arra gondolt, mikor lecserélés után tarkó szabta Cesc-et a mester.Sanama írta:Mikor paskolta meg??
Mégis milyen taktikát találnál ki erre? Ha egy csapat jól védekezik, akkor a támadó csapatnak nagyon nehéz dolga van, ha nem szerez gyorsan vezetést. Ne adj Isten úgy alakul a meccs, hogy a védekező csapat bemákol egy gólt az elején, akkor nem nagyon tudsz ott taktikázni.19Messi19 írta:.Azt hiszem hozzá lehetett volna már szokni ahhoz,hogy ellenünk 10 emberrel védekeznek.Nem értem miért nem lehet rá kitalálni valami taktikát.
Nem csináltunk semmit. Majd most!nonomo írta:Az a baj, hogy mi sem csinálunk semmit.Primitive írta:Nyerni fogunk, hova ez a vészmadárkodás? Ez a szerencsétlen Levente nem csinált semmit, kaptak egy büntit, aztán annyi...
Értlek én, de én a mai napi teljesitményünkről beszéltem, szerinted ez ér valamit a real ellen?Bob_Marley írta:Azért túlzásokba ne essünk, hogy kitörölhetjük a Real ellen meg hasonlók!
1-2 meccsből annyira hülyeség kiindulni!
Nekünk is meg a Realnak is nehéz a sorozata, ők több nyögvenyelős meccset játszottak mostanában!De semmi következtetést nem lehet levonni!
Ha ma fordítunk 134:1-re akkor se kell abból arra következtetni, hogy 200 góllal verjük a RM-ot!
Az is egy speciális meccs lesz meg a mai második félidő is pl egy külön történet!
ebben nagyon igazad van:)nonomo írta:Az a baj, hogy mi sem csinálunk semmit.Primitive írta:Nyerni fogunk, hova ez a vészmadárkodás? Ez a szerencsétlen Levente nem csinált semmit, kaptak egy büntit, aztán annyi...
Az a baj, hogy mi sem csinálunk semmit.Primitive írta:Nyerni fogunk, hova ez a vészmadárkodás? Ez a szerencsétlen Levente nem csinált semmit, kaptak egy büntit, aztán annyi...
hát igen, azt elkell ismerni hogy a real (ronaldo révén ) kitudja használni a szabadokat, ( mekkkora gólt lőtt az atleticonak) félek ez a bajnokság már elúszott, a real megint nyert otthon + ezzel a teljesitményünkkel a seggunket kitörölhetjuk ellenük...recrea írta:Bővíteném még ezt a beadásokkal. Nem sok mindenben, de ebben jobb a real. Ezt a meccset is így nyerték meg.[O.o]R324 írta:az a baj hogy a szabadrúgásokból adódó helyzeteinket nem vagyunk képesek kihasználni...
Ill. nem lövünk kapura.
Valdesnek fognia kellett volna (márh a szögletet), sztem hibázott.
Van még egy félidő, hajrá!
Erre akkor van egy fogadásom...Mihu írta:Komolyan mondom rossz nézni amit művelnek a srácok...Messi megint mint aki nem is akar focizni, Alexis meg Pedro felrúgják a beadásokat 20 méter magasba, Adriano katasztrófa, Cesc mint aki pályán sincs, Xavi nem lő mikor ott van előtte a folyosó....katasztrófa ahogy játszunk...vártuk itt a Clasico-t mint a megváltást, erre előtte egy héttel gondoskodunk róla, hogy tét nélküli legyen...tipikusan az a meccs, amit ha egy hétig játszanánk, akkor se rúgnánk gólt...