Élő közvetítések
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
MESSSSSSSSSSSSSI
még 28 perc és semmi. Tellot be kéne pakolni Fabregas helyére.
-
- Capitá del Barça
Jééééééééé
kapura rúgtunk, 17 méterről
Miért nem lehet ezzel próbálkozni?
Mikor a szélről visszajön a labda középre, mindig megvárják, míg kilépnek ketten is a falból, nehogy kapura lehessen lőni.
Az már nektek is feltűnt, hogy a fontos meccsek előtt mindig ilyen gyatrán játszanak?
Fabregas meg olyan, mintha pályán sem lenne.
kapura rúgtunk, 17 méterről
Miért nem lehet ezzel próbálkozni?
Mikor a szélről visszajön a labda középre, mindig megvárják, míg kilépnek ketten is a falból, nehogy kapura lehessen lőni.
Az már nektek is feltűnt, hogy a fontos meccsek előtt mindig ilyen gyatrán játszanak?
Fabregas meg olyan, mintha pályán sem lenne.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
-
- Barça B
Szerintem is. Ő legalább rá meri lőni a 16oson kívül is.[O.o]R324 írta:Villa kéne ide:D
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Igaza van H.Ferinek...meg kell nyerni,h jó Clasicó legyeen.
az a baj hogy nem hogy 2 de még 1 gól se nagyon van benne a játékunkban
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Adriano!!:OMajdnem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiBarca10 2012.04.14. 23:18:34-kor.
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Nagyon nem.....gyors ember kell ,mint Cuenca..csak a széleken lehet ezeket megverni.[O.o]R324 írta:Villa kéne ide:D
-
- Barça B
Jó, nekem sem mindegy, de pontban már az lesz.recrea írta:Nekem spec. nem mindegy.Xavi e Messi írta:Nem? Szerintem pedig az. Elképzelés nélküli támadások, kapura nem annyira vagyunk veszélyesek, Messi is inkább 6 védő közé viszi...ennnek ellenére hiszem, hogy behúzzuk a meccset, de nehéz lesz. Tök mindegy, hogy verjük a REalt, ha ma nem nyerünk...Bob_Marley írta:1; a mai játékunk nem borzasztó mint ahogy sokan beállítják!
Levante mestere tudja, hogyan kell ellenünk játszani, csapata pedig egyelőre megvalósítja azt.
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Ha Cuenca ennyire bejött jöjjön már Tello is.
- [O.o]R324
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
egyetértek, ebben hasonlit arra amikor az interrel játszottunk, de ott legalább akartak nyerni!Xavi e Messi írta:Nem? Szerintem pedig az. Elképzelés nélküli támadások, kapura nem annyira vagyunk veszélyesek, Messi is inkább 6 védő közé viszi...ennnek ellenére hiszem, hogy behúzzuk a meccset, de nehéz lesz. Tök mindegy, hogy verjük a REalt, ha ma nem nyerünk...Bob_Marley írta:1; a mai játékunk nem borzasztó mint ahogy sokan beállítják!

Nekem spec. nem mindegy.Xavi e Messi írta:Nem? Szerintem pedig az. Elképzelés nélküli támadások, kapura nem annyira vagyunk veszélyesek, Messi is inkább 6 védő közé viszi...ennnek ellenére hiszem, hogy behúzzuk a meccset, de nehéz lesz. Tök mindegy, hogy verjük a REalt, ha ma nem nyerünk...Bob_Marley írta:1; a mai játékunk nem borzasztó mint ahogy sokan beállítják!
Levante mestere tudja, hogyan kell ellenünk játszani, csapata pedig egyelőre megvalósítja azt.
-
- Barça B
Nem? Szerintem pedig az. Elképzelés nélküli támadások, kapura nem annyira vagyunk veszélyesek, Messi is inkább 6 védő közé viszi...ennnek ellenére hiszem, hogy behúzzuk a meccset, de nehéz lesz. Tök mindegy, hogy verjük a REalt, ha ma nem nyerünk...Bob_Marley írta:1; a mai játékunk nem borzasztó mint ahogy sokan beállítják!
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Ha Tellot megint csak a 80. percbe rakja fel megőrülök.
Olyan szinten támad le és tömörül be a Levante, hogy ez ellen egyszerűen nem lehet tenni. Ezért volt szükség Cuencara és lesz Iniestára!
Reménykedjünk hogy találunk rést a falon, és gólt is vele együtt.
Reménykedjünk hogy találunk rést a falon, és gólt is vele együtt.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
1; a mai játékunk nem borzasztó mint ahogy sokan beállítják!
2; ezt írtam semmi következtetést nem lehet levonni ebből!A mai játékunkra is igaz, hogy lehetne gyorsabb, s az utolsó passzokra jobban kellene figyelni!De ettől még a RM elleni továbbra is más lesz, meg az összes többi is!
Ezt írom egy ideje, hogy nicns könnyű meccs a szezon finisében!Az hogy miként nyerünk, hogy nyerünk utolsó percben nyerünk 16 góllal nyerünk, senkit nem érdekel!A 3 pontok kellenek!Madridot érdekli, hogy gyengébb meccseik votlak, nem mert tudták hozni az Atletico meg most is a 3pontot!Ennyiről szól a bajnokság vége, a 4:0ért nem adnak 4pontot!Getafe ellen jól ment, de láthatjuk eltelt pár nap, kicsit rosszabbul, s a 2:1 ugyanannyit fog érni!
2; ezt írtam semmi következtetést nem lehet levonni ebből!A mai játékunkra is igaz, hogy lehetne gyorsabb, s az utolsó passzokra jobban kellene figyelni!De ettől még a RM elleni továbbra is más lesz, meg az összes többi is!
Ezt írom egy ideje, hogy nicns könnyű meccs a szezon finisében!Az hogy miként nyerünk, hogy nyerünk utolsó percben nyerünk 16 góllal nyerünk, senkit nem érdekel!A 3 pontok kellenek!Madridot érdekli, hogy gyengébb meccseik votlak, nem mert tudták hozni az Atletico meg most is a 3pontot!Ennyiről szól a bajnokság vége, a 4:0ért nem adnak 4pontot!Getafe ellen jól ment, de láthatjuk eltelt pár nap, kicsit rosszabbul, s a 2:1 ugyanannyit fog érni!

-
- Barça B
Az a legnagyobb bajom, hogy nem látom rajtuk az akarást...ez mindent elmond.
- [O.o]R324
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Én csak annyit mondok,hogy legyen úgy!Primitive írta:Nem ma játszunk a Madrid ellen.[O.o]R324 írta: Értlek én, de én a mai napi teljesitményünkről beszéltem, szerinted ez ér valamit a real ellen?Nyerni fogunk, ne legyetek ennyire pesszimisták.

-
- Director del Fútbol
Mert?lui1698 írta:Jóska má' megint begombázott szünetben.
Xavi Cucu csere. Hááát.... anyámsé tudja.
1-1-8 és 6-5-re nyerünk.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Ha elveszítjük a bajnokságot, akkor inkább ma, mint az utolsó fodulóba, több okl is ami nyilvánvaló. Egyébkéne egy iksz is belefér, ha nyerünk jövőhéten, mert egy vereség bármikor benne lehet a madridnak is, mondjuk az utolsó fordulóban. Semmilyen bajnokságot sem könnyü kiszerválni. Egyébként meg bízzatok a csapatotokban.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Nem ma játszunk a Madrid ellen.[O.o]R324 írta: Értlek én, de én a mai napi teljesitményünkről beszéltem, szerinted ez ér valamit a real ellen?

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"