P.U.Y.O.L. írta:Nagyon fontos lenne, hogy eldöntsük a továbbjutást az 1. meccsen! Remélem min. egy 0-2t összehozunk...
Élő közvetítések
Szerintem kisebb "arccal kell hozzáállni, nehogy nagyot koppanjanak itt egyesek és aztán meg mindenfélét mondjanak esetleges rossz eredmény esetén. Nem szabad lebecsülni Chelsea-t- erős csapat-1 gólt biztos rúgnak-, abszolút 3 esélyes mai meccs. Remélem, hogy Barca jó eredményt ér el mai meccsen és nem bíróról fog szólni!!! Nem hinném, hogy kettő gólt rúgnánk, jó esetben ez a maximum. Visca el Barca, Visca el Catalunya!
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nagyon fontos lenne, hogy eldöntsük a továbbjutást az 1. meccsen! Remélem min. egy 0-2t összehozunk...
Piqué nincs a kezdőben?? Aki a legjobban fejelő ember? És mikor köztudott, hogy az angolok fejjel a legveszélyesebbek? Nem igazán értem a logikát, bár Pep valószínűleg azzal számol, hogy a Chelsea inkább visszahúzódik. Mondjuk egy két kontrából így is veszélyesek lehetnek, akár fejjel is. Adriano miatt szintén félek egy kicsit, Puyol szerintem több stabilitást adna a csapatnak, és most szerintem erre lenne szükségünk. Viszont akkor meg a szélső játékunk lenne gyengébb, szóval itt valamelyest mégiscsak igazat kell adnom Pepnek. A többivel nincs gond, hajrá!!
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- Andris
- Adminisztrátor
Topic on.
0-3at szeretnék, még jobban 0-6ot, 1-2őt tippelek.
Kezdő: Valdes - Alves, Puyol, Masch, Adriano - Busi, Ini, Xavi - Messi, Cesc és Alexis.
Kár hogy Piqué helyett Adriano van, szerintem ez így elég gyenge, mindamellett ha a Chelsea beáll védekezni még jól jöhet ez.
És hát ez a valószínűbb forgatókönyv.
Hajrá!
0-3at szeretnék, még jobban 0-6ot, 1-2őt tippelek.
Kezdő: Valdes - Alves, Puyol, Masch, Adriano - Busi, Ini, Xavi - Messi, Cesc és Alexis.
Kár hogy Piqué helyett Adriano van, szerintem ez így elég gyenge, mindamellett ha a Chelsea beáll védekezni még jól jöhet ez.
És hát ez a valószínűbb forgatókönyv.
Hajrá!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Megvan! 

Kemeny volt, de megvan... 

-
- Barça B
Az mi, hogy 8 ember között úgy passzolgatunk, mintha senki nem lenne ott? Imádom.

Szerk.
Thiagot még mindig imádom.

Szerk.
Thiagot még mindig imádom.

Úgy, hogyha a Cuenca eset kérdéses, így már nem. Én ezért is tizenegyest adtam volna.SuperMessi írta:Andrést hogy tették odébb az ötösön???
- [O.o]R324
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
azért regeltél hogy ezt kiirhasd?:) gondolom reálos vagy:Dpanpeter írta:undorító újabb kamu tizenegyes jólvan....
hha igen akkor szólj vlamit a szerdai tizenegyesetekre:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára [O.o]R324 2012.04.14. 23:42:46-kor.

- SuperMessi
- Capitá del Barça
Andrést hogy tették odébb az ötösön???
Kijelentem: Messi-függők vagyunk.
Bíztam a fordításban, kár h nem fogadtunk Mihu.

Bíztam a fordításban, kár h nem fogadtunk Mihu.

-
- Barça B
Szerintem Messi olvassa a blogot, mert végre értékelhető 11eseket rúg.

Rugni kell meg egyet.....
undorító újabb kamu tizenegyes jólvan....
-
- Barça B
Visszanézve teljesen megadható, de biztos az ellen fog magyarázni. 
Alves, adj egy pazar passzt Messinek, és előzze meg CR-t.

Alves, adj egy pazar passzt Messinek, és előzze meg CR-t.

- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, kb dimaria buntetoje is ennyire kamu volt..G.Gabe írta:igaz ami igaz ez annyira volt 11-es mint az övék
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Remélem nem ez a tizenegyes lesz a döntő. Lőjünk még egyet.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ennyilui1698 írta:Leszrom, hogy véleményes bent van, ennyi.

Pont ezeket írtam, nyerni kell, mindegy hogyan!
Megadta, berúgtuk, ennyi!2-1 (vagy más) fog bekerülni a jegyzőkönyvbe, s 3 pont a tabellára!

És a Calderón-ban milyet kapott szerdán a Real???SuperMessi írta:lökték ő meg esni akart. fújható. lőjjünk még egyet
Ja, meg az előző kezezésért meg persze nem kaptunk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sándor_is 2012.04.14. 23:33:13-kor.
- Deus
- Boixos Nois
Azt hogy verte be Messi
Tiszta erő volt, jobb felső sarokba
Amúgy minket tol a szögletspori is (
). Az mi már, hogy úgy állt ott mint egy szobor, arca meg se mozdult mikor az egész levante csapat letámadta őt.
Villantak a sárgák is.

Tiszta erő volt, jobb felső sarokba

Amúgy minket tol a szögletspori is (