Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Az mondjuk érdekes lesz, ha Puyol és Mascherano is besárgul. Lehet, h jövő héten Bartrát fel kell avatnunk a BL-ben?S.Agüero írta:19:35 - 11 del FCB: Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Cesc; Iniesta, Messi y Alexis
Pad : Pinto, Bartra, Thiago, Piqué, Pedro, Keita i Cuenca
ez komoooooly?Rivaldinho írta:Ma tudtam meg, hogy megyek idén a BL-döntőre !![]()
Életemben nem voltam még Barcelona meccsen sajnos, remélem a BL-döntő a mi meccsünk lesz... Milyen lenne, ha első nemzetközi meccsem egy BL döntőn, a kedvenc csapatom behúzná a Kupát, és megvédenénk a címet... Hát behugyoznék
annyival egeszitenem ki a lineup-ot, hogy iniesta kp-n, cesc támado sorban lesz... hála a jó égnek..SuperMessi írta:Nincs meglepetés, a legerősebb kezdő, Visca!S.Agüero írta:19:35 - 11 del FCB: Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Cesc; Iniesta, Messi y Alexis
Szurkolok neked, de jobban örülnék, ha a Bayern látnád MünchenbenRivaldinho írta:És ráadásul az egy El classicó lenne !!!Rivaldinho írta:Ma tudtam meg, hogy megyek idén a BL-döntőre ...![]()
![]()
Ezek szerint Piqué nem kezd. Elméletben legalább a fejjátékára szükség lenne, de ha már nem kezd, akkor nem lesz szükségünk. A végén beállhatna picit zsugázni, a Real ellen szükség lesz rá. Fabregas, Mascherano ott van. Sztem vissza kéne térni arra a rendszerre, amikor Cesc az árnyék ék és Messi jobboson van. Sem Ini, sem Cesc nem muzsikált jól eddig a baloson. De ha így játszunk, akkor cáfoljanak rámS.Agüero írta:19:35 - 11 del FCB: Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Cesc; Iniesta, Messi y Alexis
Nincs meglepetés, a legerősebb kezdő, Visca!S.Agüero írta:19:35 - 11 del FCB: Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano; Busquets, Xavi, Cesc; Iniesta, Messi y Alexis
És ráadásul az egy El classicó lenne !!!Rivaldinho írta:Ma tudtam meg, hogy megyek idén a BL-döntőre ...
Akkor én is vagy szívroham:)))))))))))))visca el barca írta:van egy olyan sejtesem, h keita mindenféleképpen jatszani fog, ez esetben, xavi-keite-busi kp lesz, elől meg iniesta-messi-sancho lesz... értem én h kell a stabilitás kp-ra, de ha iniestat kiteszi baloldalra én bizony agyverzest fogok kapni...
Na jól van, kábé ezredszer rázott ki a hideg a videó miatt.S.Agüero írta:Van egy olyan érzésem, h ma Masch betalál.![]()
Amúgy a meccsre bőven elég lesz ezzel hangolódni.![]()
VAMOS!