Nekünk vviszont muszáj lenne bizonyitani. Biztos nem lesz könnyű kettővel nyerni, de ha nem kapunk, akkor szerintem simán hozható a meccs. Otthon ,80000 Katalán előtt

G.Gabe írta:legalább ki lehetne próbálni, mit ér bal oldalon.visca el barca írta:jó ötlet. nem kellene néznem alves meseszép beadásait. már rohadtul unom a sehova nem tartó beíveléseit. ha meg véletlenül eltalája a 16os környékét, az ellenfél 8-9 játékosán kivul usincs ott senkiG.Gabe írta:Egyet azért kipróbálnék: elég vad ötlet. Mi lenne, ha Dani Alvés a bal oldalon játszana, a helyén meg Montoya?
elvileg a válogatottban ott játszik, nem?
legalább ki lehetne próbálni, mit ér bal oldalon.visca el barca írta:jó ötlet. nem kellene néznem alves meseszép beadásait. már rohadtul unom a sehova nem tartó beíveléseit. ha meg véletlenül eltalája a 16os környékét, az ellenfél 8-9 játékosán kivul usincs ott senkiG.Gabe írta:Egyet azért kipróbálnék: elég vad ötlet. Mi lenne, ha Dani Alvés a bal oldalon játszana, a helyén meg Montoya?
jó ötlet. nem kellene néznem alves meseszép beadásait. már rohadtul unom a sehova nem tartó beíveléseit. ha meg véletlenül eltalája a 16os környékét, az ellenfél 8-9 játékosán kivul usincs ott senkiG.Gabe írta:Egyet azért kipróbálnék: elég vad ötlet. Mi lenne, ha Dani Alvés a bal oldalon játszana, a helyén meg Montoya?
Én már akkor írtam ezt, mikor 10 pont lett a difi.Kash írta:Én megvallom őszintén arra is gondoltam a clasico előtt, mi lenne, ha inkább a B-csapat kezdene, és nem játszana Xavi-Ini-Messi.
Ha a B csapat kezd, talán egy harapósabb Barca lett volna a pályán.
Ha győznek, akkor az ciki lett volna a Realnak, h egy B-kerettől kapnak ki. Ha meg úgy vesztenek, akkor hát Istenem: B csapat, a nagyok keddre tartalékolnak, pihennek.
Érdekes, nekem is eszembe jutott ez párszor, ha már lek*kszizzuk a bajnokságot, akkor álljon ki a B keret, és akkor ha le isgyőzik a Barca B-t, nem verhetik a mellkasukat, hogy húúú legyőztük a Barcáát! mi meg pihenünk a Cselzire...
Én megvallom őszintén arra is gondoltam a clasico előtt, mi lenne, ha inkább a B-csapat kezdene, és nem játszana Xavi-Ini-Messi.
Ha a B csapat kezd, talán egy harapósabb Barca lett volna a pályán.
Ha győznek, akkor az ciki lett volna a Realnak, h egy B-kerettől kapnak ki. Ha meg úgy vesztenek, akkor hát Istenem: B csapat, a nagyok keddre tartalékolnak, pihennek.
Én megvallom őszintén arra is gondoltam a clasico előtt, mi lenne, ha inkább a B-csapat kezdene, és nem játszana Xavi-Ini-Messi.papek89 írta:Szét kell zúzni a Chelsea-t. Ezek a srácok nem felejtettek el focizni. Ha a Bilbao meg tudta csinálni, hogy alig pihent az EL meccs után és velünk a Nou Campban egy ki-ki meccset tudtak játszani, nehogy már mi ne tudjuk megcsinálni, hogy elverjük a Chelsea-t 2:0ra. Nem lehetetlen. Még mindig állítom azt, hogy Pep kockáztatott tegnap, inkább kiküldött egy gyengébb kezdőt, hogy 1-2 játékos pihenjen a keddi meccsre (amiatt, mert ha megvertük volna a realt is még hátrányban lettünk volna). Nem jött be sajnos, de kedden újult erővel kell játszani.
Kassai barátunk első VB-jén elődöntőt vezetett, egy évre rá BL-döntőt. Mindkettőt elég jól. Úgyhogy lehet, hogy mégsem akkora hátrány egy fiatal bíró, aki bizonyítani akar...visca el barca írta: másfél éves bl tapasztalattal nagy merészség...
salas9 írta:A keddi visszavágót a 35 éves török Cüneyt Cakir vezeti majd. Ő kicsoda, nem is hallottam még róla
kilibarca írta:Ha a Barca tovább jut úgyis ő lesz a hibás mert ez a divat most. Utána fenyegető leveleket kap és vissza vonul, gondolták érte nem lesz kár.salas9 írta:A keddi visszavágót a 35 éves török Cüneyt Cakir vezeti majd. Ő kicsoda, nem is hallottam még róla
Már előre látom, ha továbbjutunk micsoda elméletek lennének:visca el barca írta:másfél éves bl tapasztalattal nagy merészség...
Ha a Barca tovább jut úgyis ő lesz a hibás mert ez a divat most. Utána fenyegető leveleket kap és vissza vonul, gondolták érte nem lesz kár.salas9 írta:A keddi visszavágót a 35 éves török Cüneyt Cakir vezeti majd. Ő kicsoda, nem is hallottam még róla