2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vagy mi 2-vel kevesebbet náluk.Sanama írta:csak 1el tobbet rugtak mint mi.Tulajdonképpen semmit nem csináltak
Sanama írta:csak 1el tobbet rugtak mint mi.Tulajdonképpen semmit nem csináltak
csak 1el tobbet rugtak mint mi.Tulajdonképpen semmit nem csináltak
Arra még nem sikerült rájönnöm, hogy mégis miért lenne az divatszurkoló, aki elsiratja a csapatot. Aki elpártol tőlük, az a divatszurkoló! Aki, miután pocsékul játszott a csapat és megérdemelten kikapott, mondja azt hogy még mindig sokkal jobbak midnenkinél, minden meccsen, stb, az meg egy elvakult fanatikus, akinek egész kevés köze van a realitáshoz.Hami írta:A Barcelonat senki se temesse ilyen a futball egyszer fent egyszer lent.
A csúcson még soha senki nem maradt fent és ezért szép a foci.
Lehet idén nem mi vagyunk a bajnokok de attól még nem kell itt eltemetni őket. Sokáig ültünk a trónon és még fogunk is.
Aki most elsiratja a csapatot meg stb az divatszurkoló akiben Barca szív dobog az kitart mellettük bármi is legyen mert Més que un Club
Visca el Barca!!!
Azért én emékszem, hogy februárban többen emiatt jajgattaksjd írta:ez mondjuk egy Valencia-fórumon még elmenne, de én valahogy nem jöttem extázisba a dologtól... (ok tudom, 4 éve még örültem volna neki, de a következő szezonnak nem futnék neki úgy szívesen, hogy ha nem kell sorfalat állni, az már eredmény)G.Gabe írta:gyerekek: azért az dicséretes, hogy nem kellett sorfalat állni nekik
Attól hogy Barca drukker vagy, még nem kell hülyeségeket írni!!Zibra16 írta:Felálni a földröl és szurkolni, hogy a csapatunknak meglegyen a bajnoki aranya most a 2011/2012-es idény végén. Hisz a madridiak nem érdemlik meg hogy az övék legyen a főnyeremény hisz azért valljuk be elég sok segítséget kaptak a szezon során ha nem fújtak volna a bírok mindig oda a javukra akkor most nem itt állnának hanem lehet, hogy az ötödik helyen loholnának a barca után
Remélem, hogy a németek kiverik a semmirekellő mourinho legénységet a leagueból és majd utána sírhatnak, hogy jajj, a bíró nem adta meg a kézzel szerzett gólunkat meg, hogy nem fújt tizenegyest a 16-son kívül
Felkell kellni most a Barcának és jól elkell kalapálni holnap a chelsea fejét bekell rúgni a gólokat nincs mese csak így mehetünk tovább a döntőbe
Hajrá Barca Katalán a Szív
egy valencia forumon már-kis túlzással- az is dícséretes,hogy az őszi fordulóban nem kell sorfalat állniuk. az a szakadék,ami a 2 csapat és a többi között van,már megmosolyogtatóan nagy(és zavaró is). nem hiszem,hogy ez az elkövetkező pár évben jelentősen megváltozna,sőt...sjd írta: ez mondjuk egy Valencia-fórumon még elmenne, de én valahogy nem jöttem extázisba a dologtól... (ok tudom, 4 éve még örültem volna neki, de a következő szezonnak nem futnék neki úgy szívesen, hogy ha nem kell sorfalat állni, az már eredmény)
ez mondjuk egy Valencia-fórumon még elmenne, de én valahogy nem jöttem extázisba a dologtól... (ok tudom, 4 éve még örültem volna neki, de a következő szezonnak nem futnék neki úgy szívesen, hogy ha nem kell sorfalat állni, az már eredmény)G.Gabe írta:gyerekek: azért az dicséretes, hogy nem kellett sorfalat állni nekik
- azért mert a cselzi ellen nem ment be semmi, ne beszéljünk már nemmegybeemmi-korszakról...G.Gabe írta:Murinnyó igen, jól látta, hogy most az a nemmegybesemmi-korszak jött elő, jól érezte, hogy ez a bekkelős-kontrázás be fog tudni válni.
A Baxern ellen meg nem mehetnek biztosra.