2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én azért örülnék ha nagyot játszana! Meg Tello is!Andris írta:Nem kell kezdőbe követelni, nem kell nagyot sem teljesítenie.
Az eddigiek alapján bőven látható, hogy milyen adottságai vannak, milyenek nincsenek. Ugyanez igaz Tellora is.
Nem kell kezdőbe követelni, nem kell nagyot sem teljesítenie.samy85 írta:Talán azért mert ez lesz az első igazán "nagy" meccse, az 1 legnagyobb téttel bíró!Andris írta:Teljesen hihetetlen számomra, hogy néhányan ennyire nem látják Cuenca hatalmas értékeit.
majd a mai meccsen focizik egy nagyot, és majd kezdőbe követeljük.
ha ez irónia,akkor hülyeségAndris írta:Teljesen hihetetlen számomra, hogy néhányan ennyire nem látják Cuenca hatalmas értékeit.
Talán azért mert ez lesz az első igazán "nagy" meccse, az 1 legnagyobb téttel bíró!Andris írta:Teljesen hihetetlen számomra, hogy néhányan ennyire nem látják Cuenca hatalmas értékeit.
Én is így látom, vagy Pedro vagy Cuenca kell ma, de inkább előbbit tettem volna a kezdőbe. Mindenesetre rossz döntést így sem hozott szerintem Pep, Cuenca jól mozog, írták hogy nem veszélyes a kapura, de jelenleg Messin kívül ki az?!Bob_Marley írta:Én abszolút nem lepődtem meg Cuenca-n, ezt írtam, hogy azért kell egy olyan ember oda előre szélre, aki sokat mozog labda nélkül!
Én Pedrora gondoltam, de Pep úgy látja, hogy Cuenca jobb formában van!
Egy okból lehet félni, hogy a nyomás alatt lehet odakerül 1-1 ordító helyzetbe, s elrontja, ebből a szempontból Pedrot biztosabbnak éreztem volna, főleg hogy rengeteg nagy csatát megélt már!
Na igen, csak kb pár millióan szívinfarktus közeli helyzetbe kerülnek! :dBob_Marley írta:...Tőlem továbbjuthatunk 11esek után is, úgyis mindig panaszkodunk nem látunk elég 11est
A lényeg a továbbjutást!
Nem szabad!Gyurinho írta:Így van, Pedro akkora ballaszt idén ,hogy nem érnénk vele sokat, Tellot meg el lehet felejteni még nagy meccseken.visca el barca írta:teljesen jó a kezdő. tök mind1 h pedro, tello, vagy éppen cuenca. sok vizet egyik sem zavarna...
Így van, Pedro akkora ballaszt idén ,hogy nem érnénk vele sokat, Tellot meg el lehet felejteni még nagy meccseken.visca el barca írta:teljesen jó a kezdő. tök mind1 h pedro, tello, vagy éppen cuenca. sok vizet egyik sem zavarna...
3 év alatt megtanulhattuk volna már hogy igenis tudja mit csinál..Senyera írta:Reméljük a mester tudja hogy mit csinál.