2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tényleg?Bob_Marley írta:Ott van 2 meg lehet nyugodni
ne legyünk már ennyire a magunk ellenségei. ez mióta kérdés? labda nincs ott, szándékosan odatérdel, rúg. egyértelmű piros, és letojom,h a hülye ellendrukkerek mivel jönnek...itt nem daffyra értem, hanem az átlag szhardobálókra.szajko írta:a te véleményedre kíváncsi vagyok. szerinted piros volt?daffy írta:a szünetben azért alexis helyében szólnék a rendőröknek,hogy figyeljék az asszonyt,mert terry bosszút áll(!),bár lehet h addigra már késő....
persze. nyilván alexis eljátszotta,hogy letört a lába,de a szándék piros volt,alattomos,hülye megmozdulás. megérdemelte a chelsea.szajko írta:a te véleményedre kíváncsi vagyok. szerinted piros volt?daffy írta:a szünetben azért alexis helyében szólnék a rendőröknek,hogy figyeljék az asszonyt,mert terry bosszút áll(!),bár lehet h addigra már késő....
a te véleményedre kíváncsi vagyok. szerinted piros volt?daffy írta:a szünetben azért alexis helyében szólnék a rendőröknek,hogy figyeljék az asszonyt,mert terry bosszút áll(!),bár lehet h addigra már késő....