Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egy gól..a második nem volt gólhelyzet csak hozzá vagy szokva,h ő még azt is kapura tudja nyesni.mess2009 írta:Messi lábában két gól, és stabil mezőny játék, semmi más. Pedro, de Sajnos Sanchez is veszélytelen a kapura, az Iniesta Xavi duó világszinvonalon ugyan de egy kissé mégis deffenzíven játszik. a védelem egyelőre jól zár de nekem van egy olyan rossz érzésem, hogy Murinho altat!! össszesen ha két kontrát láttunk, szerintem ennél több van bennük, lehet hogy az utolsó 20-30-at nyomják meg?! de szerintem a másodikban többet fognak támadni.
nekünk a szokásos hatékonysági gondjainkon kellene javítani, a bal szélünk nagyon gyenge volt, középen pedig jól zárnak.
Attól függetlenül két olyan buktatása volt, amik önmagukban megérdemelték volna a pirosat, ehelyett még csak be sem sárgult.ab1daL írta:Alonso kapta, csak a tv-sek szokás szerint elírták.
Egyszerűen az a helyzet, hogy nem akartak senkit sem kiküldeni már az első félidőben a nagy RM-ből, pedig Albiolnak már fél óránál mennie kellett volna. Előre le vannak zsírozva a döntések, nem is értem, hogy miért lepődgetünk itt meg.rrobbiefcb írta:ez a játékvezetői csapat tuti nem a spanyol optikusok ajánlásával került ma oda
Alonso kapta, csak a tv-sek szokás szerint elírták.Rinku írta:Ugyanerre gondoltam én is, Casillas neki is beverhetne már egyet, hogy kiüljön pihenni...Sanama írta:Albiolt mar 15perce kellett volna küldeni tusolni...erre most is megússza,khm.
Ugyanerre gondoltam én is, Casillas neki is beverhetne már egyet, hogy kiüljön pihenni...Sanama írta:Albiolt mar 15perce kellett volna küldeni tusolni...erre most is megússza,khm.