Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De értettem... ember. Az, hogy Madridista, felment a bunkózás alól, vagy mi? Tök értelmes kérdést tett fel, erre jöttél egy butasággal.MessiBarca10 írta: Mit nem értesz??? Egy madridistának írtam ember...
bocsilorin írta:albiol nálam nem parédes, eleve varanet kezdettem volna, és nem tudom miért kell engem provokálni, okot nem adtam rá.
Mit nem értesz??? Egy madridistának írtam ember...fcbarca0827 írta:Azt kérdezted az előbb Albiol mit keres a pályán, még mindig, hát én azt nem értem Te mit keresel a fórumon még mindig.MessiBarca10 írta:Albiol parádés a szemedben mi....?
Amúgy, ha tényleg ezt mondják a TV-ben, én speciel nem értek egyet.
Ja, amúgy Alexis esése sima büntető lett volna, ha nem fél méterre az alapvonaltól lett volna. Nem is értem Feri mit nézett, Ramos gyakorlatilag mindkét lábával felrúgta.
Gólon kívül eddig jó.lorin írta:a sport tv szerint parádésan játszatok. ti is így gondoljátok?
Azt kérdezted az előbb Albiol mit keres a pályán, még mindig, hát én azt nem értem Te mit keresel a fórumon még mindig.MessiBarca10 írta:Albiol parádés a szemedben mi....?
Albiol parádés a szemedben mi....?lorin írta:a sport tv szerint parádésan játszatok. ti is így gondoljátok?
Egy gól..a második nem volt gólhelyzet csak hozzá vagy szokva,h ő még azt is kapura tudja nyesni.mess2009 írta:Messi lábában két gól, és stabil mezőny játék, semmi más. Pedro, de Sajnos Sanchez is veszélytelen a kapura, az Iniesta Xavi duó világszinvonalon ugyan de egy kissé mégis deffenzíven játszik. a védelem egyelőre jól zár de nekem van egy olyan rossz érzésem, hogy Murinho altat!! össszesen ha két kontrát láttunk, szerintem ennél több van bennük, lehet hogy az utolsó 20-30-at nyomják meg?! de szerintem a másodikban többet fognak támadni.
nekünk a szokásos hatékonysági gondjainkon kellene javítani, a bal szélünk nagyon gyenge volt, középen pedig jól zárnak.
Attól függetlenül két olyan buktatása volt, amik önmagukban megérdemelték volna a pirosat, ehelyett még csak be sem sárgult.ab1daL írta:Alonso kapta, csak a tv-sek szokás szerint elírták.
Egyszerűen az a helyzet, hogy nem akartak senkit sem kiküldeni már az első félidőben a nagy RM-ből, pedig Albiolnak már fél óránál mennie kellett volna. Előre le vannak zsírozva a döntések, nem is értem, hogy miért lepődgetünk itt meg.rrobbiefcb írta:ez a játékvezetői csapat tuti nem a spanyol optikusok ajánlásával került ma oda