Élő közvetítések
Ez a "BÍRÓ" egy vicc. Albiolnak csak minden 4. sárgát kell csak kiosztani? 

94:39 6 - 1
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
De értettem... ember. Az, hogy Madridista, felment a bunkózás alól, vagy mi? Tök értelmes kérdést tett fel, erre jöttél egy butasággal.MessiBarca10 írta: Mit nem értesz??? Egy madridistának írtam ember...

Na, de mindegy.
Megy a meccs.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Callejon-ról milyen képet lehetett volna most csinálni mikor lehajolt megigazítani a sportszárát, tőle balra meg ott volt Messiről a pószter a falon és pont ott volt a fejecskéje 

- MessiBarca10
- Jugador del Barça
bocsilorin írta:albiol nálam nem parédes, eleve varanet kezdettem volna, és nem tudom miért kell engem provokálni, okot nem adtam rá.

albiol nálam nem parédes, eleve varanet kezdettem volna, és nem tudom miért kell engem provokálni, okot nem adtam rá.
iHala Madrid!
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Mit nem értesz??? Egy madridistának írtam ember...fcbarca0827 írta:Azt kérdezted az előbb Albiol mit keres a pályán, még mindig, hát én azt nem értem Te mit keresel a fórumon még mindig.MessiBarca10 írta:Albiol parádés a szemedben mi....?
Amúgy, ha tényleg ezt mondják a TV-ben, én speciel nem értek egyet.
Ja, amúgy Alexis esése sima büntető lett volna, ha nem fél méterre az alapvonaltól lett volna. Nem is értem Feri mit nézett, Ramos gyakorlatilag mindkét lábával felrúgta.

Ha elején berúgja Messi, felszakadt volna a gát és már 3-0 is lehetne szerintem. Szokásunk belefásulni a 0-0ba az első gólig
- ab1daL
- Director del Fútbol
Gólon kívül eddig jó.lorin írta:a sport tv szerint parádésan játszatok. ti is így gondoljátok?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Azt kérdezted az előbb Albiol mit keres a pályán, még mindig, hát én azt nem értem Te mit keresel a fórumon még mindig.MessiBarca10 írta:Albiol parádés a szemedben mi....?
Amúgy, ha tényleg ezt mondják a TV-ben, én speciel nem értek egyet.

Ja, amúgy Alexis esése sima büntető lett volna, ha nem fél méterre az alapvonaltól történik. Nem is értem Feri mit nézett, Ramos gyakorlatilag mindkét lábával felrúgta.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2012.08.23. 23:31:55-kor.
- Dr.Dre
- Capitá del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=0u4gtoby ... r_embedded
Messi és Coentrao
Gondoltam hogy hamar felfogják rakni valahova
Messi és Coentrao

Gondoltam hogy hamar felfogják rakni valahova

Titi - The Legend!
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Albiol parádés a szemedben mi....?lorin írta:a sport tv szerint parádésan játszatok. ti is így gondoljátok?

a sport tv szerint parádésan játszatok. ti is így gondoljátok?
iHala Madrid!
- MessiBarca10
- Jugador del Barça
Egy gól..a második nem volt gólhelyzet csak hozzá vagy szokva,h ő még azt is kapura tudja nyesni.mess2009 írta:Messi lábában két gól, és stabil mezőny játék, semmi más. Pedro, de Sajnos Sanchez is veszélytelen a kapura, az Iniesta Xavi duó világszinvonalon ugyan de egy kissé mégis deffenzíven játszik. a védelem egyelőre jól zár de nekem van egy olyan rossz érzésem, hogy Murinho altat!! össszesen ha két kontrát láttunk, szerintem ennél több van bennük, lehet hogy az utolsó 20-30-at nyomják meg?! de szerintem a másodikban többet fognak támadni.
nekünk a szokásos hatékonysági gondjainkon kellene javítani, a bal szélünk nagyon gyenge volt, középen pedig jól zárnak.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Attól függetlenül két olyan buktatása volt, amik önmagukban megérdemelték volna a pirosat, ehelyett még csak be sem sárgult.ab1daL írta:Alonso kapta, csak a tv-sek szokás szerint elírták.

Amúgy ami a pályán zajlik, ez a komoly kis állófoci, néhány ritmusváltással és megindulássál megspékelve, hát kifejezetten humoros.

2 gyenge csapat van a pályán, amiből eddig szerencsére mi vagyunk a kevésbé gyengék.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2012.08.23. 23:27:52-kor.
Messi lábában két gól, és stabil mezőny játék, semmi más. Pedro, de Sajnos Sanchez is veszélytelen a kapura, az Iniesta Xavi duó világszinvonalon ugyan de egy kissé mégis deffenzíven játszik. a védelem egyelőre jól zár de nekem van egy olyan rossz érzésem, hogy Murinho altat!! össszesen ha két kontrát láttunk, szerintem ennél több van bennük, lehet hogy az utolsó 20-30-at nyomják meg?! de szerintem a másodikban többet fognak támadni.
nekünk a szokásos hatékonysági gondjainkon kellene javítani, a bal szélünk nagyon gyenge volt, középen pedig jól zárnak.
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Jó a csapat, de attól félek, hogy a sok kihagyott helyzet meg fogja bosszulni magát. Csak az elsőt lesz nehéz megszerezni, utána jóval felszabadultabb lesz a játék szerintem.
Sánchez mi a fenének színészkedik? Ne csinálja már, persze, hogy jön holnap a színésztársulat, meg hasonló szövegek.
Így tovább, csak pontosabban kicsivel. Visca el Barca!
Sánchez mi a fenének színészkedik? Ne csinálja már, persze, hogy jön holnap a színésztársulat, meg hasonló szövegek.
Így tovább, csak pontosabban kicsivel. Visca el Barca!
Egyszerűen az a helyzet, hogy nem akartak senkit sem kiküldeni már az első félidőben a nagy RM-ből, pedig Albiolnak már fél óránál mennie kellett volna. Előre le vannak zsírozva a döntések, nem is értem, hogy miért lepődgetünk itt meg.rrobbiefcb írta:ez a játékvezetői csapat tuti nem a spanyol optikusok ajánlásával került ma oda
Football, bloody hell. /SAF/
hihetetlen, Albiol és Arbeloa alig akar sárgát kapni, Mascheranonak meg rögtön villan... rég emberelőnyben kéne játszanunk
Annyira idegesít mindig, hogy a Madridnak alig adják a bírók a sárgákat. Most is elmaradt 2-3 sárga, abból 2 Albiolnak. És nem mind1 hogy Albiol sárgával játszik e vagy sem.
Amúgy az első lap szerintem Alonso-nak járt azért a fantasztikus megmozdulásáért.
Amúgy az első lap szerintem Alonso-nak járt azért a fantasztikus megmozdulásáért.