Game90 írta:
Hirtelen a Space Jam jutott az eszembe, lehet, hogy a meccs előtt kiszívták a tehetséget a játékosokból (Piqué-ből Shakira is, de ez más téma).
Meg a Durant féle film
Viccet félre téve, félre értés ne essék én pl nem "szidom" Titot, egyszerűen vannak, voltak hibák, kicsit még rutintalan ezen a szinten, s lehet ezen javítani, de pl Pep nem egyszer óvatosabb taktikát választott, vagy megkeverte a kártyákat, Titonál is láttam ilyet pl az odavágón a Xavi előretolással, de pl anno Pep nem hiába volt "szerelmes" Keitába, s sokszor feltűnt a klasszikusokon, pont amiatt, hogy Busquets-szel "csírájában" megakadályozzák a kontrákat.Sajnos midnen párharcot elvesztünk kp-n és jönnek mint a veszedelem, ezért pl Miakos amit írtál szerintem butaság, hogy csak előrevágják a labdát s lesz ami lesz, ez is egy taktikai elem, ráadásul kiváló ebben a RM.
Visszajöttünk valamennyire a meccsbe, 10 emberrel piszok nehéz lesz, de pl nagyon érdekes mi hangozhatott el a Madrid öltözőjőében is, mert ilyen szitu még nem volt, hogy ők vannak emberelőnyben, talán most mi tudjuk őket megfogni, s meglepni.
Ajjj Istenem egy kis szoksásos sunyi Pedro gól te kéne
Na hajrá