Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
csabooo
Capitá del Barça

2012.08.30. 00:43:43

Gratulálok a Madridnak :!:

Alapjáraton kicsit csalódott vagyok, nagyon vártam a meccset, de nem azt kaptam amit vártam..
Minden esetre büszke vagyok a csapatra, mert 10 emberrel is meg mutattuk, hogy nem adjuk fel, és a madrid ember előnyben is bekkelésre, és abból kontrázásra volt képes, mondjuk érthető.. Még így is meg lehetett volna a meccs, voltak ziccereink, az első fél órát leszámítva, amikor nagyon el voltunk egy fele, ki is használta a madrid.
Nem tudom miért kezdtünk így, pedig a madrid mindig ezt csinálja, és az első meccsen Tito jól reagálta ezt le, most nem tette szvsz :roll:.

Ez a meccs szvsz otthon ment el, amikor nem tömtük ki a madridot úgy Isten igazából ahogy megérdemelték volna akkor, ahelyett baki, bakit követett, 4 góljukból, min. 2 az volt. Ezeket nem Valdes kedvéért mondtam, mert tud ő védeni, csupán még mindig nem tanultunk a tavalyi hibák nagy részéből, többek közt ebből...

Nagy kár a pirosért, de túlfelől is kijárt volna 1,2 embernek...
Lényegtelen ez már nem változtat semmit, ebből a meccsből kell tanulni, levonni a tanulságot, aztán go előre, fel emelt fejjel.

Off: Alves miért nem játszott ? :(
Barça,Barça,Baaarça!!!
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2012.08.30. 00:43:17

Tito nem való a barca élére...még is mi a tököm volt ez? Az oké, hogy a legjobb kezdőt küldi fel, de Xavi pl semmit nem csinált az ég egy adta világon. ilyen alibi játékot nem is láttam tőle...Iniesta(az első félidőben) dettó...Init fel kellett volna tolnia belszélsőnek, és behozni még egy középpályást, mert egyszerűen szétrohantak. nem a védőket kell kárhoztatni, mert sokszor esélytelenek voltak. a real így is kihagyott vagy 5 ziccert. ha nem higuain kezd(a gólja is milyen sz@r lövés volt bakker), úgy kitömnek, hogy nem vakarjuk le magunkról. A sztárocskáink most csúnyán besültek, remélem mindenki magába néz. Xavi, Ini, Messi(a gólon kívül)0. Tello lenne a megváltó csere egy bekkelő madrid ellen? ez a gyerek nem tud cselezni, nem érzi az összjátékot, még is mire fel hozta be? cesc, villa hol voltak? már a második félidő elején legalább be kellett volna dobni Fabregast vagy villat. Tito nem csak Pep helyét örökölte meg, hanem a hülyeségeit is.
margarin
Jugador del Barça

2012.08.30. 00:42:40

ZotyaFace írta:Ebből a meccsből megint lejött,hogy a Barca jobb csapat,a Madrid a "szívből" él...nem vártam,hogy így beállunk védekezni,ha már az első félidőben a letámadásos taktika bejött!

1. félidőből 2 embert emelnék ki tőlünk,Ronaldot és Di Maríát. Nagyon éltek,remélem Ronci is végre magára talál,végre látszott rajta,hogy küzd,akar.Ami külön tetszett,hogy tüzelte a csapatot,amit valljuk be,nem sokszor látni tőle.

Tőletek a szokásos,Xavi és Iniesta mindenképpen kell a kp-ra,de főleg Xavi az,aki összetudja tartani az egész gépezetet. Song-nak nem sok ideje maradt,de majdnem adott egy gólpasszt,szép meglátás volt,szerintem tökéletes igazolás.

Következzen a bajnokság,5 pont hátrány 2 ford. után... meglátjuk!
Ezt egészíteném ki azzal:SONG hatalmas igazolás volt...Nem láttam még hozzá hasonlót...Magabiztosan,okosan játszott és 10 perc alatt meg tudta mutatni nem egy idióta ember...Nekem már megérte ez a meccs...

Azt meg ismét elmondom,Tiito nagy ember ,de ma elcseszte ahogy Gardiola is el szokta ,kicsit túlhuzta a dolgokat...Természetesen ezerszer okosabb,intelligensebb mint én,mégis ezt érzem és ettől független le a kalappal előtte. Jól tettük hogy Ő lett az edző!
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2012.08.30. 00:42:13

Hát ezt összehoztuk nekik! Kezdve ott, hogy az első meccsen Valdes adott egy gólt, most meg Piqué, és Masc! A meccs embere nálam Valdes, mivel ő tartott minket életben az utolsó pillanatokig. Egy az egyben hihetetlen az ember, de néha berondít az olyan mutatványokkal, mint az odavágón. A védelmünk katasztrófa! Lőhetett volna a madrid kb még 4-5 gólt. Félidőben aztán rendezve lettek a sorok, de ekkor már a Madrid sem támadott. Bizonytalanok a srácok hátul, és ez már a többi idei tétmeccsen is kiütközött. Középpályán nekem xavi és Busi ma nem tetszett. tempótlan és lassú labdákat adtak. Ini jó volt, és nekem Pedro és messi is tetszett. Sok támogatást nem kaptak, de csinálták, amit tudtak. pedro ismét kezdi összekapni magát. Alexist én akkor is lecseréltem volna, ha nincs kiállítás. Rohan, hajt, küzd, de valahogy olyan kapkodós a játéka. Song oké volt, Tello meg bejött. Grat a Madridnak, mert nyertek, de hogy miért nem akartak játszani a második félidőben, azt nem értem. Én attól féltem, hogy Mou most bosszút áll az elmúlt évekért, és kitömet minket....
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.30. 00:41:52

Persze, beszorítottuk őket a 2. félidőben 10 emberrel, de a védekezésünkre akkor sincsenek szavak. Pocsék, katasztrofális, szánalmasan gyenge az egész meccsen. Egy Levante jobb védekezést hoz le simán mint mi ma.

Tito cseréit őszintén szólva nem értettem, én Songot hoztam volna be az elején valamelyik belső védőnk helyére, a végén Tello cseréjét meg pláne nem értettem. Villa indokoltabb lett volna szerintem.

Nem akarok ennyi meccs után következtetést levonni, de ennyire összeszedetlen védelmet Oleguerék idejében sem nagyon láttam, Tito nem tudta összeszedni őket fejben. Valdesnek jár a pacsi, bár ha azt a gólt nem hozza össze, akkor most kupagyőztesek vagyunk. Mindegy mostmár, ez utólagos okoskodás.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
REMY
Madridista

2012.08.30. 00:41:33

Messi-Ini írta: off.:azért vicces,hogy a madrdidiak így örülnek a sikernek.:
-na végre.teljesen megérdemelt,10-3 is lehetett volna.
-na végre elvertük ezt a szánalmas bagázst...OTTHON...
Ugyan ezt csináljátok ti is... egyik szurkoló se különb... a sok fészbúkos gyökeret meg semmibe kell venni. Oda minden idióta írhat bármit. Nagy az Isten állatkertje.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.08.30. 00:41:23

BOCS modik, ezt töröljétek, véletlen elküldte mégegyszer... (szerkesztve)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messa 2012.08.30. 00:43:30-kor.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
nyalesz
Jugador del Barça

2012.08.30. 00:41:17

3 ajándék gól meg egy szöglet, erre lehet alapozni :) ez a Barcelona még mindig fényévekkel a reál előtt van :)
"Ünnepeld a sajátjaid sikerét, de legyél óvatos az ünnepléssel, ha mások vesztenek vagy hibáznak. Egy nap ugyanis veled is ugyanaz megeshet, ami velük."-Johan Cruyff
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.08.30. 00:40:59

soadroli írta:
Pavel írta:Nekem a legnagyobb szomorúság az, hogy valószínű megint kihúztuk a sz*rból őket.
Hagyjuk már, 5 pont az előny. A meccsek előtt ez fog járni mindenki fejében, és akit ez idegesít, és kaparniuk kell, azok nem mi vagyunk :)
ennyi :D arról nem is beszélve,hogy ez az 5 pont akár meg is maradhat az első klasszikusig,amit ha minden igaz itthon játszunk,és ha ott nyerünk,8 pont,onnan meg hiába lesz még csak 10-en vhányadik forduló,befogjuk húzni :lol: :lol: :lol:
Kép
D.i.N.h.O
Jugador del Barça

2012.08.30. 00:40:36

Ilyen büdös eza foci..ami tavaly nekünk volt mák az most a margitnak, csak az a különbség, hogy mi emelt fövel veszítünk :wink:
Max respekt a 2. félidőért :!:megérdemeltük volna a kupát..

de ha jól emlékszem a bajnokságban van egy kis előnyünk :lol:
yisca el barca!!!
"Rengeteg pénz költöttem piára, nőkre és gyors autókra-a többit elpazaroltam."
gergo9
Director del Fútbol

2012.08.30. 00:39:41

Szép ajándék, jó ég 4 ekkora hibát Piqué,Mascherno,Valdes,Adriano egy masszív középcsapat ellen sem férnek bele.
Labdáink voltak az egyenlítéshez de dühítő tud lenni.
Az meg szépen példázza miért is tartom nem sok mindenre Józsikát szakmailag sem hogy egy olyan védelem ellen ami ellen egy középcsapat is parádézott volna nem akarta döntésre vinni a dolgot hanem visszahúzódott az óljába.
A második félidőért grat mármint hogy fejben erősek maradtunk és emberhátrányban végigtámadtuk a meccset.
Viszont mind egyénileg mind szerkezetileg nevetséges volt a védelmünk ezt foltozni kell. Illetve a másik probléma hogy annak ellenére hogy számtalanszor beszptuk továbbra is úgy kezdjük itt a meccseket hogy a játékosok egymás szájáról törölgetik a nyálat olyan élesek , frissek.
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.08.30. 00:38:23

no comment :D grat srácok,szépvolt :D Visca Barca!!!

off.:azért vicces,hogy a madrdidiak így örülnek a sikernek.:
-na végre.teljesen megérdemelt,10-3 is lehetett volna.
-na végre elvertük ezt a szánalmas bagázst...OTTHON...

nevetséges... :D dejó hogy nem margitistának születtem :D
Kép
dekor
Jugador del Barça

2012.08.30. 00:38:23

Röviden: Sajnos ezt mi toltuk el, és ami ritka, sikerült két meccsen. Ha madridista lennék égne a bőr a pofámon. Emberelőnyben nyomozni a labdát, beállni védekezni? Nevetséges. Most örülhetnek, jobb csapat vagyunk amit ma be is bizonyítottak a fiúk.
splinter
Jugador del Barça

2012.08.30. 00:38:21

Nem szoktam leteremteni Pique-t, DE! Valaki árulja már el, hogy mi a fenének szaladt le a gólvonalra ahelyett, hogy gyepálta volta inkább szét Hisztit a második gól előtt??? Egyébként meg Madridban LEHAJTOTT FEJJEL ünnepeljenek, mert 1 hajszál híján nem égtek szénné otthon!!!
soadroli
Llegenda del Barça

2012.08.30. 00:38:16

Pavel írta:Nekem a legnagyobb szomorúság az, hogy valószínű megint kihúztuk a sz*rból őket.
Hagyjuk már, 5 pont az előny. A meccsek előtt ez fog járni mindenki fejében, és akit ez idegesít, és kaparniuk kell, azok nem mi vagyunk :)
Kép
REMY
Madridista

2012.08.30. 00:37:36

Laci7 írta:Egyszerűen nem tudok haragudni a játékosokra, annyira nagyot játszottak, hogy az emberfeletti. Gyakorlatilag tíz emberrel az orránál fogva vezettük a Realt...
Tavaly mi is így álltunk a mieinkhez a bukó után. Akkor nagyot küzdöttünk, de elbuktuk a kupát.
Idén szerencsére mi nyertünk, de ti is nagyot küzdöttetek.
Bár ilyen rosszul játszani a barcát nem nagyon láttam mostanában mint az első félidőben.
Sima 4-5 lehetett volna közte.
Pavel
Entrenador del Barça

2012.08.30. 00:35:55

Nekem a legnagyobb szomorúság az, hogy valószínű megint kihúztuk a sz*rból őket.
ZotyaFace
Barça B

2012.08.30. 00:35:43

Ebből a meccsből megint lejött,hogy a Barca jobb csapat,a Madrid a "szívből" él...nem vártam,hogy így beállunk védekezni,ha már az első félidőben a letámadásos taktika bejött!

1. félidőből 2 embert emelnék ki tőlünk,Ronaldot és Di Maríát. Nagyon éltek,remélem Ronci is végre magára talál,végre látszott rajta,hogy küzd,akar.Ami külön tetszett,hogy tüzelte a csapatot,amit valljuk be,nem sokszor látni tőle.

Tőletek a szokásos,Xavi és Iniesta mindenképpen kell a kp-ra,de főleg Xavi az,aki összetudja tartani az egész gépezetet. Song-nak nem sok ideje maradt,de majdnem adott egy gólpasszt,szép meglátás volt,szerintem tökéletes igazolás.

Következzen a bajnokság,5 pont hátrány 2 ford. után... meglátjuk!
Madridista. De nem az elvakult fajtából :)
recrea
Llegenda del Barça

2012.08.30. 00:33:52

Nem az a baj, h nem klasszis védők ők ketten, hanem az, h nincs alternatíva. N tudjuk megtenni azt, h Pique fiam, ekkora baromság után a kispadon kezdesz hétvégén, gondolkodj el egy kicsit. Másképp koncentrálna, ez tuti.
Jó volt látni az akarást, a végen nekik volt szerencséjük. Büszke vagyok a csapatra.
Laci7
Barça B

2012.08.30. 00:32:56

Egyszerűen nem tudok haragudni a játékosokra, annyira nagyot játszottak, hogy az emberfeletti. Gyakorlatilag tíz emberrel az orránál fogva vezettük a Realt...

Abban biztos vagyok, hogy még egy ilyen rossz napot nem fog kifogni a védelem, ennek a meccsnek is meg lesz a pozitívuma!

Visca El Barca!
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
Rabbid
Jugador del Barça

2012.08.30. 00:32:55

Nem tudom mi a gondotok, a világ egyik legjobb, legnagyobb múltú csapata 80 perc emberelőnnyel hazai pályán végigbekkelve továbbjutott idegenben lőtt gólokkal, úgy hogy tőlünk villa, alves és puyol kulcsjátékosként hiányoztak, szóval nem hinném hogy olyan sokat vesztettünk volna a presztízsünkből:) Mindenesetre gratula a madridnak, jól csinálták, amit csinálták, nem voltak jobbak, de ma nem ez kellett a győzelemhez. Megérdemelték, na.
ferninho
Madridista

2012.08.30. 00:32:41

Balinho írta:
Hogy a Madrid azok után, hogy kaptak 3 gólt és emberelőnyt ajándékba az orbitális védelmi hibáinkból és ezek után így játszottak a második félidőben amiatt már főjön a Madrid szurkerek feje
nekem személy szerint fő is elég rendesen...
gálának indult, erre ez lett...

azért a kupa valahogy feledteti ezt, de ez ami a második félidőben letoltunk...
madridista
Kelemen Berti
Director del Fútbol

2012.08.30. 00:31:48

Természetesen csalódott vagyok, főleg az első 20 perc láttán, a kiállítás után már beletörődtem az egészbe. A második félidőben azért még emberhátrányban is jobbak voltunk, és sajnos így azért mégis sokat számított Valdes kínlódása az odavágón, viszont ma sokat tett azért, hogy ne legyen kínos vereség. Remélem ezt a kudarcot gyorsan elfelejti a csapat. Odaát meg örüljenek ennek a kupának, remélem egy ideig ez lesz nekik az utolsó. :twisted:
Egyébként meg el vagyunk átkozva ezzel az örökmérleggel? Már egy ideje a mi javunkra kellene fordulnia. :roll: :lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.08.30. 00:31:11

visca el barca írta:én bunko vagyok és nem gratulálok a madridnak. összehoztunk nekik két golt, bekkeltek 70 percet emberelőnyben...

lehet hallgatni megint hogy eljött az őrségváltás ideje, meg lejárt az időnk. blabla... fehér balett..
Én is így vagyok vele. Első félidő után pedig megfogadtam,hogy gratulálok nekik,mert most az először az elmúlt 4 évben ők voltak a jobbak.
Aztán a második félidőre megint jött a gyáva bekkelős Mou-féle madrid. sikerült is kibekkelniük valahogy.

Ilyenkor javaslom senki ne látogasson a túloldalra,ha nem akar hányni rmcf ámokfutásától...8-1,sima hetes,lenullázás...
:roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.08.30. 00:30:28

Rivaldo11 írta:Az első meccsen el kellett volna ezt dönteni igazából...ott ha hintünk négyet, sima lett volna. Itt volt rossz 25 percünk, ami a piros lap miatt gáz. De amit utána játszottunk, az nagyon tetszett, megmutattuk 10 emberrel is, hogy a miénk a jobb, képzettebb csapat. A ligára-és minden sorozatra nézve ez nem rossz hír! ;)

Igen...

de azért remélem a Blben és a fontosabb bajnokikon nem lesz mindig jellemző ez a tré kezdés a védelemtől...mert semmi különöset nem csinált ez a Madrid, csak kegyetlenül bevarta azokat amiket tálcán nyújtottunk. Mi meg a 2.félidőben sajnos a kijátszott helyzeteket (mekkora különbség) nem tudtuk gólra váltani, 4ből 1 bemehetett volna.

Jó volt ziccer még odaát is, de 2-0át csak nekünk köszönhették, utána meg emberhátrány,és kitámadások...

nah mind1, ha ennyit nyernek csak idén, ám legyen. Bajnokágban tartani kell ezt a fórt, és köv klasszikuson, hideg fejjel, koncentráltan kijátszani a két csapat közötti látható különbséget.

FORCA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése