2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az azért volt mert előtte levágott egy 45 méteres sprintet olyan tempóban, hogy kb. levegőt venni nem volt ideje közben... Aztán visszahúzták, a bíró elengedte, ő meg megállt kicsit levegőt is venni... Próbáld ki, neked 85 perc játék nélkül is kiesne a tüdőd a helyéről egy ilyen után...Castiel írta: Az meg fura volt megint, ahogy Messi a meccs végén a térdét fogva levegőért kapkodott egy közeli képen...
sztem Alexis jól játszott, szinte az összesc1-1 elleni prharcát megnyere, csak a gól hiányzott, viszont lehetett volna gólpassza!! csapat szinten ez még kevés, de tavaly az ilyen meccseket x-re hoztuk vagy kikaptunk!!!Rinku írta:Egyetlen dolog hiányzott ma a játékból: a támadófutball. Tehát a Barca lelke teljesen, 11 statiszta sétálgatott... Semmi kontra, semmi komoly támadás, 16-son belül keresi ez a sok balfsz, hogy kinek passzoljon, amikor már 20-ról gólerősen meg lehet kínálni a zsugát, sétálgat mindenki, azt sem tudják, hogy milyen rendezvényem vannak... Fabregas a nullánál is rosszabb, Sanchezből kiölték azt, amiért idehozták, gyakorlatilag a chilei Tello, sokat érünk vele...
Motiválni kellene a kölyköket valahogy, ha nem fog menni, akkor fuccs az egésznek. Fabregast meg beadni egy teljes testüreg vizsgálatra...
Ez így van, jó lenne ha tito kicsit felrázná a srácokat.Cesc,Piqué - nekik lehet jót tenne szerintem egy-két meccs pihi mer ez egyik részről 0 másik meg posztból adódóan életveszély, na mindegy most még minden szép s jó hisz jönnek a 3 pontok - de remélem ebbe nem törődnek bele odafönt,mer akkor nem lesz se bajnokság se BL(pláne..) Jó lenne látni következő meccsen hajtást,akarást ,azt ,hogy aki oda kerül szántsa föl a pályát, ne alibizzen.Andris írta:Na ez a mai játék sokkal sokkal aggasztóbb, mint bármelyik eddigi idén.
az első félidőre igaz amit Sanchezről mondasz, de Pedro sem volt veszélyesebb! a másodikra Sanchez feljavult, Pedro beszürkült, de aki ma igazán indiszponált volt az sajnos Messi! a második félidő első 20 percében szinte semmit nem csinált, sokat ácsorgott és láthatóan tanácstalanul mozgott azt is lassan. aztán volt néhány elfutása, aminek a befejezései rendre becsődöltek. nem ment ki szélre, középen pedig egy beton fal állt előtte. a támadásaink továbbra is lassúak és így mindíg több a passz mint ami kellene.csababarca írta:ÚGy hiányzik egy jó Villa a csapatból mint egy falat kenyér.
Messin és Pedron kivül senki sem veszélyes a kapura,főleg nem Sánchez aki a kezdő 11 leggyengébbje folyamatosan,nem értem mire fel a nagy bizalom iránta. Abszolút kilóg a csapatból sajnos,pedig én azt hittem,hogy hasznos lesz,amikor ide igazolt. nem feltétlen a gólokat várom tőle,hanem valami kis lendületességet,bátorságot,de semmi.
Tavaly türelmes voltam vele,de idén ez már a második éve,ideje lenne mutatnia is valamit,mert ezt eddig bármelyik ifis lehozza a B-ből.
Lehet, mert a félidőben be tudják hozni a lemaradást, de az sem kizárt, hogy bekapcsolódunk a 10-12. perc környékén, mert úgyis csúszik a kezdés pár percet. Sőt, ha a Real megy már 2-3 góllal akkor lehet elkapcsolnak a végéről, mert ott már nincs tét.9Dave írta:A meccs 21:30kor kezdődik, a közvetítés meg 21:45kor, akkor most 15 perces késés lesz?