Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Pedig kiszúrja a szemünket: AbidalStalkyard írta:...És ez már második éve tart, egyszerűen nem tudom, mi változott meg, de a tavalyi szezon óta óvodás hibák tömkelegét követjük el hátul, és ez korábban a Pep érában egyáltalán nem volt jellemző.
Igen ez elég fura,de azt sem felejtsük el,nekünk van egy keretünk amiből gazdálkodhatunk,"Margitéknál" lehet költekezni ott van mögöttük egy Királyi család,kifogyhatatlan anyagi kerettel bár ez már inkább politika,lásd Spanyol hon elég nagy gányában van,ne menjünk bele.Mindenesetre nekünk annyiból kell gazdálkodni ami van,láttuk 2 éve,hova jutunk ha eszetlenül költekezünk...Vakmacska írta:Egy biztos: a csapnivaló védekezésben mindenki egyet ért.
És furamód a Barcánál mintha ezügyben vakok lennének. Sőt! Még ki is jelentik, hogy nem kell védő. Ezen nem tudok elmenni....
Akkor majd nézd vissza a szitút ,egyébként is innen marha könnyű mindent megmagyarázni....DelaBarca írta:Villa-nak nem "döntést" kellett volna hozni, hanem kicsit megemelni a labdát. Valóban csinált valamit: a hosszabbításban kis híján gólpasszt az ellenfélnek.margarin írta: Az meg hogy Villa nem csinált semmit! És abban a helyzetben a legjobb döntést hozta,az hogy belevetődtek nem az Ő hibája.
Villa-nak nem "döntést" kellett volna hozni, hanem kicsit megemelni a labdát. Valóban csinált valamit: a hosszabbításban kis híján gólpasszt az ellenfélnek.margarin írta: Az meg hogy Villa nem csinált semmit! És abban a helyzetben a legjobb döntést hozta,az hogy belevetődtek nem az Ő hibája.
Ezt Pep már párszor meghúzta, hogy hagyta, hadd játsszon kicsit az ellen, aztán kontra. Sajna én most félteném a csapatot egy ilyen játéktól. Ez a hátvédsor.... nincs is hátvédsorunk! Csak középpályások voltak fent, miután már Alves is lejött.recrea írta:Vakmacska írta:Egyetértek, mondok is:mess2009 írta:Pique , Alves?!!!
És védőt kell szerezni sürgősen.
- ha látjuk az első negyed órában, h az ellenfél 10 emberrel 30 méterre védekezik, csalja a focit, kontrákra rendezkedik be, ugyan miért nem adunk nekik területet, hagyjuk őket támadni, higgyék el, h jól játszanak, netán irányítanak. Aztán rájuk mérünk pár kontrát, mert elöl gyakorlatilag csak sprintereink vannak, öt passzból ott lennénk a kapujuknál
- aztán Alexis bejöveteléig center nélkül játszottunk, esetleg ezt is lehetett volna korábban (Villa, Alexis nagyszerűen érzi a bemozgásokat a védők közé, ehelyett a széleken pazaroljuk el őket)
- továbbá nem biztos, h mindig jó, ha tömörülünk, kicsit hagyhatnánk hosszabbra is a pályát, nagyobb területeket hagyva magunknak, hátha hajlandó az ellenfél feljebb tolni a védekezését
Szerintem is Pedrot kellett volna lekapni.Pavel írta:i.
Titonak jár a piros pont a cseréért. Alexis döntő volt. Villánál én Pedrót kaptam volna le.
Tello-tól pedig ezt várom, hogy döntő szitukban ne remegjen a lába. Jó lesz az, csak így tovább.
Egyetértek, mondok is:Vakmacska írta:Kéne valami új taktikai elem a játékunkba.mess2009 írta:Pique , Alves?!!! szomorú. nekem nagyon gyengének tűnik a játékunk, ez az állandó hátra-foci nem vezet sehová! Messit sajna levették a pályáról, a többi a szokásos meddő játék, ennél több kellene, sokkal több!
Mert ez a betömörülő védekezés remek ellenszere a tiki-takával szemben.
Még akkor is, ha begyötörtek három gólt ma este.
És védőt kell szerezni sürgősen.
Levették? 2 gólt rúgott 10% on... Jól levették:)mess2009 írta:Pique , Alves?!!! szomorú. nekem nagyon gyengének tűnik a játékunk, ez az állandó hátra-foci nem vezet sehová! Messit sajna levették a pályáról, a többi a szokásos meddő játék, ennél több kellene, sokkal több!
Kéne valami új taktikai elem a játékunkba.mess2009 írta:Pique , Alves?!!! szomorú. nekem nagyon gyengének tűnik a játékunk, ez az állandó hátra-foci nem vezet sehová! Messit sajna levették a pályáról, a többi a szokásos meddő játék, ennél több kellene, sokkal több!