2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Vegyél a ticketmaster.es oldalon. Ott elfogadja a nem dombornyomott bankkártyát is. És teljesen ugyan azokon az árakon dolgozik, mint a hivatalos oldal. Ez a Barcának amolyan másodlagos jegyértékesítő oldala.galtyutyu75 írta:érdeklődnék,hogy a márciusi Barca-Milanra hogy lehet jegyet venni a Barca honlapján?
Ez baromság hogy nagyon drágán fog jegyet kapni. Persze magyar pénztárcával mérve drága a legolcsóbb jegy is, de egyébként európai mércével mérve egyáltalán nem brutálisak a jegyárak. 20 ezer ft környékén már egész jó helyre lehet ülni. Kapu mögé mégolcsóbban. A fedett lelátóra is lehet kapni 35ezer környékén jegyet. Fedett lelátó középen volt 50-55 ezer asszem. Az volt a legdrágább jegy. 170 valamennyi euró volt.Barcaman1993 írta:Nem akarlak elszomorítani, de csak nagyon drágán fogsz jegyet kapni. BL meccs, ráadásul Milan, meg egyébként is elég drágák a jegyek. A hivatalos oldalon sem lesz sokkal olcsóbb...CCJoco írta:Márciusi Barca - Milan meccsre jegyet venni hol tudok a legjobb áron? láttam pár honlapon már árulnak, de elég drágán.
Jaja, tudom, itt most nem csak az áron volt a hangsúly, hanem hogy mennyire megbízható a jegyiroda, hogy már előbb árusít jegyeket, mint a klub maga.Barcaman1993 írta:Nem akarlak elszomorítani, de csak nagyon drágán fogsz jegyet kapni. BL meccs, ráadásul Milan, meg egyébként is elég drágák a jegyek. A hivatalos oldalon sem lesz sokkal olcsóbb...CCJoco írta:Márciusi Barca - Milan meccsre jegyet venni hol tudok a legjobb áron? láttam pár honlapon már árulnak, de elég drágán.
Nem akarlak elszomorítani, de csak nagyon drágán fogsz jegyet kapni. BL meccs, ráadásul Milan, meg egyébként is elég drágák a jegyek. A hivatalos oldalon sem lesz sokkal olcsóbb...CCJoco írta:Márciusi Barca - Milan meccsre jegyet venni hol tudok a legjobb áron? láttam pár honlapon már árulnak, de elég drágán.
Okés, köszi a választ:)Mihu írta:Van....ha felhőszakadás lesz Barcelona-ban, és játékra alkalmatlan lesz a pálya. Egyébként semmi esélye annak, hogy elhalasszák.CCJoco írta:Tervezem, hogy kiutazok a Barcelona - Milan BL meccsre, a hivatalos honlapokon március 12.-t jelölik meg meccs napjának, szerintetek van esély, hogy változtatnak a dátumon? Bajnokin voltam egyszer kint tavasszal, akkor 2 nappal meccs előtt a vasárnapi meccset szombatra tették, bár gondolom BL meccsekben nincs ekkora szabadságuk. a segítséget előre is köszi
Van....ha felhőszakadás lesz Barcelona-ban, és játékra alkalmatlan lesz a pálya. Egyébként semmi esélye annak, hogy elhalasszák.CCJoco írta:Tervezem, hogy kiutazok a Barcelona - Milan BL meccsre, a hivatalos honlapokon március 12.-t jelölik meg meccs napjának, szerintetek van esély, hogy változtatnak a dátumon? Bajnokin voltam egyszer kint tavasszal, akkor 2 nappal meccs előtt a vasárnapi meccset szombatra tették, bár gondolom BL meccsekben nincs ekkora szabadságuk. a segítséget előre is köszi
Ronaldinho&Barca írta:Egy olyan csapat ellen, akiknél nyáron fél csapat visszavonult, alig-alig tudták feltölteni a keretet minőségi játékosokkal, sima továbbjutás várok, minőségi, sok gólos focit, részünkről természetesen.
miihii írta:Az első meccs a szülinapomra esik, így csak nem szúrnak ki velem a gyerekek![]()
Remélem, a srácok mindkettőtöknek szép szülinapi ajándékkal kedveskednek majd.Xavi001 írta:Szülinapi ajándék lesz őket látni a visszavágón !![]()
Szülinapi ajándék lesz őket látni a visszavágón !Gareth Tello írta:2013. február 20. (szerda): AC Milan - FC Barcelona.
2013. március 12. (kedd): FC Barcelona - AC Milan.
Elégedett vagyok a sorsolással, a Milan alapvetően nem jelenthet akadályt, bár ha jön a szokásos február-márciusi hullámvölgy, megszenvedhetünk ellenük.
Jobban örültem volna az Arsenalnak, de az ACM sem rossz.