Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért látszik, h érzi rendesen, pár képsoron feltűnt, h húzza azért, meg próbálgatja. Majd Shaki ad rá gyógypuszit meg az ünnepek alatt bevesz némi gyógyitalt és rendben lesz az új évrewesterngom írta:- v.szeg tényleg nem komoly az a sérülés, mert úgy fut mint a nyúl, hál isten, nem hiányzott volna még 1 sérülés.miihii írta:Na azért, Leo gyorsan feledtette az előbbi labdaeltörést
És akkor várhatjuk a másik felét a duplának
Piqué meg újabb sérülést szed össze. Valszeg nem egy komolya dolog, de látszik, h most cserét igényel azért
jönni fogVakmacska írta:ha jól hallottam, Ini fog jönni![]()
jöhetne Villa is
- v.szeg tényleg nem komoly az a sérülés, mert úgy fut mint a nyúl, hál isten, nem hiányzott volna még 1 sérülés.miihii írta:Na azért, Leo gyorsan feledtette az előbbi labdaeltörést
És akkor várhatjuk a másik felét a duplának
Piqué meg újabb sérülést szed össze. Valszeg nem egy komolya dolog, de látszik, h most cserét igényel azért
Ezt nem tudtam, így még érdekesebb a dolog. Ugyanis, ha egy Real játékos lő egy gólt, akkor kappan hangon kezd el vonyítani, de ha Barca meccset közvetít, akkor viszont mindig inkább az ellenfél játékát dicséri. Nem szeretem. Pl. Méhes Gábor sokkal élvezetesebben tud közvetíteni. A meccs amúgy sima, kontroll alatt tartjuk a játékot.fcbpete írta:A Camp Nouban jegyezte el a barátnőjét Farkas Norbi, Erről ennyit.sziryboy írta:Nagyon érződik, hogy egy Reál szurkoló közvetíti a meccset.
Bizony, nagyon érződik a hozzáértésed.sziryboy írta:Nagyon érződik, hogy egy Reál szurkoló közvetíti a meccset.
Én úgy éreztem, hogy elég nehezen jött a gól. Sok a pontatlanság, sok a rossz megoldás.Capon írta:
Nekem valahogy 1 másodpercig nem fordult még meg a fejembe, hogy nem lesz meg a 3 pont. Annyira magabiztosan uraljuk a meccset.
Szerintem elég könnyű meccs. Amit akár már 3 góllal is vezethetnénk.
A Camp Nouban jegyezte el a barátnőjét Farkas Norbi, Erről ennyit.sziryboy írta:Nagyon érződik, hogy egy Reál szurkoló közvetíti a meccset.
Nekem valahogy 1 másodpercig nem fordult még meg a fejembe, hogy nem lesz meg a 3 pont. Annyira magabiztosan uraljuk a meccset.connor írta:Nehéz meccs