2013.01.16. 23:30:09
nevetséges volt, amit itt a 2dik félidőben foci néven bemutattak a srácok. pontatlanság, nyugdíjas tempo, nagyképűség, nem ezt vártam. Iniesta kiemelendő, Masch szintén. Thiago visszavehetne az arcból, mert nagy spíler oké, de olyan eladott labdák nem férnek bele, mint amiből a gólt kaptuk.
Aztán Cesc valami egészen hihetetlenül nulla volt, abszolút pontatlan, nem tudom volt-e 2 értelmes passza, totojázás... Messi már komolyan idegesített a meccs vége felé, ilyen pökhendi, nagyképű produkciót nem tudom, mikor láttam tőle utoljára, miután sárgát kapott még jobban elszaladt vele a ló, folyamatos duma, önzőség... de emellett rúgott egy szép gólt.
Alexis totál be van oltva gól ellen, a srácot már komolyan sajnáltam, mert amúgy bírom, de most konkrétan egymaga eldönthette volna a továbbutást is, nem csak a meccset.
Összegezve az első félidő jó volt, megvolt a tempo, ügyesen mozogtak a srácok, ültek a cselek, szép összjátékok voltak, temérdek helyzet, magyarul foci volt. A második félidőben pedig az FCB frissen alakult idősek otthonának mahjong klubját láthattuk.