2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ne is monddTT írta:Tellot meg Bartrát még bevágtam volna kezdőbe, de nem szólok; ennek is nagyon örülök
Teljesen jogos. Talán ma is kezdhetne, akár a baloson is. Bartranak is kéne már időnként játszani a bajnokikon, mert így nem fejlődik semmit. Persze érthető a padoztatása, de a Milan és a Klasszikus maraton után mindenképp lehetőséget kéne neki adni.Gareth Tello írta:Egyetlen dolgot szeretnék, ami a kezdőcsapatot illeti: Montoya játsszon már végre... Nem érdemli meg, hogy ilyen szinten mellőzve legyen. Pláne, hogy Alvesnek bérelt helye van a két Clásicóra és a Milan-meccsre is...Varatrix írta:Mundo által vázolt kezdőcsapat.
Valdés, Alves, Puyol, Masch, Alba, Song, Thiago, Iniesta, Alexis, Messi, Villa
Egyetlen dolgot szeretnék, ami a kezdőcsapatot illeti: Montoya játsszon már végre... Nem érdemli meg, hogy ilyen szinten mellőzve legyen. Pláne, hogy Alvesnek bérelt helye van a két Clásicóra és a Milan-meccsre is...Varatrix írta:Mundo által vázolt kezdőcsapat.
Valdés, Alves, Puyol, Masch, Alba, Song, Thiago, Iniesta, Alexis, Messi, Villa
Ez kissé zavaros. Ezt az Alves, Pedro vonalat nem értem, de már ott hibádzik hogy Jordi sokszor fennragad.Varga írta:Szerintem meg nagyon nem. Folyton elöl ragad, emiatt elcsúszik a védelem. Alves helyén nyílik egy rés amit meg elvileg Pedrónak kéne lezárnia, de neki támadnia is kéne, kb már a középpályán játszik. Milan ellen is ebből kaptunk gólt.. Nem véletlen a sok kapott gólt idén, ezért is várom nagyon Abit.
Szerintem meg nagyon nem. Folyton elöl ragad, emiatt elcsúszik a védelem. Alves helyén nyílik egy rés amit meg elvileg Pedrónak kéne lezárnia, de neki támadnia is kéne, kb már a középpályán játszik. Milan ellen is ebből kaptunk gólt.. Nem véletlen a sok kapott gólt idén, ezért is várom nagyon Abit.Varatrix írta:Vakmacska írta:Végre, Abidal felépült! Szorítottam érte. Remélem mielőbb 100%-osan bevethető lesz, mert nagyon kell egy normális bal védő.
Szegény Alba. Tanár mind támadásban, mind védekezésben.
Itt sokan azt várják hogy Abidal újra kezdő lesz.Szerintem annyi lesz a visszatérése hogy lejátszik 1-2 meccset,aztán a szezon végén szögre akasztja a csukát.Albát már úgysem tudja kiszorítani a kezdőből.Varatrix írta:Vakmacska írta:Végre, Abidal felépült! Szorítottam érte. Remélem mielőbb 100%-osan bevethető lesz, mert nagyon kell egy normális bal védő.
Szegény Alba. Tanár mind támadásban, mind védekezésben.
Vakmacska írta:Végre, Abidal felépült! Szorítottam érte. Remélem mielőbb 100%-osan bevethető lesz, mert nagyon kell egy normális bal védő.
Az jobban zavar, hogy csak egy meccset közvetítenek. Lehetne mindkét nap mindkét csatornán egyet, és az lenne a legjobb nekünk futballszeretőknek. Sőt, én egyesíteném az összes sportcsatornát (ha egyszer lesz annyi pénzem, megcsinálomVakmacska írta:Nem tudom ki hogy van vele, de engem személy szerint picit zavar, hogy a Sporttv kiírja pofátlanul, hogy HD adás, közben nem is az.
Lehet, hogy spanyolok úgy adják, de hogy ők nem, az biztos.
igen és valamit kellene kezdeni a bal oldali védekezésünkel is....! ugyanis a beadás most is onnan jött, miközben Alba öt méterről nézte!vissza lehet nézni hány ilyen gólt kaptunk már!!sajnos ez Alba nagy hiányossága.herlius írta:A kérdésedre a válasz: Pedro. Az esetek nagy részében ugyanis Alves csak a védelemmel tolódik középre, a mögötte maradó teret viszont a szélsőnek kutyakötelessége lenne levédekezni. Nézd vissza a korábbi fordulókban kapott góljainkat, mindegyik ugyanarra a sablonra épül és mindegyik esetben az 1-2 méteres hátrányban visszafelé loholó Pedro-t fogod látni. Azt persze nehéz megítélni, hogy ez Pedro taktikai fegyelmezetlensége, vagy az előretoltabb játékának a hátulütője, de hogy egy komolyabb BL-csapat itt simán kivégezhet minket, az holtbiztos.Tarsi88 írta:Valamit kezdenünk kell a jobb oldali védekezéssel, mert ez már a sokadik gól volt amit onnan kapunk. Nem tudom, hogy Alves húzódik be túlságosan, vagy Pedro nem zár vissza rendesen, de erre megoldást kell találnunk minél előbb.
A meccs végén meg nem lett volna szabad, ennyire átadni a területet, mert majdnem megégettük magunkat miatta.
A tehetségével nincs gond szerintem, azt is tegyük hozzá, hogy bőven fiatalabb, mint a felsorolt személyek. Iniesta mondhatni sehol sem volt még a mostani szintjétől ennyi idősen, szóval még lehetetlen megmondani, mi lesz a srácból. Azt viszont már most látni, hogy 21(?) évesen teljesen higgadtan, mindenfajta megilletődöttség nélkül játszik a világ jelenlegi legjobb csapatában, és abszolút nem lóg ki a sorból, sőt. Ez szerintem nem kis teljesítmény.visca el barca írta:
és nekem van egy olyan érzésem, hogy ezt már nem is fogja kinőni. szerintem egy kisit tul értékelt a srác, marha messze van még xavi, iniesta sizntjétől, jelenleg fabregas is sokkal jobb jatekos