2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ozsimiki írta:Remélem senki sem akarja bántani a srácokat!
Legyünk igazi DRUKKEREK, az ilyen vereségek (fájóbbak közül való ez is) után értékeljük még inkább azt,hogy mennyi nagy győzelmet,trófeát köszönhetünk ezeknek a srácoknak! Mutassatok egy csapatot,akik hosszabb ideig voltak meghatározóak hazai,és nemzetközi szinten is. Egy stílust adtak,sok szépséggel. Sajnos mindent nem bír el ez a csapat sem,és most úgy tűnhet,h kell a megújulás, szerintem "csak" egy edző kell a padra.
A Madrid megérdemelten ejt ki minket, kihasználták a helyzeteiket, mi az odavágón nem,és az itteni lehetőségeket sem. Ez van.
Nem is hatna nagyon meg,ha nem az a portugál tróger lenne az edzőjük.
Szóval a vereség ellenére is természetesen,és örökre: FORCA BARCAAA!!!
talán egyetlen egy pozitívuma lesz az elmúlt napok kudarcainak: kevesebb divatdrukker itt
Bajnokság biztos,h meglesz, az sem hétköznapi eredmény azért!
Kiváncsian várom, mikor térünk vissza a megfelelő lelki állapotba,és tudjuk pályára vinni a csapatban rejlő lehetőségeket majdnem maximálisan. Ehhez sok sikert REMÉLHETŐLEG TITONAK! és a srácoknak!
Nekem alapvetően a dologgal több problémám is van, mert egyébként nyilván rengeteg taktikai baj is van, egy középcsatárral Messi is tehermentesülne, nem könnyű az ő dolga semcsababarca írta:Messis rész igaz,részben, mindamellett, hogy ő nem ér vissza, a társak meg nem érnek fel hozzá. volt a második félidő elején,egyszer megindult, az első társ 10 másodperc után érkezett,mikor pont elvesztette a labdát.
nehéz a helyzete, mert nem direkt a játékunk,neki is az ízlik,ha van területe, mehet lendületből oldalán 1-1 csapattárssal. de mivel a komplett csapatjáték romokban,így ő se tud csodát tenni.
én ezt nem nevezném játéknak...redmiller írta: Engem az idegesít, hogy hogyan... Rijkaard érában volt utoljára ilyen ötlettelen, szétesett a játékunk...
geridoss írta:Igazad van ozsi, belőlem is csak a csalódottság beszélt az Élő topicban, de nem felejtem el azt, amit ettől a csapattól kaptam, főleg az utóbbi pár évben. Egy igazi vizuális orgazmusban volt részünk, aminek - nem biztos, hogy- lassan vége. Ezt el kell fogadni, tudtunk, hogy eljön ez a nap, amikor azt is tudtuk, hogy 2006-os BL döntő után sem maradunk örökké a világ trónján...ozsimiki írta:Remélem senki sem akarja bántani a srácokat!
Legyünk igazi DRUKKEREK, az ilyen vereségek (fájóbbak közül való ez is) után értékeljük még inkább azt,hogy mennyi nagy győzelmet,trófeát köszönhetünk ezeknek a srácoknak! Mutassatok egy csapatot,akik hosszabb ideig voltak meghatározóak hazai,és nemzetközi szinten is. Egy stílust adtak,sok szépséggel. Sajnos mindent nem bír el ez a csapat sem,és most úgy tűnhet,h kell a megújulás, szerintem "csak" egy edző kell a padra.
A Madrid megérdemelten ejt ki minket, kihasználták a helyzeteiket, mi az odavágón nem,és az itteni lehetőségeket sem. Ez van.
Engem csak az bánt, hogy így kapunk ki... Na de ezt már kifejtettem elégszer.
Ezt külön kiemelném, mert szerintem megér egy fejezetet. A válaszom egyértelműen az, hogy akkor, amikor Tito mester visszatér!ozsimiki írta:Kiváncsian várom, mikor térünk vissza a megfelelő lelki állapotba,és tudjuk pályára vinni a csapatban rejlő lehetőségeket majdnem maximálisan. Ehhez sok sikert REMÉLHETŐLEG TITONAK! és a srácoknak!
Azt se felejtsétek el, hogy az utóbbi időszakban micsoda tragédiák érték a klubot, gondolok itt az Abidallal és Titoval történt borzalmakra. De szerintem idevehetjük Pep távozását is, több volt ő itt a fiúknak, mint egy edző. Biztos nem volt könnyű ezeket feldolgozni, nem is hiszem, hogy 100%-ban sikerült. De ennek ellenére eddig mindig láttam a küzdést és az akarást. Bízzunk a legjobbakban.
ÁMENozsimiki írta:talán egyetlen egy pozitívuma lesz az elmúlt napok kudarcainak: kevesebb divatdrukker itt
Engem az idegesít, hogy hogyan... Rijkaard érában volt utoljára ilyen ötlettelen, szétesett a játékunk...joe.kacsa írta:Engem nem az idegesít hogy kiestünk, nem is az hogy ki kaptunk, az már egy kicsit igen hogy a Real Madridtol, de még az is beleférne, de a 1-3, itthon és pont tőlük. AZ MÁR NEM!Gareth Tello írta:Ja, amúgy ez a legkevésbé fontos sorozat volt.
csabooo írta:Nem is tudom mit írjak. Barca drukkerként, ez az egyik legnagyobb vereség amit a Real ellen láttam. Csak az idegesít, hogy egy cseppet sem voltak jobbak, csupán kihasználták a védelem gyengeségét, és a szerencse is velük volt. Nem bántom a srácokat, örökre Barca szurkoló maradok, legyen akármi is, de úgy érzem, hogy itt MOST valami nem oké. Pedig mintha picit élénkebbek lettek volna a srácok, mint a Milan ellen, de ez is kevés. Talán egy edző. Mert a keret megvan hozzá.
Légyszives legközelebb pontot, illetve vesszőt rakj, mire végigolvastam majdnem megfulladtamcsfero írta:fel kel fogni hogy vége a korszakos csapatnak már a cselzinél kiderült a barcánál ott vannak a szakemberek ha nem cserélik le a gárda felét és nem váltanak stílust ez megy tovább nem kell a játékosokat bántani ezt tanították nekik 10 éves koruktól de ennek a stílusnak a top csapatok megtalálták az ellenszerét ilyen egyszerű sehol se vagyunk de amit elértek hatalmas dolog de ha nincs változás megsemmisülek
igen,a milan ellen ugyan ez lesz, azzal a különbséggel,hogy ők nem fognak gólt rúgni, hanem 0-0al lecsordogál a meccs,aztán lehet a 80+. percben találunk egy gólt, és elmondhatjuk,hogy majdnem megvolt.sjd írta:...
Ráadásul milyen játékkal..Nem baj a fiúk mindent beleadtakvisca el barca írta:ez ilyen tipikus vesztes dumaGareth Tello írta:Ja, amúgy ez a legkevésbé fontos sorozat volt.![]()
nem is az a baj h kiestünk, sztem igazabol a kutyát nem érdekli, hanem h pont a real ellen.
Engem nem az idegesít hogy kiestünk, nem is az hogy ki kaptunk, az már egy kicsit igen hogy a Real Madridtol, de még az is beleférne, de a 1-3, itthon és pont tőlük. AZ MÁR NEM!Gareth Tello írta:Ja, amúgy ez a legkevésbé fontos sorozat volt.
Igazad van ozsi, belőlem is csak a csalódottság beszélt az Élő topicban, de nem felejtem el azt, amit ettől a csapattól kaptam, főleg az utóbbi pár évben. Egy igazi vizuális orgazmusban volt részünk, aminek - nem biztos, hogy- lassan vége. Ezt el kell fogadni, tudtunk, hogy eljön ez a nap, amikor azt is tudtuk, hogy 2006-os BL döntő után sem maradunk örökké a világ trónján...ozsimiki írta:Remélem senki sem akarja bántani a srácokat!
Ezt külön kiemelném, mert szerintem megér egy fejezetet. A válaszom egyértelműen az, hogy akkor, amikor Tito mester visszatér!ozsimiki írta:Kiváncsian várom, mikor térünk vissza a megfelelő lelki állapotba,és tudjuk pályára vinni a csapatban rejlő lehetőségeket majdnem maximálisan. Ehhez sok sikert REMÉLHETŐLEG TITONAK! és a srácoknak!
ÁMENozsimiki írta:talán egyetlen egy pozitívuma lesz az elmúlt napok kudarcainak: kevesebb divatdrukker itt
ez ilyen tipikus vesztes dumaGareth Tello írta:Ja, amúgy ez a legkevésbé fontos sorozat volt.