Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mondjuk ez a mai meccs előre kalkulált rizikófaktora volt. Arra azért lehetett számítani, hogy az offenzívebb taktika miatt a széleken sebezhetőbbek leszünk. A gond nem is ezzel van, hanem például azzal, hogy 3-0-nál Alba miért kényszerül versenyfutásra (jópár méteres hátrányból) az ellenfél támadójával. Ha a csapat nincs eredménykényszerben, akkor bizony elég nagy luxusnak tűnik számomra, hogy Alba folyamatosan fennragad. A gólja miatt természetesen jár a dicséret, de védekezésben továbbra is sokszor gyenge láncszemnek érzem.CsacsMate írta:Viszont nekem a szélek gyengék voltak még mindig.
Pedro, Alves, Alba volt ma a leggyengébb láncszem.
Az tény, hogy amikor így játszunk az egész világon semelyik csapatnak nincs esélye ellenünk, de azért a Wembley messze van. Ahhoz sokkal jobban kell játszani az 1. meccsen, mint most. Felkészültség, a játékosok pihentetése, stb... Azt akarom ezzel mondani, hogy nem játszhat mindig ilyen nyomás alatt a csapat. A másik pedig az, hogy ez egy akkora meccs volt, hogy nekem eleget bizonyítottak. Tehát, ha netán kiesnénk (ami remélem, hogy nem következik be!!!), akkor sem fogom számon kérni tőlük!Lolyta írta: ha ez megmarad megyünk a Wembley-be.
Visca el Barca!!!

Ő értene ha a lábtörés előtti Villa lenne de már nem az (vagy még)kristop írta: általában én is sánchez > villa mellett vagyok, de most villanak egyszerűen kezdeni kell, gólokat kell rúgni, amihez messi után ő ért a legjobban. inkább pedro helyett kellett volna alexisnek kezdenie, előbbinek nem is emlékszem mikor volt utoljára jobb meccse
általában én is sánchez > villa mellett vagyok, de most villanak egyszerűen kezdeni kell, gólokat kell rúgni, amihez messi után ő ért a legjobban. inkább pedro helyett kellett volna alexisnek kezdenie, előbbinek nem is emlékszem mikor volt utoljára jobb meccseTobias88 írta:Villa miért kezd, magyarázza meg nekem valaki. Sanchez ezerszer jobban játszott hétvégén miközben Villa kihagyott egy olyan ziccert és olyan csúnyán, hogy el se hittem.