2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az tény, hogy amikor így játszunk az egész világon semelyik csapatnak nincs esélye ellenünk, de azért a Wembley messze van. Ahhoz sokkal jobban kell játszani az 1. meccsen, mint most. Felkészültség, a játékosok pihentetése, stb... Azt akarom ezzel mondani, hogy nem játszhat mindig ilyen nyomás alatt a csapat. A másik pedig az, hogy ez egy akkora meccs volt, hogy nekem eleget bizonyítottak. Tehát, ha netán kiesnénk (ami remélem, hogy nem következik be!!!), akkor sem fogom számon kérni tőlük!Lolyta írta: ha ez megmarad megyünk a Wembley-be.
Visca el Barca!!!
Ő értene ha a lábtörés előtti Villa lenne de már nem az (vagy még)kristop írta: általában én is sánchez > villa mellett vagyok, de most villanak egyszerűen kezdeni kell, gólokat kell rúgni, amihez messi után ő ért a legjobban. inkább pedro helyett kellett volna alexisnek kezdenie, előbbinek nem is emlékszem mikor volt utoljára jobb meccse
általában én is sánchez > villa mellett vagyok, de most villanak egyszerűen kezdeni kell, gólokat kell rúgni, amihez messi után ő ért a legjobban. inkább pedro helyett kellett volna alexisnek kezdenie, előbbinek nem is emlékszem mikor volt utoljára jobb meccseTobias88 írta:Villa miért kezd, magyarázza meg nekem valaki. Sanchez ezerszer jobban játszott hétvégén miközben Villa kihagyott egy olyan ziccert és olyan csúnyán, hogy el se hittem.
Remélem nem csalódok. Vagy essünk ki rossz játékkal vagy amit inkább szeretnék persze hogy 3-0 legyen. Jó játékkal ne essünk ki mert nem akarom átélni a tavalyi Chelsea elleni párharcotpitta19 írta:Nem tudom mi van velem, de rohadtul IZGULOK!!!