2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nagyjából az első bekezdésben a lényeg, ez történt és ez erre a meccsre meg is magyaráz mindent.van persze amiben én még újra kell.hogy gondoljak bizonyos dolgokat az pedig a Barca-stílusra vonatkozó jóslatom.most úgy áll a helyzet, hogy három bukott meccsalapján jósoltam meg a végét, de ez az (egyelőre?!) egy meccs megingatott. egy mentségem viszont van és az megnyugtat: állandóan és pontosan azt kértem számon, azt hiányoltam ami tegnap ÚJRA ELŐKERÜLT:a gyorsaság, az előre játék, a hatékony letámadás, és Messi! igen: Messit ebben a szezonban én most láttam először megizzadtan! nos még egyszer:igen én nem hittem, de reméltem és csodálatos élménnyel gazdagodva újra hihetek. köszönöm fiúk!sjd írta:Azt hiszem valahogy emiatt voltam úgy vele, hogy bár hittem a csapatban, de nem bíztam bennük. Egyszerűen egy dolgot nem tudok mondani, amit ne hánytunk volna a játékosok és Roura szemére az elmúlt hetekben és ne javították volna ki. Középcsatáros játék, agresszív letámadás (Messit kb. két éve nem láttam így üldözni a labdát), bátor játék, jó cserék. Elképesztő élmény volt, Alba gólja előtt már az agyvérzés kerülgetett, amikor a Milan hozta a labdát.
Felfelé nem tudok senkit kiemelni, de egyvalakit mégis: Man of the Match: Niang![]()
Ja és ezt jegyezzétek fel: 6 kaput eltaláló lövésből 4 gól, ilyet sztem évekig nem fogunk még látni.
szerk.: Bob azért eszembe jutottál párszor a meccsterveddel, amikor megrúgta Villa a 3.-at mondtam is, h ez nagyon korai lesz
Ez így igaz!bali 15 írta:Nagy szívvel játszott a csapat.
De ki kell emelnem azt is, hogy a szerencse is nagy faktor volt.
Az a Niang helyzett majdnem a padlóra küldött minket, de nem.
Ha jól emlékszem (99%-ra mondom), akkor Pedro kapott egy sárga lapot, ami miatt nem játszhat a következő meccsen. Annyira amúgy ezt nem bánom, szerintem ő kimaradhat nyugodtan, nem érzem, hogy annyit hozzá tudna tenni a játékhoz, mint korábban.sörvirsli írta:Bízok benne,hogy legközelebb Pedro fog padozni és az egyre jobb formába lendülő Alexis kezd.
Köszönjük, taps, taps!JanPieterzoon írta:Elnézést lui1698 és #David Villa#, egy kicsit elragadtattam magam, talán kicsit sok volt az ital meg az adrenalin, tényleg sajnálom, nem kellett volna személyeskedni. Módosítottam kicsit az előző hozzászólásomon. Azért remélem belátjátok, hogy ti is kicsit elvétettétek a sulykot délután, és túlzottan negatívak voltatok. Ha még a jövőben lesz hasonlóan nehéz helyzet akkor inkább ti is legyetek pozitívak és bízzatok a végsőkig a csapatban. Písz
Az igaz, hogy ha Xavi és Iniesta egymás mellett a középpályán van az már önmagában is veszélyes ( ez most már egyértelmű, hogy szélen nem tudjuk úgy kihasználni Iniesta tudását, mint középen) Viszont az én véleményem szerint az nagyon sokat számított, hogy a csapat sokkal jobban felkészült. Tisztán látszik, hogy az első meccset elbohóckodták és még a bajnokságon járt az eszük (18 pontos előnynél nem tudom miért) és nem voltak rendesen pihentetve sem a meccs előtt. Rengeteget számított a napi két edzés, a csapatépítő ebéd, Tito VIlanova hasznos tanácsai, meccs elemzések és az is, hogy most a bajnokin még Messi is kapott egy kis pihenőt.visca el barca írta:a mai meccs kulcsa egyértelműen az volt h xavi és iniesta ujra egymas mellett jatszott.
ha kettejük közül valaki nincs pályán akkor közel sem tudjuk igy tolni ez már számtalanszor kiderült.
ozsimiki írta:FC Barcelona 12/13as topikban hosszabban kifejtetettem, itt rövidebben:
Ez a kp kell, ez a legerősebb elemünk,ez a kapocs mindenhez. Fabregas pad.
Persze a hozzáállásnak ilyennek kell lennie,tegyük fel,h ilyen lesz,Xavi zseniális volt,Iniesta szintén, Busquets is. Ha ez a 3as így tud kapcsolatot tartani a védelemmel,és a támadókkal, vmint az egész csapat ilyen tempóban fut,és járatja a lasztit,akkor csak magunkra kell figyelni.
Remélem 4eddöntő első meccsétől így állunk hozzá! Nem kellene utolsó pillanatokra hagyni a továbbjutásokat
FORCA BARCAAA!!!
Szerintem is ez nagyon döntő volt, hogy végre higgadtan berugdostuk a helyzeteket, Villa is, Alba is.sjd írta:
Ja és ezt jegyezzétek fel: 6 kaput eltaláló lövésből 4 gól, ilyet sztem évekig nem fogunk még látni.
Hát nem tudom, én pont hogy a 2 meccsnek örülnék jobban, 2 meccsen általában kijön, hogy ki a jobb (mint ma). Viszont 1 meccsen beállhatnak a gólvonalra, meg ott pont, hogy többet számít egy bírói hiba is, meg 2 éve a CdR döntőben láthattuk, hogy 1 meccsen sokkal több esélye van Mounak, utána a BL-ben ki is ejtettük őket.Barcelona UnityIsStrenght írta: Egyetértek, van benne igazság amiket mondasz. Viszont egy dologra kitérnék.
A Reallal nem a kieső szakaszban akarom, hogy összekerüljön a csapat (bár nem sok beleszólásom van). Több okból sem. Az egyik: egyszer már elintéztük őket a kieső szakaszban egy hasonló teljesítménnyel, mint a mai. A 2. pedig az, hogy az a vágyam, hogy a döntőben találkozzanak ahol végre eldől ki a jobb. Ott nem lesz több sz@r@kodás! 2 meccses párbajok, Mourinho féle bekkelések, idegenben lőtt gól, meg a bírók szekálása, sok hentelés, meg a szokásos cirkuszolás (ami egyébként mostanában nem jellemző). Ott akkor fifty-fifty, 1v1, (1 mérkőzés) 90 perc, ha kell, akkor +hosszabbítással lejátszhatnák. Meglátjuk....