connor írta: Megint le kell írjam ezeket a sorokat, mert tanulságosak.
"Már régóta itt vagyok, sok mindent átéltem, így mondhatom, hogy amikor bajnokok vagyunk, az eufória óriási, amikor viszont nem, akkor mindenki a föld alá ássa magát."
Azt sem érdemes elfelejteni, hogy idén nem remekel a csapat a rangadókon.
Az egyenes kieséses szakaszban az első komolyabb ellenfél ellen majdnem kiestünk, az idegenbeli 2-0-ás zakó után kisebb csodát hajtott végre a csapat.
Viszont akkor nagy bajban leszünk, ha a Real Madridot vagy a Juventust kapjuk az elődöntőben. Az ő játékuk nem igazán fekszik a csapatnak. Ettől függetlenül nyugodtak akkor sem lehetünk, ha német lesz az ellenfél.
Nem leszünk nagy bajban,féljenek ők !
Nem a 4-0 hatására mondom azt,amit mondani fogok,de ha mi hozzuk amit tudunk,akkor az ellenfél akár a feje tetejére is állhat,az sem lesz elég ! Akkora a technikai fölényünk MINDEN csapattal szemben,hogy az elképesztő,minden egyes rangadó csakis rajtunk múlt idén is,pechünk volt,az igazi rangadók idén eddig pont a szokásos hullámvölgybe estek bele,ilyen nem gyakran lesz,és még így is mind1iken volt reális esélyünk a győzelemre a Milan meccset leszámítva,emlékszem,hogy az 1-3-on is nekiestünk a Madridnak,aztán jött egy kontra,tizi,és ott elvesztették a hitüket a srácok,szó sem volt lemosásról,lőttek 1kontra és 2pontrúgás gólt (tizit is annak veszem),ha valaki lemosást akar látni mély tisztelettel küldöm neki az 5-0-s,2-6-os,vagy még korábban a 3-0-s meccs összefoglalóját !
Mindent elmond az ellenfelek reakciója,amikor minket kaptak (lsd. PSG,youtube-on fenn van a videó ),vagy mikor Kroos azt mondta,hogy a Juve-nal csak a Barcát lett volna rosszabb kapni,ha megbocsájtassz nekem,és nem veszed személyeskedésnek,én szívesebben adok azok véleményére akik ebben benne élnek,illetve hiszek a szememnek,mintegy olyan fórumozónak,aki ugyan sok dolgot nagyon jól lát,viszont a végletekig pesszimista a legtöbb esetben !
A realitás talaján maradva is mi vagyunk a világ legjobb csapata, a szakma szerint is mi vagyunk a világ legjobb csapata,és az elmúlt 5év alapján is mi vagyunk a világ legjobb csapata !
Amennyiben olyan lesz a letámadásunk,mint a Milan ellen,akkor megesszük a Real Madridot,mert egy kontrát nem tudnak majd kibontani,mivel már a saját térfelükön meglesznek akasztva a támadásaik,és onnantól kezdve,mivel a kontra reményében kilőnek mint a nyíl,mi kerülhetünk létszámfölényes helyzetbe !
Ha azt az arcunkat tudjuk hozni idén még 5-ből mondjuk 3meccen,amit a Milan ellen,akkor idén ismét BL trófeát ünnepelhetünk,amennyiben a Milánó-i arcunkat mutatjuk a világnak,akkor itt már akármelyik csapat kiver majd minket!