Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről annyit, hogy én Eger mellett lakok egy kisebb faluban, Digink van (más nem nagyon lehetMezner2 írta:EGÉSZ EGYSZERŰEN NEVETSÉGES,hogy egy ilyen adónak BL meccseket adnak,undorodom és hányingerem is van tőle!
De igen,a Digi adja a másik meccset..
Én azzal sem sokra mennék,de igen,a Sport1-nek választási joga van minden Kedden,és a fennmaradó meccsekből választhat ez az ótvar szutyok digi,ami teljesen nevetséges módon fél BP.-en nem rendelkezik lefedettséggel,legalábbis a mi utcánkba nem vállalnak bekötést,mindezt nem vmi belvárosi nyomor negyedbe,hanem Pest legfelkapottabb környékén EGÉSZ EGYSZERŰEN NEVETSÉGES,hogy egy ilyen adónak BL meccseket adnak,undorodom és hányingerem is van tőle!Alcantara írta:Nagy valószínűséggel nem mi leszünk képernyőn a Sport 1-en.![]()
Szeretném kérdezni azt, aki tud rá normális választ adni: A szavazásban "alulmaradt" meccset a Digi tv adhatja élőben? Van ezzel kapcsolatosan valamilyen opció a Sport1 javára ebben a körben. A nyolcaddöntőket adta a Digi sport, ezért gondolom, hogy esetleg akkor a szavazásban "vesztes" meccs közvetítésének szintén nincs akadálya. A választ előre is köszönöm.
Alapvetően igaz, amit leírtál és mások is írtak: ha a csapat azt hozza, amit tud, akkor verhetetlen. Annyiban különbözik a véleményünk, hogy szerintem abban, hogy mondjuk egy-egy meccsen nem tudjuk "azt játszani amit tudunk" az ellenfélnek is van némi köze. Én nem nevezném szerencse kategóriának pl. a Madrid elleni kupameccset vagy a Milan elleni odavágót. Ott és akkor képes volt az ellenfél olyan teljesítményre, amivel meg tudott minket fogni. Van Európában 1-2 olyan jó játékoskerettel rendelkező csapat, akik ha jól játszanak -"azt játsszák, amit tudnak"- akkor képesek minket megszorítani vagy megverni. A jó játék megmutatkozhat betonkemény védekezésben és villámgyors kontrákban is. Más kérdés, hogy a mi stílusunk hozzám (is) közelebb áll, de elismerem a másikat is - ha jól kivitelezik.Mezner2 írta: ...
Először is valóban összekevertem,nem néztem utána,valahonnan ez rémlett elnézést,ettől még a mondandóm többi részét tartom.connor írta:A véleményed elfogadom és tiszteletben tartom, ahogy másét is.Mezner2 írta:...
Annyira kérlek, hogy mielőtt ellenvéleményt fogalmazol meg, nézz utána annak amit leírsz. A szuperkupa meccsen az Adriano-Pique,Mascherano-Alba védősor állt ki. Montoya kapufája a bajnoki 2-2-es meccsen volt. Számomra ez a vicces.
http://www.worldfootball.net/spielberic ... barcelona/
A Real Madrid játéka -már nem csak ellenünk- nem a presszión alapszik. Tipikus kontracsapat. Nem is várható el tőlük az a stílus amit mi játszunk, mert nem ezt gyakorolják, nem ehhez alakították ki a játékoskeretüket. Ennek megfelelően azt játszották, amit az edzőjük elvárt tőlük és a saját stílusukkal győzték le -nem is kicsit- a mi stílusunkat. A visszavettek pedig nem azt jelenti jelen esetben, hogy kevesebbet volt náluk a labda vagy nem nyomtak be minket a kapunk elé. Egy kontracsapat amúgy sem csinál ilyet, legfőképp, ha előnyben van. A visszavettek alatt azt kell érteni, hogy a kontráknál kevesebben jöttek előre, többen maradtak hátul.
Nekem nem tetszik, ahogy sokan ezt a sikeres időszakot kezelik. A mi csapatunk is emberekből áll, akik közel sem hibátlanok. És vannak még rajtunk kívül is jó csapatok. Nagy szurkolói nagyképűségre, felsőbbrendűség érzésre vall, ahogy itt sokan fogalmaznak. Ez pedig nem jó dolog. Azok, akik régebb óta szurkolók (nem csak pl. a Pep-éra óta) tudják, hogy miről beszélek.
A véleményed elfogadom és tiszteletben tartom, ahogy másét is.Mezner2 írta:...
Igazat adok mindenben, csak megjegyzem,hogy a realnak mindenki ellen ez a taktikája,hogy rombolnak,aztán kontráznak. Csak nem minden csapat ellen megy. Van aki kicsit behátrál,nem akar támadni, akkor felállt védelem ellen meghalnak. 1-1 távoli átlövésben bízhatnak olyankor.Mezner2 írta:
Egészen addig magunkat tartom a világ legjobb csapatának,ameddig minden csapatnak aki minket legyőz, fel kell adnia a saját futballját,és annyi momentuma van a meccsen,hogy 90perc alatt sündisznóból végigvezet 3támadást,azt vagy bejön,vagy nem.
A hsz-ed első felére reagálva. Azt írod objektív vagy, mégis azt veszed meglepetésnek, hogy 4:0-ra megvertük a Milant. Úgy érzem én is a realitás talaján járok, mégis a milánói vereséget tartom inkább meglepetésnek mint a visszavágót. Persze az azt megelőző néhány meccses szériát figyelembe véve lehettek kétségek. Az pedig, hogy egy csapatnak van egy, évek óta jelenlévő rossz periódusa az év ezen tájékán nem jelenti hogy rosszabb csapat lenne.connor írta:
Most ezt vetítsük át a Barcelona-ra. Azért mert szurkolók vagyunk nem feltétlen kell beképzelten, önelégülten, elvakultan látni a csapatunkat.
Kellemes meglepetés volt a Milan elleni 4-0. A kulcsszó a meglepetés. Azért ha őszintén belegondolunk és szívünkre tesszük a kezünket egy első meccsen elszenvedett 2-0-ás idegenbeli vereség után inkább ez az eredmény a meglepetés kategória ahhoz képest, mintha 2-1-es vagy 3-1-es győzelemmel kiesünk.
A Real Madrid nem mosott le a pályáról? A szuperkupában fél óra alatt vertek kettőt, kiharcoltak egy kiállítást, amivel tulajdonképpen el is döntötték a meccset, a kupát. Utána visszavettek a biztos előny tudatában. Aki látta a meccset az tudja, hogy ott erről volt szó. 19 perc után már 2-0 volt az állás, úgy, hogy lehetett volna az 3-0 is; nekünk helyzetünk sem volt addig és utána is csak a pontrúgásaink voltak veszélyesek. Az, hogy nálunk többet volt a labda az semmit sem jelent.
A másik ilyen meccs a kupaelődöntő volt. 2-0-ás állásnál, a biztos előny tudatában vettek itt is vissza.
Mindkét meccsen azt csináltak a védőinkkel, amit akartak, szinte akkor alakítottak ki helyzetet, amikor akartak; a csatáraink pedig szinte a kapu közelébe sem kerültek. Jó, az eredmény nem 5-0, vagy 6-2 lett, de nem rajtunk múlt. Az első, számukra kedvezőtlenebb eredményt hozó meccs után is ők irányították a továbbjutás/kupa sorsát, az események alakulását.
Ha a szezon egészét nézzük, 1 győzelem, 2 döntetlen és 3 vereség az egymás elleni mérleg. Ne mondja nekem senki, pláne a tavalyi bajnoki vereség után, hogy most mi vagyunk a jobbak.
Egyébként is hogy lennénk mi Európa legjobb csapata? 2012-ben egy spanyol kupát sikerült összehoznunk, a két legfontosabb címről lemaradt a csapat és elveszítette a spanyol szuperkupát is. A bajnokságban a Real a mi rekordjainkat megdöntve lett bajnok. Egyedül Messi gólrekordja jutott nekünk. 2013-ban eddig 3 meccs, 2 vereség és 1 döntetlen a Real Madrid, a legfőbb rivális ellen, elütöttek minket a kupadöntőtől. Eddig idén sem nekünk áll a zászló. Más kérdés, hogy a Real Madrid nem játszik szépen, szenved, ha neki kell kezdeményezni, felállt védelmekkel szemben ötlettelenek. Ezt a MU ellen láthattuk. De ez nem változtat azon, hogy minket mostanában akkor vernek meg amikor akarnak.
Pozitív dolog számomra fentieken kívül, hogy kezdünk visszatérni a 2011-es csapathoz. Villa-val, Xavi-Iniesta középpályával és a féloldalas - de magabiztosabb védelemmel.
Puyol pótlását a nyáron meg kell oldani, mert szinte 2 havonta sérül meg és ez meglátszik a játékán is. Ha pedig ehhez hozzávesszük az életkorával járó természetes (játék)minőségbeli romlást, akkor oda jutunk, hogy ezt "szívvel" már nem tudja ellensúlyozni. A bajnokságban elfér a pályán, de lassan eljár felette az idő.
Amikor megírtam a hsz.-t akkor nem láttam,hogy ő már fel is állított egy fantasy kezdőt,úgy gondoltam,hogy "B" csapat alatt ő a Cesc,Thiago,Villa,Tello tengelyre gondolt,nem tudom,hogy átsiklottam a kezdője felett,vagy utólag tette oda,nyilván egy Pinto-Bartra-Montoya-Sergi Roberto brigád nem alkalmas egy PSG ellen,viszont akiket én említettem (már az első hsz-emben is őket említettem + Montoya-t) nem hiszem,hogy ne tudnák felvenni a versenyt a párizsiakkal !barca99 írta:Jézusom, be is idézem, 21.45-kor megírja a hozzászólását, Pintoval, Montoyával, Bartraval, Sergi Robertoval, egy kulcsember nincs a csapatban, te meg 22.10-kor melléállsz, hogy ez nem a B csapat amúgy. De nem is ez a lényeg, te akár figyelmetlen is lehettél, de a másik kolléga biztos benne, hogy az a csapat meccsben lenne a PSG-vel. A jelenlegi formákat nézve egy Betis ellen nem mernék kiállni ezekkel a játékosokkal.Mezner2 írta:Valaki felhozta a témát,nekiestek sokan,mire én reagáltam,hogy nyilván nem a B-ből akar senki felhozni játékosokat
Igen, erre gondoltam.Motaro írta:Értem én, hogy non-stop, de mikor van nyitva?
Ha minden igaz, akkor az újítás szerint minden továbbjutót az EL továbbjutóival sorsolnak össze. Aztán onnan meg visszasorsolják a BL és az EL döntőbe. Majd ha meglesz mind a 2 győztes, a BL nyertese az NHL konferencia győztesével mérkőzik, míg az EL-é a Keleti NBA nyertesével.recrea írta:Oké, ezt már értem, de ha továbbjutunk, akkor melyik meccs győztesével játszunk?
Én meg csak viccből írtam a dolgot, h oldjam a feszültséget a fantasztikus vitáról.Subinho írta:ha sorsolás lesz, akkor nincs olyan, hogy melyik meccs győztesével... ezt én sem tudtam...recrea írta:Oké, ezt már értem, de ha továbbjutunk, akkor melyik meccs győztesével játszunk?visca el barca írta:
![]()
![]()
![]()
ETTŐL AZ ÉVTŐL KEZDVE NINCSENEK ÁGAK, AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSAIT IS SORSOLNI FOGJÁK.