Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Chino
Llegenda del Barça

2013.03.16. 17:21:04

connor írta:
Most ezt vetítsük át a Barcelona-ra. Azért mert szurkolók vagyunk nem feltétlen kell beképzelten, önelégülten, elvakultan látni a csapatunkat.
Kellemes meglepetés volt a Milan elleni 4-0. A kulcsszó a meglepetés. Azért ha őszintén belegondolunk és szívünkre tesszük a kezünket egy első meccsen elszenvedett 2-0-ás idegenbeli vereség után inkább ez az eredmény a meglepetés kategória ahhoz képest, mintha 2-1-es vagy 3-1-es győzelemmel kiesünk.

A Real Madrid nem mosott le a pályáról? A szuperkupában fél óra alatt vertek kettőt, kiharcoltak egy kiállítást, amivel tulajdonképpen el is döntötték a meccset, a kupát. Utána visszavettek a biztos előny tudatában. Aki látta a meccset az tudja, hogy ott erről volt szó. 19 perc után már 2-0 volt az állás, úgy, hogy lehetett volna az 3-0 is; nekünk helyzetünk sem volt addig és utána is csak a pontrúgásaink voltak veszélyesek. Az, hogy nálunk többet volt a labda az semmit sem jelent.
A másik ilyen meccs a kupaelődöntő volt. 2-0-ás állásnál, a biztos előny tudatában vettek itt is vissza.
Mindkét meccsen azt csináltak a védőinkkel, amit akartak, szinte akkor alakítottak ki helyzetet, amikor akartak; a csatáraink pedig szinte a kapu közelébe sem kerültek. Jó, az eredmény nem 5-0, vagy 6-2 lett, de nem rajtunk múlt. Az első, számukra kedvezőtlenebb eredményt hozó meccs után is ők irányították a továbbjutás/kupa sorsát, az események alakulását.
Ha a szezon egészét nézzük, 1 győzelem, 2 döntetlen és 3 vereség az egymás elleni mérleg. Ne mondja nekem senki, pláne a tavalyi bajnoki vereség után, hogy most mi vagyunk a jobbak.

Egyébként is hogy lennénk mi Európa legjobb csapata? 2012-ben egy spanyol kupát sikerült összehoznunk, a két legfontosabb címről lemaradt a csapat és elveszítette a spanyol szuperkupát is. A bajnokságban a Real a mi rekordjainkat megdöntve lett bajnok. Egyedül Messi gólrekordja jutott nekünk. 2013-ban eddig 3 meccs, 2 vereség és 1 döntetlen a Real Madrid, a legfőbb rivális ellen, elütöttek minket a kupadöntőtől. Eddig idén sem nekünk áll a zászló. Más kérdés, hogy a Real Madrid nem játszik szépen, szenved, ha neki kell kezdeményezni, felállt védelmekkel szemben ötlettelenek. Ezt a MU ellen láthattuk. De ez nem változtat azon, hogy minket mostanában akkor vernek meg amikor akarnak.

Pozitív dolog számomra fentieken kívül, hogy kezdünk visszatérni a 2011-es csapathoz. Villa-val, Xavi-Iniesta középpályával és a féloldalas - de magabiztosabb védelemmel.

Puyol pótlását a nyáron meg kell oldani, mert szinte 2 havonta sérül meg és ez meglátszik a játékán is. Ha pedig ehhez hozzávesszük az életkorával járó természetes (játék)minőségbeli romlást, akkor oda jutunk, hogy ezt "szívvel" már nem tudja ellensúlyozni. A bajnokságban elfér a pályán, de lassan eljár felette az idő.
A hsz-ed első felére reagálva. Azt írod objektív vagy, mégis azt veszed meglepetésnek, hogy 4:0-ra megvertük a Milant. Úgy érzem én is a realitás talaján járok, mégis a milánói vereséget tartom inkább meglepetésnek mint a visszavágót. Persze az azt megelőző néhány meccses szériát figyelembe véve lehettek kétségek. Az pedig, hogy egy csapatnak van egy, évek óta jelenlévő rossz periódusa az év ezen tájékán nem jelenti hogy rosszabb csapat lenne.

Azzal pedig amit a Real-lal kapcsolatban írtál szvsz minden objektivitást nélkülöz. Amit Tőled olvastam az kb. a Milan elleni visszavágóra lenne igaz, ott volt ez a képlet, de a javunkra. Szerintem itt a nagy többség elismeri, hogy jobbak voltak nálunk, viszont az ilyen megjegyzések, mint "ha nem állnak vissza kapunk minimum 5-öt" stb. nem csak hogy nem helytálló, de kissé nevetséges is. Az olaszok ellen is nagyrészt azon múlt a sikerünk, hogy a játékosok elkezdtek végre igazán hajtani, felszívták magukat, futottak, nem ismertek eladott labdát. Erre pedig főleg a Madrid ellen is képesek (bár most nem ezt bizonyították). Ez a két meccs ilyen volt. Kiestünk már az Inter ellen, Chealse ellen is, de mégsem mondanám jobbnak őket.
Azzal viszont maximálisan egyetértek, hogy a PSG-t nem szabad leírni. Biztos vagyok benne, hogy megszenvedünk velük mindkét meccsen és nem lesz itt B-csapat. Egy minimális előny sem lenne rossz eredmény a visszavágóra. Persze Xavi helyett lehet Cesc-t/Thiago-t játszatni, Villa helyett hamarabb beküldeni Tello-t, Alba helyett Adriano-t, de nem fognak Titoék semmit a véletlenre bízni.

Számomra minden az elkövetkező 2-3 meccs fog eldönteni. Kiderül, hogy csak egy meccsre tudtuk-e felszívni magunkat vagy végre tényleg kimásztunk a gödörből.
Forca Barca!!!!
Alcantara
Director del Fútbol

2013.03.16. 17:02:41

[quote="connor"]Igyekszem most mindenkinek válaszolni.
Egyáltalán nem érzem magam negatívnak, inkább próbálok a realitás talaján maradni. Attól, hogy szurkolunk valakinek még nézhetjük objektíven az esélyeit. Elviekben itt a többség nyilván szurkol a magyar válogatottnak is már régóta. De ettől még beláthatjuk, hogy inkább lenne meglepetés kategória, ha már a pótselejtezőt elérné a csapat, nemhogy a kijutást.

Most ezt vetítsük át a Barcelona-ra. Azért mert szurkolók vagyunk nem feltétlen kell beképzelten, önelégülten, elvakultan látni a csapatunkat.
Kellemes meglepetés volt a Milan elleni 4-0. A kulcsszó a meglepetés. /quote]

Sajnálom, ha nem jut el több ember kommentje számodra. Attól, hogy neked van egy véleményed, (ami valljuk be nem jött be kedden egyáltalán) másnak egy más, jelen esetben a csapat irányába pozitív, nem biztos, hogy mi vagyunk az önelégültek, beképzeltek, ahogyan te fogalmazol!! Kicsit úgy érzem, hogy, aki másként gondolkodik a csapatról, mint te annak igaza sosem lehet előtted. Attól, hogy kihangsúlyozod a "kulcsszó, a meglepetés" szöveget, nem lesz elfogadhatóbb, hitelesebb mert az csak számodra volt az.
Kicsit demagógia amit írsz, egyszerűbb lelkek ezt biztosan "beveszik".

A magyar válogatott és a Barcelona között párhuzamot vonni szerintem enyhén szólva is vicces dolog.
Egyrészt, ha jól emlékszem a magyar válogatott helyzete jóval szerényebb, tekintettel arra, hogy az utóbbi években/évtizedekben nem sok világversenyt nyertünk (konkrétan ki sem jutottunk!!) , ahol elindultunk esélyesként nem neveztek bennünket.
A világeseményekre való kijutáshoz valóban erős optimizmus, elfogultság kell.
Már megbocsáss, de a Barca győzelméhez az utóbbi évek alapján ez nem szükséges, inkább ezt úgy hívják papírforma.

Tudom nem fog sikerülni meggyőzni arról, hogy jelentős tévedésben vagy, téma részemről lezárva.
Firefox
Capitá del Barça

2013.03.16. 16:57:47

https://www.facebook.com/questions/10151497733992351/

SZAVAZZUNK KÖNYÖRGÖM! OSSZÁTOK ISMERŐSÖK KÖRÉBEN VAGY AHOL TUDJÁTOK! Fészen is több ezres Barca oldalakból nem igaz, hogy nem jön össze 2ezer voks. Hajrá!
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
connor
Jugador d'estrella

2013.03.16. 16:23:30

Igyekszem most mindenkinek válaszolni.
Egyáltalán nem érzem magam negatívnak, inkább próbálok a realitás talaján maradni. Attól, hogy szurkolunk valakinek még nézhetjük objektíven az esélyeit. Elviekben itt a többség nyilván szurkol a magyar válogatottnak is már régóta. De ettől még beláthatjuk, hogy inkább lenne meglepetés kategória, ha már a pótselejtezőt elérné a csapat, nemhogy a kijutást.

Kellemes meglepetés volt a Milan elleni 4-0. A kulcsszó a meglepetés. Azért ha őszintén belegondolunk és szívünkre tesszük a kezünket egy első meccsen elszenvedett 2-0-ás idegenbeli vereség után inkább ez az eredmény a meglepetés kategória ahhoz képest, mintha 2-1-es vagy 3-1-es győzelemmel kiesünk.

A Real Madrid nem mosott le a pályáról? A szuperkupában fél óra alatt vertek kettőt, kiharcoltak egy kiállítást, amivel tulajdonképpen el is döntötték a meccset, a kupát. Utána visszavettek a biztos előny tudatában. Aki látta a meccset az tudja, hogy ott erről volt szó. 19 perc után már 2-0 volt az állás, úgy, hogy lehetett volna az 3-0 is; nekünk helyzetünk sem volt addig és utána is csak a pontrúgásaink voltak veszélyesek. Az, hogy nálunk többet volt a labda az semmit sem jelent.
A másik ilyen meccs a kupaelődöntő volt. 2-0-ás állásnál, a biztos előny tudatában vettek itt is vissza.
Mindkét meccsen azt csináltak a védőinkkel, amit akartak, szinte akkor alakítottak ki helyzetet, amikor akartak; a csatáraink pedig szinte a kapu közelébe sem kerültek. Jó, az eredmény nem 5-0, vagy 6-2 lett, de nem rajtunk múlt. Az első, számukra kedvezőtlenebb eredményt hozó meccs után is ők irányították a továbbjutás/kupa sorsát, az események alakulását.
Ha a szezon egészét nézzük, 1 győzelem, 2 döntetlen és 3 vereség az egymás elleni mérleg. Ne mondja nekem senki, pláne a tavalyi bajnoki vereség után, hogy most mi vagyunk a jobbak.

Egyébként is hogy lennénk mi Európa legjobb csapata? 2012-ben egy spanyol kupát sikerült összehoznunk, a két legfontosabb címről lemaradt a csapat és elveszítette a spanyol szuperkupát is. A bajnokságban a Real a mi rekordjainkat megdöntve lett bajnok. Egyedül Messi gólrekordja jutott nekünk. 2013-ban eddig 3 meccs, 2 vereség és 1 döntetlen a Real Madrid, a legfőbb rivális ellen, elütöttek minket a kupadöntőtől. Eddig idén sem nekünk áll a zászló. Más kérdés, hogy a Real Madrid nem játszik szépen, szenved, ha neki kell kezdeményezni, felállt védelmekkel szemben ötlettelenek. Ezt a MU ellen láthattuk. De ez nem változtat azon, hogy minket mostanában akkor vernek meg amikor akarnak.

Pozitív dolog számomra fentieken kívül, hogy kezdünk visszatérni a 2011-es csapathoz. Villa-val, Xavi-Iniesta középpályával és a féloldalas - de magabiztosabb védelemmel.

Puyol pótlását a nyáron meg kell oldani, mert szinte 2 havonta sérül meg és ez meglátszik a játékán is. Ha pedig ehhez hozzávesszük az életkorával járó természetes (játék)minőségbeli romlást, akkor oda jutunk, hogy ezt "szívvel" már nem tudja ellensúlyozni. A bajnokságban elfér a pályán, de lassan eljár felette az idő.
kristop
Entrenador del Barça

2013.03.16. 14:29:47

ne tetézzük már srácok. mi a fenének beszélünk olyanról, amikor a bl legjobb négy közé jutás a tét, hogy milyen kiegészítő emberek játszanak majd a visszavágón (direkt nem bé csapatot írtam most). ne szórakozzunk már, az egy dolog hogy szerintem esélytelen az első meccsen eldönteni a továbbjutást (de ez nem számít, mert én a milan ellen se hittem volna hogy megcsináljuk, gyökér vagyok tudom), de mégha kettő nullra nyerünk idegenben, akkor is a legerősebb kezdővel fogunk és kell is kiállni a visszavágán. persze, ha mittomén busquets megsérül, akkor igen, beállhat song, de itt nem erről volt szó, és tényleg még ezen gondolkozni is gáz. nincs hova pihentetni most, vagyis van, de az pont a blre, nem bl meccseken.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.16. 13:55:10

barca99 írta:
Mezner2 írta:Valaki felhozta a témát,nekiestek sokan,mire én reagáltam,hogy nyilván nem a B-ből akar senki felhozni játékosokat
Jézusom, be is idézem, 21.45-kor megírja a hozzászólását, Pintoval, Montoyával, Bartraval, Sergi Robertoval, egy kulcsember nincs a csapatban, te meg 22.10-kor melléállsz, hogy ez nem a B csapat amúgy. De nem is ez a lényeg, te akár figyelmetlen is lehettél, de a másik kolléga biztos benne, hogy az a csapat meccsben lenne a PSG-vel. A jelenlegi formákat nézve egy Betis ellen nem mernék kiállni ezekkel a játékosokkal.
Amikor megírtam a hsz.-t akkor nem láttam,hogy ő már fel is állított egy fantasy kezdőt,úgy gondoltam,hogy "B" csapat alatt ő a Cesc,Thiago,Villa,Tello tengelyre gondolt,nem tudom,hogy átsiklottam a kezdője felett,vagy utólag tette oda,nyilván egy Pinto-Bartra-Montoya-Sergi Roberto brigád nem alkalmas egy PSG ellen,viszont akiket én említettem (már az első hsz-emben is őket említettem + Montoya-t) nem hiszem,hogy ne tudnák felvenni a versenyt a párizsiakkal !
recrea
Llegenda del Barça

2013.03.16. 12:37:26

Motaro írta:Értem én, hogy non-stop, de mikor van nyitva? :-)
Igen, erre gondoltam.
Értem én, h gőzmozdony, de mivel megy. :D
neobarca, ez neked is válasz.

Szerintem behúzzuk a bl-t, Wembley eddig 2/2.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.03.16. 12:31:31

PSG védekezéséről valaki tud mondani valamit? Milyennek mondható? Aki látta őket idén, (legjobb lenne, ha BLben) tud róla mondani valamit?
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.16. 12:27:39

recrea írta:Oké, ezt már értem, de ha továbbjutunk, akkor melyik meccs győztesével játszunk? 8)
Ha minden igaz, akkor az újítás szerint minden továbbjutót az EL továbbjutóival sorsolnak össze. Aztán onnan meg visszasorsolják a BL és az EL döntőbe. Majd ha meglesz mind a 2 győztes, a BL nyertese az NHL konferencia győztesével mérkőzik, míg az EL-é a Keleti NBA nyertesével.

Aztán pedig vegyes csapatokat alkotnak és egy curling meccsen eldöntik, ki lesz a BL és az EL MVP... :P

Remélem mostmár világos mindenkinek... 8) :lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Motaro
Jugador del Barça

2013.03.16. 12:07:18

Értem én, hogy non-stop, de mikor van nyitva? :-)
recrea
Llegenda del Barça

2013.03.16. 12:03:50

Subinho írta:
recrea írta:
visca el barca írta:
:lol: :lol: :lol:

ETTŐL AZ ÉVTŐL KEZDVE NINCSENEK ÁGAK, AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSAIT IS SORSOLNI FOGJÁK.
Oké, ezt már értem, de ha továbbjutunk, akkor melyik meccs győztesével játszunk? 8)
ha sorsolás lesz, akkor nincs olyan, hogy melyik meccs győztesével... ezt én sem tudtam...
Én meg csak viccből írtam a dolgot, h oldjam a feszültséget a fantasztikus vitáról.
Szerintem a realitás egy x Párizsban, otthon meg nyerni kell. Ennél nem tartom jobb csapatnak őket. Csókolom.
Subinho
Director del Fútbol

2013.03.16. 11:55:20

recrea írta:
visca el barca írta:
Subinho írta:jól gondolom, hogy utána a Juve-Bayer győztese jöhet (persze csak ha tovább megyünk) és a Real csak a döntőben jöhetne max??? ennek nem örülök!!! jobb lett volna letudni a Real-t hamarabb, mert a sorsolás alapján sima sor a döntő nekik...
:lol: :lol: :lol:

ETTŐL AZ ÉVTŐL KEZDVE NINCSENEK ÁGAK, AZ ELŐDÖNTŐ PÁROSÍTÁSAIT IS SORSOLNI FOGJÁK.
Oké, ezt már értem, de ha továbbjutunk, akkor melyik meccs győztesével játszunk? 8)
ha sorsolás lesz, akkor nincs olyan, hogy melyik meccs győztesével... ezt én sem tudtam...
bujna
Barça B

2013.03.16. 11:52:11

Puyol viszont kihagyja az egész idényt. Artroszkópiás műtétje lesz. Magamból kiindulva a mai napig nem jött helyre a térdem. Persze őket nem a magyar egészségügyben kezelik. Viszont emlékszem, hogy Eto'o is majdnem egy évet hagyott ki a porcleválás miatt. Cuenca is a beígért három hónap helyett egy teljes idényt kihagyott. Sőt! Az Ajaxhoz ment. Nem egy egyszerű történet, bár bízzunk benne, hogy Puyol a lehető leghamarabb visszatér.
Firefox
Capitá del Barça

2013.03.16. 11:34:33

Igazatok van, fölösleges optimistának lenni, mert a PSG nemhogy a "B", de az "A" csapatunkat is porrá fogja zúzni. :lol:

Persze ez poén volt. Igen is kiállok az állításom mellett, ki fogjuk ütni a PénzeSGét,. Ahogy Mezner cimbora is írta, nem a 18-20 éves tinédzserekre gondoltam a "B" alatt, hanem a kiegészítő emberekre. Persze be lehet tenni egy Messit vagy Init, de a csapat nagyja kiegészítő playa lenne. Remélem érthető voltam. Elnézést ha valakinek szúrja a szemét a túlzott optimizmusom, de ez van, ezt érzem! Visa el Barca!
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
barca99
Llegenda del Barça

2013.03.16. 11:06:18

Mezner2 írta:Valaki felhozta a témát,nekiestek sokan,mire én reagáltam,hogy nyilván nem a B-ből akar senki felhozni játékosokat
Jézusom, be is idézem, 21.45-kor megírja a hozzászólását, Pintoval, Montoyával, Bartraval, Sergi Robertoval, egy kulcsember nincs a csapatban, te meg 22.10-kor melléállsz, hogy ez nem a B csapat amúgy. De nem is ez a lényeg, te akár figyelmetlen is lehettél, de a másik kolléga biztos benne, hogy az a csapat meccsben lenne a PSG-vel. A jelenlegi formákat nézve egy Betis ellen nem mernék kiállni ezekkel a játékosokkal.

De felőlem mehet a dagonya ezen a szinten, csak időről-időre mindig reménykedek, hogy találok még okos gondolatokat is ezen a fórumon. :D szerk.: persze vannak, csak egyre jobban elvesznek. :)
Tim
Mezei fórumozó

2013.03.16. 10:54:03

sjd írta: De egyébként ismét mondom, megint pont nem a fenti a lényeg, hanem h továbbra is ott tartunk, hogy megkaptuk a PSG-t, és fél napra rá legfontosabb téma az, hogy ki játsszon a visszavágón miután már jól elvertük őket Párizsban.
:lol: "Simán jobbak vagyunk mint a Madrid..Na majd a bajnokin visszavágunk,a Madrid nem fogja komolyan venni a meccset. Ezt a tartalékos Milánt kitömjük.."Talán emlékeztek még az eredményekre. Egy kicsit korainak tartom az örömködést hogy a PSG lett az ellenfél,lehet csúnya meglepetés a vége.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.16. 10:52:41

Mezner2 írta: Valaki felhozta a témát,nekiestek sokan,mire én reagáltam,hogy nyilván nem a B-ből akar senki felhozni játékosokat,ha elolvasod a hozzászólásom kiemelt részét (direkt nagy betűvel írtam),hogy ez az egész FELTÉTELES módban van,mert a hozzáállásunk alapján,ami az idegenbeli meccseket illeti,nem realítás az előnyszerzés,ennyit mondtam,semmi többet,nem is kell mást belelátni!
Igen, elolvastam, hogy FELTÉTELES módban van, de ez pontosan mit változtat a dolgon? Azt leszámítva, hogy úgy fogalmazzuk meg az egészen, hogy "HA elverjük a PSG 0-3ra, akkor"? Még mindig ott tartunk, hogy megvédésből, nem megvédésből, feltételes módban vagy sem, de erről beszélünk.
(Lenne mondjuk arról pár elképzelésem, hogy mit szólnál, ha egy párharc kapcsán a madridisták kezdenék el FELTÉTELES módban pedzegetni, hogy Morata játsszon-e a visszavágón)
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.16. 10:16:03

sjd írta:
Mezner2 írta:és,hogy ezzel megválaszoljam sjd felvetését,nem lenne hátrány ha Thiago pl. vagy Tello nem csak Celta,és Granada szintű csapatok ellen mutathatná meg,hogy mit tud,hanem mondjuk egy jegyzett csapat ellen is edződnének ezek a spíllerek!
Amíg Thiago minden 10. passzával az ellenfél csatárát ugratja ki, amíg Tello egy labdát nem tud átvenni rendesen és a kiesőjelöltek elleni meccseket leszámítva tökéletesen haszontalan, addig sztem egyelőre nem tartanak azon a szinten, hogy a PSG ellen edződjenek. Először mondjuk egy Sevilla-szintű csapat ellen húzzanak elő valami igazán remek teljesítményt.

De egyébként ismét mondom, megint pont nem a fenti a lényeg, hanem h továbbra is ott tartunk, hogy megkaptuk a PSG-t, és fél napra rá legfontosabb téma az, hogy ki játsszon a visszavágón miután már jól elvertük őket Párizsban.
Valaki felhozta a témát,nekiestek sokan,mire én reagáltam,hogy nyilván nem a B-ből akar senki felhozni játékosokat,ha elolvasod a hozzászólásom kiemelt részét (direkt nagy betűvel írtam),hogy ez az egész FELTÉTELES módban van,mert a hozzáállásunk alapján,ami az idegenbeli meccseket illeti,nem realítás az előnyszerzés,ennyit mondtam,semmi többet,nem is kell mást belelátni!
Thiago az utóbbi időben valóban többet hibázott,viszont előtte 2-3 hónapig hozott egy konstans jó szintet,és lendületet vitt a támadójátékunkba,mintahogy amikor játszott tavaly,akkor sem lehetett rá panasz.
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.16. 10:00:05

Mezner2 írta:és,hogy ezzel megválaszoljam sjd felvetését,nem lenne hátrány ha Thiago pl. vagy Tello nem csak Celta,és Granada szintű csapatok ellen mutathatná meg,hogy mit tud,hanem mondjuk egy jegyzett csapat ellen is edződnének ezek a spíllerek!
Amíg Thiago minden 10. passzával az ellenfél csatárát ugratja ki, amíg Tello egy labdát nem tud átvenni rendesen és a kiesőjelöltek elleni meccseket leszámítva tökéletesen haszontalan, addig sztem egyelőre nem tartanak azon a szinten, hogy a PSG ellen edződjenek. Először mondjuk egy Sevilla-szintű csapat ellen húzzanak elő valami igazán remek teljesítményt.

De egyébként ismét mondom, megint pont nem a fenti a lényeg, hanem h továbbra is ott tartunk, hogy megkaptuk a PSG-t, és fél napra rá legfontosabb téma az, hogy ki játsszon a visszavágón miután már jól elvertük őket Párizsban.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.16. 09:56:43

connor írta: Megint le kell írjam ezeket a sorokat, mert tanulságosak.

"Már régóta itt vagyok, sok mindent átéltem, így mondhatom, hogy amikor bajnokok vagyunk, az eufória óriási, amikor viszont nem, akkor mindenki a föld alá ássa magát."

Azt sem érdemes elfelejteni, hogy idén nem remekel a csapat a rangadókon.
Az egyenes kieséses szakaszban az első komolyabb ellenfél ellen majdnem kiestünk, az idegenbeli 2-0-ás zakó után kisebb csodát hajtott végre a csapat.
Viszont akkor nagy bajban leszünk, ha a Real Madridot vagy a Juventust kapjuk az elődöntőben. Az ő játékuk nem igazán fekszik a csapatnak. Ettől függetlenül nyugodtak akkor sem lehetünk, ha német lesz az ellenfél.
Nem leszünk nagy bajban,féljenek ők !
Nem a 4-0 hatására mondom azt,amit mondani fogok,de ha mi hozzuk amit tudunk,akkor az ellenfél akár a feje tetejére is állhat,az sem lesz elég ! Akkora a technikai fölényünk MINDEN csapattal szemben,hogy az elképesztő,minden egyes rangadó csakis rajtunk múlt idén is,pechünk volt,az igazi rangadók idén eddig pont a szokásos hullámvölgybe estek bele,ilyen nem gyakran lesz,és még így is mind1iken volt reális esélyünk a győzelemre a Milan meccset leszámítva,emlékszem,hogy az 1-3-on is nekiestünk a Madridnak,aztán jött egy kontra,tizi,és ott elvesztették a hitüket a srácok,szó sem volt lemosásról,lőttek 1kontra és 2pontrúgás gólt (tizit is annak veszem),ha valaki lemosást akar látni mély tisztelettel küldöm neki az 5-0-s,2-6-os,vagy még korábban a 3-0-s meccs összefoglalóját !
Mindent elmond az ellenfelek reakciója,amikor minket kaptak (lsd. PSG,youtube-on fenn van a videó ),vagy mikor Kroos azt mondta,hogy a Juve-nal csak a Barcát lett volna rosszabb kapni,ha megbocsájtassz nekem,és nem veszed személyeskedésnek,én szívesebben adok azok véleményére akik ebben benne élnek,illetve hiszek a szememnek,mintegy olyan fórumozónak,aki ugyan sok dolgot nagyon jól lát,viszont a végletekig pesszimista a legtöbb esetben !
A realitás talaján maradva is mi vagyunk a világ legjobb csapata, a szakma szerint is mi vagyunk a világ legjobb csapata,és az elmúlt 5év alapján is mi vagyunk a világ legjobb csapata !
Amennyiben olyan lesz a letámadásunk,mint a Milan ellen,akkor megesszük a Real Madridot,mert egy kontrát nem tudnak majd kibontani,mivel már a saját térfelükön meglesznek akasztva a támadásaik,és onnantól kezdve,mivel a kontra reményében kilőnek mint a nyíl,mi kerülhetünk létszámfölényes helyzetbe !
Ha azt az arcunkat tudjuk hozni idén még 5-ből mondjuk 3meccen,amit a Milan ellen,akkor idén ismét BL trófeát ünnepelhetünk,amennyiben a Milánó-i arcunkat mutatjuk a világnak,akkor itt már akármelyik csapat kiver majd minket!
Alcantara
Director del Fútbol

2013.03.16. 09:41:02

connor írta: Megint le kell írjam ezeket a sorokat, mert tanulságosak.

"Már régóta itt vagyok, sok mindent átéltem, így mondhatom, hogy amikor bajnokok vagyunk, az eufória óriási, amikor viszont nem, akkor mindenki a föld alá ássa magát."

Azt sem érdemes elfelejteni, hogy idén nem remekel a csapat a rangadókon.
Az egyenes kieséses szakaszban az első komolyabb ellenfél ellen majdnem kiestünk, az idegenbeli 2-0-ás zakó után kisebb csodát hajtott végre a csapat.
Viszont akkor nagy bajban leszünk, ha a Real Madridot vagy a Juventust kapjuk az elődöntőben. Az ő játékuk nem igazán fekszik a csapatnak. Ettől függetlenül nyugodtak akkor sem lehetünk, ha német lesz az ellenfél.
Elsőre azzal kezdem, hogy ne haragudj érte, nem becsmérelni akarlak, távol áll tőlem. Viszont szemet szúr a kommented, bár sok igazságot írsz, szabatosan, jól fogalmazol.

Pontosan Te voltál az, aki a Milan ellen az összes kommentedben semmi esélyt nem adtál a csapatnak, hasonló dagályos írásokkal támasztottad alá, hogy miért nem. Konkrétan leírtad, hogy 99 százalék esélyt látsz arra, hogy kiesünk! Egy pozitív, reménykeltő mondatod nem volt a meccs előtt.
Az eredményt tudjuk, ezen lépjünk túl. Mindezek fényében azt hiszem felesleges most is ennyire negatívan írni, mi lesz, ha továbbmegyünk.

A labdarúgás csak egy játék, mi itt szurkolók vagyunk, akiknek az a fő ismérve mindenhol a világon, hogy bízik a csapatában, legyen az BL vagy megye II. Tény, hogy két lábbal a földön kell maradni egy valójában papírforma továbbjutás után is, de pánikolni sem kell egy esetleges elődöntőbeli ellenfél miatt ( oda el is kell jutni, nem fogják tálcán kínálni Párizsból!).
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.16. 09:40:08

zsoltman írta:Barátaim már kezdődik a baj, Puyol nem lesz a PSG ellen nagyon hiányzik majd az ő rutinja!
Mascerano, Pique kettős nem egy életbiztosítás hátul nem vagyok kibékülve a védelmünkkel.Szögleteknél így már nagyon alacsonyak leszünk,én tartok a meccstől nagyon!
Imádom Puyi-t,ő a szellemi vezére a csapatnak,ehhez kétség sem férhet,viszont az utóbbi időben egye inkább kikezdi őt is az idő vasfoga.
Már nem olyan gyors,egyre gyakrabban viszik el mellett a labdát a fiatal játékosok,sajnos úgy érzem,hogy ezt már egyre kevésbé fogja tudni pótolni a rutinjával! A Milan ellen mikor beállt egy rossz érzés fogott el,hogy Robinho ott fogja mellette elvinni,ahol akarja,egyszerűen én személy szerint egyre kevésbé bízok benne,hogy rutinnal pótolni tudja azt,amit fizikailag veszített (elsősorban a sérülései miatt)az elmúlt években,de remélem,hogy tévedek !
Castiel
Capitá del Barça

2013.03.16. 09:31:22

zsoltman írta:Barátaim már kezdődik a baj, Puyol nem lesz a PSG ellen nagyon hiányzik majd az ő rutinja!
Mascerano, Pique kettős nem egy életbiztosítás hátul nem vagyok kibékülve a védelmünkkel.Szögleteknél így már nagyon alacsonyak leszünk,én tartok a meccstől nagyon!
Én azt gondolom hogy Masch a Milán ellen mutatott játéka alapján pótolhatja El Capitano-t, és jobb is ha az "öreg" pihenhet a késöbbi fontosabb vv-ra. Javiernek volt egy óriási hibája, de Fortuna kisegitette a csapatot Niang kapufájánál.(nyilatkozott is ezzel kapcsolatban) Ennyi volt a hibája a meccsen. De a 3. gólt pedig az ő megelőző szerelésének köszönhetjük.
Nem leszünk sokkal alacsonyabbak Az Argentin védővel, mint Supermannel :twisted: :mrgreen:
mellesleg ott meg Zlatan nem játszhat!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.16. 08:33:06

barca99 írta:
Mezner2 írta:Erre a B csapatra nagyon rápörgött a brigád :D
Nyilván a kolléga képletesen értette,és nem úgy,hogy a kezdő 11 maradjon otthon,hanem egy kicsit felforgatott csapattal játszanak azok is,akik kevesebb lehetőséget kaptak eddig,vagy nem feltétlen a kezdőcsapat tagjai : értsd: Song,Thiago,Cesc,Tello,Villa, Montoya, azért ez sem rossz névsor,egy 0-2 esetén vegyetek rá nyugodtan mérget,hogy ez lesz

Ti nem nagyon vagytok tisztában a dolgokkal, ugye? :D Meghagyom erre a két hétre az izgalmakat, de valószínűleg ti lesztek majd a legjobban meglepődve a meccsen. Nyilván ki lehet harcolni olyan előnyt egy PSG-vel szemben, hogy a visszavágón Pinto, meg a nullkilométeres Montoya-Bartra-Roberto egyszerre a pályán legyen... #-o
#-o
1.Írtam én ilyet,hogy a védelemben 3 olyan ember legyen,aki össze sincs szokva ? nem hiszem !
2.Mondtam én,hogy tuti,hogy olyan eredményt érünk el,hogy a visszavágón a B csapat játsszon? nem hiszem !

Akiket felsoroltam mind olyan játékosok (talán Montoya-t kivéve) akik azért játszanak, Thiago-val vagy Cesc-cel azért nem gyengülne annyit a csapat,és,hogy ezzel megválaszoljam sjd felvetését,nem lenne hátrány ha Thiago pl. vagy Tello nem csak Celta,és Granada szintű csapatok ellen mutathatná meg,hogy mit tud,hanem mondjuk egy jegyzett csapat ellen is edződnének ezek a spíllerek!
Messi nyilván kezdő lesz,mint kb. minden meccsen,akkor is,ha 7-0-ra nyerünk,akkor is,ha 7-0-ra kikapunk az első meccsen !
De miért olyan elképzelhetetlen,hogy egy már megnyert első meccs után Busi helyett Song, Xavi helyett Thiago, Pedro helyett Tello kezdjen? Szerintem egyáltalán nem az,és végre megmutathatnák magukat egy olyan ellenfél ellen is,aki nem arra hivatott ellenünk mint am a spanyol csapatok 98%-a,hogy sündisznó állás,és valahogy ússzák meg 3kapott gól alatt,mert úgy gondolom,hogy sokkal jobban szolgálja a fejlődésüket az,ha élesben,egy a mi tudásunkhoz közelebb álló csapat ellen játszanak,mintsem az amikor hozzájuk képest vakok ellen játszanak a Ligában,akiknél kb. középkezdésnél van a labda,és 4-5 gólt kapnak tőlünk,mert valljuk be,nálunk a rotálás kb. ebben merül ki,pedig olyan játékosokról beszélünk a kispadunk esetében is,akikre nyugodtan rá lehet bízni komolyabb tétmeccset is,és ha egy sérülés esetén be kell,hogy menjenek,akkor nem árt,ha tudnak nyomás alatt is játszani,márpedig ezt ilyen meccseken tehetnék meg.(EZT TEGYÉTEK FELTÉTELES MÓDBA,MERT MINDEZ CSAK AKKOR NYER ÉRTELMET,HA IDEGENBEN NYERNI TUDUNK LEGALÁBB 2GÓLLAL,ami nem feltétlenül realítás )
És ezzel ismét nem azt mondom,hogy a meccs idejére küldjük el Xavi-t,Busi-t,meg mondjuk Iniestát Barcelonából,hanem,hogy kezdjenek a kispadon,és ha ég a ház akkor beállhatnak !
zsoltman
Jugador d'estrella

2013.03.16. 08:22:46

Barátaim már kezdődik a baj, Puyol nem lesz a PSG ellen nagyon hiányzik majd az ő rutinja!
Válasz küldése