Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://instagram.com/p/W-i74lOHza/Dr.Dre írta:Ha valaki talál egy képet majd , okvetlen linkelje beahetaton írta: Szőke.
De levágatta olyan fél centisre.
Elég furcsa volt..
Szőke.Dr.Dre írta:Sajnos nem birtam nézni a mérkőzést. Egy kérdésem lenne: Alves szőke volt ?bénán nézett ki ?
Ezt leszámítva megint olyan magasról tesz a meccsre, amit egy normális ember már szégyellne. A ziccert elszórakozza, a passzai megint emberhez mennek, a legtöbb amire képes volt, hogy a félidő végén a vonal mellett megcsinálta 3x ugyanazt a testcselt a védővel szemben.Mezner2 írta:Messi ebben a 3percben többször támadta le a labdás embert kis túlzással mint a szezon eddigi összes bajnoki meccsén együttvévelehet visszatér a játékának ezen eleme
Igen, ez valóban pozitívum. Viszont ziccert be kéne lőni, sőt azt mondom Fabre rálőhette volna...Mezner2 írta:Messi ebben a 3percben többször támadta le a labdás embert kis túlzással mint a szezon eddigi összes bajnoki meccsén együttvévelehet visszatér a játékának ezen eleme
Gyerünk emberek, osszátok, szavazzatok, nem sok kell, hátha meg lehet fordítani az állást!giantbarca írta:FONTOS!!
Szavazzatok Facebookon PSG-BARCA meccsre, még behozhatjuk, több oldalon is aktivizálódott a barca közösség, hogy a mi meccsünk legyen TV-n.
Szavazni itt:
http://www.facebook.com/questions/10151497733992351/
örülnék én is a pihentetésnek, bár, picit máshogy...Alexis9Sánchez írta:Én örülnék ennek a kezdőnek! Főleg Bartra-nak!Kijárna már neki a lehetőség!!!Bár szerintem ugyse fog ő kezdeni.Remélem Song és Alexis is kezdeni fog.De egyébként szerintem nem ez lesz kezdő,nem fognak ennyi embert pihentetni.Pedig ez a kezdő jó lenne estére!BritishKnight írta:A sport.es szerint ez lesz a kezdőnk:
FC Barcelona: Pinto - Alves, Piqué, Bartra, Adriano - Thaigo, Song, Fabregas - Pedro, Messi, Alexis
Pár kérdés: Bartrának milyen sérülése volt? Mikor szerezte?
Én örülnék ennek a kezdőnek! Főleg Bartra-nak!Kijárna már neki a lehetőség!!!Bár szerintem ugyse fog ő kezdeni.Remélem Song és Alexis is kezdeni fog.De egyébként szerintem nem ez lesz kezdő,nem fognak ennyi embert pihentetni.Pedig ez a kezdő jó lenne estére!BritishKnight írta:A sport.es szerint ez lesz a kezdőnk:
FC Barcelona: Pinto - Alves, Piqué, Bartra, Adriano - Thaigo, Song, Fabregas - Pedro, Messi, Alexis
Pár kérdés: Bartrának milyen sérülése volt? Mikor szerezte?