2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mert minden baba, minek cserélne?sörvirsli írta:Tito mér nem cserél??
Miért nincs Abidal???herlius írta:Ezt a Bartra gyereket komolyan gondolják a szakvezetők? A védőmunkája katasztrófális, de a kapu előtt egy sima labdalevétel is gondot okoz neki? Ezen a szinten azért ezt már nem kéne.
Három góllal már ezer éve nem kaptunk ki, csak röhögök a hülyeségeiden.[/quote]#David Villa# írta:Miben is jobbak meséld már el nekem,otthon játszanak ,eleve támadnak,és rúgtak 2 nagyon-nagyon megkérdőjelezhető gólt! Nyilván gól mert megadták,több hejzetük van ami megint érthető,de vége van a mérkőzésnek? nem...rufolde írta:
Nézd objektíven, minden aspektusban jobbak ma a bajorok.
Fogjuk már még Kassaira... Két tizenegyest is adhatott volna a Bayernnek az első fél órában... Egyszerűen nullák vagyunk ma, ezt be kell látni. Amit meg a Milan elleni első meccs után még csak pedzegettünk és elfelejtettünk a 4-0-lal, azt talán elő kell venni. Nem kell azt mondani, hogy korszak vége, de mostmár kevés lesz az, hogy mi vagyunk a Barcelona és megverünk erőből mindenkit...shevy írta:kassait megint eltiltják a kumma anyjába, ez mi volt???????
Három góllal már ezer éve nem kaptunk ki, csak röhögök a hülyeségeiden.rufolde írta: Miben is jobbak meséld már el nekem,otthon játszanak ,eleve támadnak,és rúgtak 2 nagyon-nagyon megkérdőjelezhető gólt! Nyilván gól mert megadták,több hejzetük van ami megint érthető,de vége van a mérkőzésnek? nem...
ne haragudj de te melyik meccset nézed? közünk nincs a meccshezrufolde írta:Miben is jobbak meséld már el nekem,otthon játszanak ,eleve támadnak,és rúgtak 2 nagyon-nagyon megkérdőjelezhető gólt! Nyilván gól mert megadták,több hejzetük van ami megint érthető,de vége van a mérkőzésnek? nem...#David Villa# írta:Nézd objektíven, minden aspektusban jobbak ma a bajorok.rufolde írta: Tényleg nem veszed észre messi egy 0 -a milánnál is így volt ez a csapat semmivel sem jobb mint akkor a milám.. 2 pontrúgás,a többi az akarat,nem más!