Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
gg86
Jugador d'estrella

2013.04.23. 23:55:18

Azt nem értettem, hogy miért nem lehetett megpróbálni a Milan elleni visszavágón bevált variációt, azaz Messi tehermentesítését Villa középre hozásával. Már szünetig látszott, hogy a támadójáték (Messi) teljesen hatástalan, ennél rosszabb aligha lett volna.
Véleményem szerint a mostani csapat (edző) nagy hibája, hogy a nagy meccseken már nem győzelemre játszik, hanem a vereség elkerülésére és ez óriási különbség. Így játszott a Milan elleni első meccsen, a PSG ellen és most is (+ a Real meccseket is idevehetjük).
canon82
Barça C

2013.04.23. 23:54:09

Sajnos kiestünk itthon 5 nem rúgunk a Németeknek! :(
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.23. 23:50:07

Rivaldo11 írta:A középpályánk továbbra is bivaly, de elöl és hátul sajnos szint alatt teljesítünk elég régóta.
a bivaly középpályánkon ugy szaladnak át h öröm nézni. nincs szerelésünk félpályánál... és ez meccsek ota igy van. buszkecc nem tud mindenhol ott lenni, ráadásul ő inkább a labdatartós játékban, mintsem a labdaszerzősben hasznos...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
fcbarca78
Jugador del Barça

2013.04.23. 23:44:56

Zoolee76 írta:
CartmanBarca írta:Nagyon fáj, ami ma történt, de sajnos valamilyen szinten várható volt. Találtam egy nagyon jó képet, ami most aktuális minden divatdrukker számára, akár itt a fórumon, akár szerte a nagyvilágban.
Kép

Nem hiszem, hogy nagyon nagy változtatások kellenének a stábban, nyilván pár poszt erősítésre szorul, de ennek a pocsék játéknak nagyobb részben mentális okai vannak. Remélem hogy jövőre, egy feltüzelt, sikeréhes csapatot láthatunk az európai porondon is (mert szinte biztos hogy itt véget ért a párharc, de a remény hal meg utoljára).
Holnap alap dolog, hogy Barca mezben és a jó idő ellenére Barca sálban indulok el otthonról, és sorstársaimnak kitartást kívánok a várható savazások ellen. :roll:
Újpest szlenggel élve: "Majd jövőre" :D
Sziasztok!
Mint kóros Liverpool drukker lévén szíven ütött ez az idézet.
Nagyon [auto_cenzúra] mostanság a Pool,de persze kitartunk mert ez a szeretett klub!
Tudom hogy ti évek óta el vagytok kényeztetve a jobbnál jobb eredményekkel,de tény ma a Bayern sokkal többet tett a győzelemért mint a Barca!
Ami pedig hozzátartozik,játékkal győzte le a világ legjobb együttesét ami hasonlítható a MI régi 6-3 unkhoz.
Szenzáció,ami pont most a ti bőrötökön csattan,de könyörgöm ennyi elég ahhoz hogy meginogjon a hitetek a csapatban?
Ha a Liverpool játszana évekig így én lennék a legboldogabb foci fan Magyarországon!
A világ változik,és most a Bayern jobb mint a Barca,rég volt ilyenre példa,de várható volt hogy egyszer a tiki takát is semlegesítik!
Én úgy láttam a meccset mint objektív szemlélő hogy nem az akarással volt probléma,itt teljesen kihúzták a "méregfogát" a Barcának,és evvel sajnos semmit sem tudtak csinálni!
Ezt a focit ismerik,ezt tudják játszani.
Minek is változtatni egy olyan szisztémán,ami az esetek 99%-ban eredményes,én nem tenném,ti!?
Bocs hogy csak úgy bejöttem,de ezek kikívánkoztak!
sztem a mai barcanak nem az a célja, hogy a 99%-ban működőképes szisztémát fenntartsa, és 1%-ban meg tutira kihuzzák a méregfogát ( ezt a nagycsapatok fogják megtenni, spanyolországban meg a Real). Ez a mai barca ( messivel) ennél többre hivatott. Az az igazság, hogy a nagy csapatok megtalálták az ellenszert. A Real ellen ha jól tudom az utolsó 10 meccsünkből 2-őt???( ez nem biztos) nyertünk
tntnt
Barça C

2013.04.23. 23:42:41

Zoolee76 írta:
CartmanBarca írta:Nagyon fáj, ami ma történt, de sajnos valamilyen szinten várható volt. Találtam egy nagyon jó képet, ami most aktuális minden divatdrukker számára, akár itt a fórumon, akár szerte a nagyvilágban.
Kép

Nem hiszem, hogy nagyon nagy változtatások kellenének a stábban, nyilván pár poszt erősítésre szorul, de ennek a pocsék játéknak nagyobb részben mentális okai vannak. Remélem hogy jövőre, egy feltüzelt, sikeréhes csapatot láthatunk az európai porondon is (mert szinte biztos hogy itt véget ért a párharc, de a remény hal meg utoljára).
Holnap alap dolog, hogy Barca mezben és a jó idő ellenére Barca sálban indulok el otthonról, és sorstársaimnak kitartást kívánok a várható savazások ellen. :roll:
Sziasztok!
Nagyon [auto_cenzúra] mostanság a Pool,de persze kitartunk mert ez a szeretett klub!
Tudom hogy ti évek óta el vagytok kényeztetve a jobbnál jobb eredményekkel,de tény ma a Bayern sokkal többet tett a győzelemért mint a Barca!
Ami pedig hozzátartozik,játékkal győzte le a világ legjobb együttesét ami hasonlítható a MI régi 6-3 unkhoz.
Szenzáció,ami pont most a ti bőrötökön csattan,de könyörgöm ennyi elég ahhoz hogy meginogjon a hitetek a csapatban?
Ha a Liverpool játszana évekig így én lennék a legboldogabb foci fan Magyarországon!
A világ változik,és most a Bayern jobb mint a Barca,rég volt ilyenre példa,de várható volt hogy egyszer a tiki takát is semlegesítik!
Én úgy láttam a meccset mint objektív szemlélő hogy nem az akarással volt probléma,itt teljesen kihúzták a "méregfogát" a Barcának,és evvel sajnos semmit sem tudtak csinálni!
Minek is változtatni egy olyan szisztémán,ami az esetek 99%-ban eredményes,én nem tenném,ti!?
Én magam nevében köszönöm ezt a sportszerű hozzászólásodat. Bízzok a holnap a jövőhétben :) szóval szerintem nincs lehetetlen meglesz az a 5 gól. 3 rúg Messi, 1 Pedro, 1 Iniesta. Meglátjuk hogy bejönn-e :)
Barcaforever2626
Jugador del Barça

2013.04.23. 23:41:53

Egy a lényeg gyerekek : BARCA-DORTMUND döntö lesz.. :D :D :D
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.04.23. 23:41:35

Laci7 írta:Igen, Tito helyett kell alapvetően valaki más.
Sajnos ezen a meccsen csúcsosodott ki az idei év vergődése.
Azért valljuk be őszintén: a bajnokságban is sok meccs elég nyögve nyelősen sikeredett. Lehet, hogy meg lett a 3 pont, de ugyanezzel a hozzáállással.

Tito képtelen motiválni a srácokat, képtelen taktikailag megújulni.

kérlek mondj már valakit, aki beleillene ebbe a Barcelionába mint edző. idejönne valaki és jobban elbarmolna mindent.. Én csak egyetlen egy embert tudok elképzelni Tito helyet és az Cruyff. De ő nem hiszem, hogy leülne :(
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.23. 23:40:59

Be vagyok ba**va sajnálom! De a remény hel meg utoljára! Szerelmem a Barca! Van visszaút!!!
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
diagonal
Jugador d'estrella

2013.04.23. 23:40:06

Yokozuna írta:Óriási csalódás, de várható volt. A kirakat csapat nem első leszereplése. A legnagyobb fájdalom Tito volt. Összeállít egy ilyen csapatot Bartrával, a sérült Messivel, a tehetetlen Pedróval és Alexissel, és utána csak áll az oldalvonal mellett, és még cserélni sem képes. Bizhatunk benne, hogy a visszavágóra majd kitalál valamit? A másik fájdalmas az óriási fizikai fölény a németek részéről. Iniesta, Xavi, Busi minden párharcban alul maradt.
Voltak bírói tévedések, de előtte vagy négy kezezést produkált a zavarodott védelem. Piquén kívül a többi védő maximum csere lehetne egy igaz Barcában, de inkább el kéne adni őket.
Vissza Rourát, és soha többé sérült játékost a pályán!
A fizikai fölény sajnos várható volt, állítsd oda a Bayern játékosokat a Barca játékosok mellé. Az amivel ezt ellensúlyozni lehetett volna, a gyors egyérintős játék és ebből a beindulások, az sajnos ma nem működött.
Az eleve meglévő komoly problémákon túl ( Messi sérülése, a csapat pocsék formája, az ellenfél bombaformában, a védelem ahol egy embert Piquét tudtunk csatába küldeni aki fizikálisan felért az ellenfél támadóival stb. ) ami fájó volt, hogy a Bayern lényegesen motiváltabb volt sajnos. Rajtuk éreztem ma hogy akarják ezt a BL sikert idén, a Barcán nem igazán. Úgy jöttek ki olyan ellentmondást nem tűrően, hogy itt ma csak ők nyerhetnek, mint akik vért ittak. El sem kezdődött a meccs szinte és pszichikailag már csatát is nyertek.
Zoolee76
Barça C

2013.04.23. 23:38:06

Kép

Sziasztok!
tntnt
Barça C

2013.04.23. 23:36:22

Yokozuna írta:Óriási csalódás, de várható volt. A kirakat csapat nem első leszereplése. A legnagyobb fájdalom Tito volt. Összeállít egy ilyen csapatot Bartrával, a sérült Messivel, a tehetetlen Pedróval és Alexissel, és utána csak áll az oldalvonal mellett, és még cserélni sem képes. Bizhatunk benne, hogy a visszavágóra majd kitalál valamit? A másik fájdalmas az óriási fizikai fölény a németek részéről. Iniesta, Xavi, Busi minden párharcban alul maradt.
Voltak bírói tévedések, de előtte vagy négy kezezést produkált a zavarodott védelem. Piquén kívül a többi védő maximum csere lehetne egy igaz Barcában, de inkább el kéne adni őket.
Ne haragudj de egyáltalán nem értek veled egyet. Pepnek is voltak rossz meccsei, egy ilyen meccs után nem kell elküldeni Titot. Jobban tisztábban van a játékosok tudásával mint mi. Nem gondolnám hogy Villa vagy Fabregas akinek a szezonba egy két jó meccse volt többet tett volna hozzá a játékhoz mint Pedro vagy Sanchez. Én bízzok a csodákban, és lesz is jövöhéten!!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.04.23. 23:35:21

Két fontos-és állandó-problémát látok: Egyik, hogy egyszerűen nincs jó teljesítmény Messi mellett a csatársorban. Kéne még egy 16-20 gólos támadó, aki húzza a szekeret, ha kell. Meg lehet nézni pl. a 10-11-es szezonban mit rakott le az asztalra Villa, és Pedro, és mit rak le most...
A másik: A védelembe kell egy klasszis futballista. A középpályánk továbbra is bivaly, de elöl és hátul sajnos szint alatt teljesítünk elég régóta.
Ezeket pár igazolással lehet és kell is orvosolni, ha sikerül, csúcsra juthatunk újra.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.04.23. 23:35:20

Laci7 írta:Bartra pedig sokkal jobb teljesítményt nyújtott, mint a két BL döntőt és VB döntőt megjárt Piqué, aki ma valami eszméletlen gyenge volt szerintem. Barta talán két alkalommal hibázott, egyszer rosszul helyezkedett, egyszer meg elpasszolt egy labdát. ENNYI.
Visca El Barca!
Arról nem is beszélve, hogy egyedül neki volt kapuralövése a csapatból!

Igen, Tito helyett kell alapvetően valaki más.
Sajnos ezen a meccsen csúcsosodott ki az idei év vergődése.
Azért valljuk be őszintén: a bajnokságban is sok meccs elég nyögve nyelősen sikeredett. Lehet, hogy meg lett a 3 pont, de ugyanezzel a hozzáállással.

Tito képtelen motiválni a srácokat, képtelen taktikailag megújulni. Roura bebizonyította helyettesítésekor, hogy ő sem egy géniusz taktikailag.
Pep mindig remek érzékkel nyúlt bele a meccsekbe, remekül motiválta a játékosokat (még tavaly is, mikor a Cselszkij kiejtett bennünket, mentek előre, mint a gép, pedig már tavaly is lehetett volna mondani, hogy jól laktak a fiúk), és ez hiányzik innen. Egy erős kezű edző.
Anno Pep meg merte húzni, hogy azok a sztárok, akik lazsáltak, repültek.
Még Ronaldinhot is ki merte tenni.
én Alexist nem küldeném el. Ő volt egyedül, aki tényleg akart a pályán.
Alba-Alves középpályások sokkal inkább, mint védők. Alba ma este csak szerencsétlenkedett, simán lepattant ezekről a benga játékosokról.
Abidal lehet, hogy tényleg szerencsésebb lett volna ma este.
De tök mindegy.
El kell a vezetőségnek gondolkodnia azon, hogy Tito jó választás-e jövőre is.
Neymar lehet, hogy jó ötlet Messi mellé, Cuenca jöhetne vissza, Pedro el, Villa, meg AS maradjon. És kell egy védő, meg egy kapus.
rufolde
Barça B

2013.04.23. 23:32:48

Mindenki hajtja a magáét:)
Eslső kérdésem,messi akar focizni? Második kérdésem:mi nem tudunk varázsolni odahaza......?Ki és mi állítja hogy ez a párharc lefutott... Éveken keresztül elhalmoztak mint szurkolót.Miért ne tehetnénk csodát megint.
3. egy góljuk volt szaályos aki nem hiszi,mr rengeteg videót látni a ólokról... Egyébként megéremelték ,de magasan mondjuk 2:0 és nem 4... Kassai nagyon velük volt...
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.04.23. 23:31:45

Óriási csalódás, de várható volt. A kirakat csapat nem első leszereplése. A legnagyobb fájdalom Tito volt. Összeállít egy ilyen csapatot Bartrával, a sérült Messivel, a tehetetlen Pedróval és Alexissel, és utána csak áll az oldalvonal mellett, és még cserélni sem képes. Bizhatunk benne, hogy a visszavágóra majd kitalál valamit? A másik fájdalmas az óriási fizikai fölény a németek részéről. Iniesta, Xavi, Busi minden párharcban alul maradt.
Tomsa
Entrenador del Barça

2013.04.23. 23:31:28

meddő a barca mezőnyfölénye de abszolút hatástalan.
A nap hozzászólása :D
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.04.23. 23:29:48

Barcaforever2626 írta:
pezZy írta:Hát pont ezaz..Hogy a padon sem volt..Nem értem akkor mire irod ezt az utánna nézést..Alvesnek a középpályán lenne a helye,mert az mindent tud csak védekezni nem..elképesztö nagy focista..de ez igy nem megy..kiscsapatok ellen visszaér,de ilyen szinten ez nem pálya..Pique mellé egy olyan hátvád mint kb T.silva..Neymar elöre..Meg egy Pep kaliberü igazi vezéregyéniség a padra..Ennnyi a recept..És kész ujra a világverö Barca..A sok alibi csatárt meg elküldeni..
Azzal egyetértek, hogy KH kell, de Titot nem kell leírni. Emlékezzünk milyen jól cserélt mindig a bajnokság elején. Sokszor fordítottunk hátrányból. Ma nyilván rossz napja volt. Egyébként az a vicc, hogy tavaly igazoltunk egy KVK, mint hogy vettünk volna valami komoly hátvédet.. asszem 15 vagy 18 millió volt Song ? és padra igazoltunk ennyiért.. hihetetlen, hogy az utóbbi időben, nem volt egy jó igazolásunk se, csak Alba.. Mindenképp kell egy SZÉLSŐ támadó, nem vérbeli csatár.., kell egy VÉRBELI KH, és egy kapus.
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
fcbarca78
Jugador del Barça

2013.04.23. 23:29:35

Ricsi_K írta:
fcbarca78 írta:
Facsy írta:jobban felidegesítettem magam a fórumon mint meccs közben :D elküldeni Xavit? Titot??:D vagy Bartrát???? :D az nem szégyen hogy kikaptunk ilyen durván nem is tudom mióta elöször egy ilyen Bayern ellen de hogy egyes "szurkolok" ilyeneket irnak komolyan elgondolkodtat :D ne vicceljetek már. az biztos hogy nem az év teljesítménye volt a Barcának ez a 93 perc de a fő gond ott volt hogy nagyon brutális volt az ellenfél. Tito nem értettem ugyan mért nem cserélt, én Alexist hoztam volna le de nem én ülök a kispadon hálistennek. Az hogy kaptunk lesgolt még nem mentség arra hogy 2 kapura rúgásunk volt. El kell fogadni hogy über brutál a Bayern ( nem is értem minek oda Pep. imádom Pepet de mi baj ezzel az furcsa nevű furcsa fejű edzővel nem tom [ semmi rossz indulat] ) A Bayern legalább megmutatta hogy játszva is lelehet győzni minket és meg lehet mutatni cselzinek. Ez kevésbé zavar mint a tavalyi elődöntő vagy a Real elleni bukta. Lényeg a lényeg :D ne akarjuk már elküldeni a fél brigádot főleg ne Xavit meg Titot :D mert ez haláli :D rendet kell rakni, ki kell elemezni a németeket és Camp Nouba 4-0 után már hosszabitás után bármi történhet :) én lehet hülye vok de bizom benne picit. Ha viszont bejut a Bayern a döntőbe akkor nyerjen. főleg Madrid ellen.

Fáj de nincs világvége. Visca el Barca
fiygeljetek. Szerintem el kell gondolkodni azon, hogy mi a cél. évente valamit behúzni ( vagy ott lenni a közelében) kupa vagy bajnokság? Vagy egyeduralkodóvá tenni a barcát megint. Az utobbi nem megy félmegoldásokkal. Sokan véditek xavit: Mondjátok meg azt, hogy nagy meccsen ( BL vagy Real) mikor játszott utoljára jól????? Mert ő egy irányító középpályás, aki a fociban a csapat lelke ( neki kell h nagy meccse legyen. Szóval akkor mégegyszer nagy meccsen mikor játszott utoljára jól? Ezen el lehet gondolkodni, és tovább is lehet gondolni a sztorit
mikor játszott jol utoljára? :D:D:D nemis tudom psg ellen 95/95 ös passzaránya sztem elég jo :) hiába ad jo labdákat ha nem tudjuk megtartani v befejezni a támadásokat. mais min 6 olyan helyzet volt amikor szembe voltunk a kapuval blokkolo védő nelkul es micsinaltunk? kitettük a szélre.. a milan ellen szétbombáztuk a kaput nem értem miert "nem engedik" lőni a srácokat 16oson kivulrol.
xavinak mindig ilyenek a passzmutatói ( gondolom ma is). Mégsem játszott jól. Keresztbe meg hátrafelé mindenki tud passzolni. Áááá xavi sajnos már nem az az játékos aki 2-3 éve a pályán volt...Faragó Ricsi mondta ma hogy meddő a barca mezőnyfölénye de abszolút hatástalan. Ugyanezt érzem xaviról, a mutató csodásak, csak épp semmire nem megyünk vele mert a gólhoz előrejáték kell
tntnt
Barça C

2013.04.23. 23:28:17

Én próbálok pozítiv maradni. Robben elég önfejű nagyképű játékos, most ment neki, de nem mondja nekem senki azt, hogy ez a Bayern úgy fog felállni a pályára szerdán, hogy nem ők vannak ott a BL döntőben. Ezt ki lehetne használni. Kevesen vagyunk messze vagyunk Spanyolországtól de valamilyen úton módon lehet velük éreztetni, hogy a szurkolók ott lesznek mögöttük. Hajrá Barca!

A Bayern ma úgy játszott, mint a Barca a Milan ellen. Nekünk odahaza kell megmutatni, hogy tovább tudunk menni!!!

Kassai Viktor, Kassai Viktor, Kassai Viktor....hát nem tudom mit irjak, nyert a hibái nélkül is a Bayern az igaz, de sajnos itt nem szettek kell megnyerni, hanem fontos az, hogy ki mennyivel nyer és ezt elcseszte nekünk. Nem tudom hol volt ma ő, játszott egy kis tennist( szett nyerés miatt gondolnék erre, hogy elintézte 80%ra a Bayern továbbjuttását) illetve Müller zárásnál pedig egy kis kosárlabda is becsuszott. Kérdésem az, hogy hol volt a Foci?
Barcaforever2626
Jugador del Barça

2013.04.23. 23:20:36

pezZy írta:
Barcaforever2626 írta:Tello aki meg az elmult meccseken ugy ment mint a vonat sehol..Fabregas meg a mélyhütöben..Tito bénitja le a csapatot...ennyi..

Tello a padon se volt.. legalább mielőtt kritizálsz nézz utána. Nem gondolom, hogy Fabre sokat hozzá tett volna ehhez :S Jó lenne, ha mindenki olyan motivált lenne mint Alves :/
Hát pont ezaz..Hogy a padon sem volt..Nem értem akkor mire irod ezt az utánna nézést..Alvesnek a középpályán lenne a helye,mert az mindent tud csak védekezni nem..elképesztö nagy focista..de ez igy nem megy..kiscsapatok ellen visszaér,de ilyen szinten ez nem pálya..Pique mellé egy olyan hátvád mint kb T.silva..Neymar elöre..Meg egy Pep kaliberü igazi vezéregyéniség a padra..Ennnyi a recept..És kész ujra a világverö Barca..A sok alibi csatárt meg elküldeni..
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
Ricsi_K
Barça B

2013.04.23. 23:20:34

fcbarca78 írta:
Facsy írta:jobban felidegesítettem magam a fórumon mint meccs közben :D elküldeni Xavit? Titot??:D vagy Bartrát???? :D az nem szégyen hogy kikaptunk ilyen durván nem is tudom mióta elöször egy ilyen Bayern ellen de hogy egyes "szurkolok" ilyeneket irnak komolyan elgondolkodtat :D ne vicceljetek már. az biztos hogy nem az év teljesítménye volt a Barcának ez a 93 perc de a fő gond ott volt hogy nagyon brutális volt az ellenfél. Tito nem értettem ugyan mért nem cserélt, én Alexist hoztam volna le de nem én ülök a kispadon hálistennek. Az hogy kaptunk lesgolt még nem mentség arra hogy 2 kapura rúgásunk volt. El kell fogadni hogy über brutál a Bayern ( nem is értem minek oda Pep. imádom Pepet de mi baj ezzel az furcsa nevű furcsa fejű edzővel nem tom [ semmi rossz indulat] ) A Bayern legalább megmutatta hogy játszva is lelehet győzni minket és meg lehet mutatni cselzinek. Ez kevésbé zavar mint a tavalyi elődöntő vagy a Real elleni bukta. Lényeg a lényeg :D ne akarjuk már elküldeni a fél brigádot főleg ne Xavit meg Titot :D mert ez haláli :D rendet kell rakni, ki kell elemezni a németeket és Camp Nouba 4-0 után már hosszabitás után bármi történhet :) én lehet hülye vok de bizom benne picit. Ha viszont bejut a Bayern a döntőbe akkor nyerjen. főleg Madrid ellen.

Fáj de nincs világvége. Visca el Barca
fiygeljetek. Szerintem el kell gondolkodni azon, hogy mi a cél. évente valamit behúzni ( vagy ott lenni a közelében) kupa vagy bajnokság? Vagy egyeduralkodóvá tenni a barcát megint. Az utobbi nem megy félmegoldásokkal. Sokan véditek xavit: Mondjátok meg azt, hogy nagy meccsen ( BL vagy Real) mikor játszott utoljára jól????? Mert ő egy irányító középpályás, aki a fociban a csapat lelke ( neki kell h nagy meccse legyen. Szóval akkor mégegyszer nagy meccsen mikor játszott utoljára jól? Ezen el lehet gondolkodni, és tovább is lehet gondolni a sztorit
mikor játszott jol utoljára? :D:D:D nemis tudom psg ellen 95/95 ös passzaránya sztem elég jo :) hiába ad jo labdákat ha nem tudjuk megtartani v befejezni a támadásokat. mais min 6 olyan helyzet volt amikor szembe voltunk a kapuval blokkolo védő nelkul es micsinaltunk? kitettük a szélre.. a milan ellen szétbombáztuk a kaput nem értem miert "nem engedik" lőni a srácokat 16oson kivulrol.
Laci7
Barça B

2013.04.23. 23:20:05

Nem tudom, hogy a Xavit, Alexist és Bartrat kritizálók mit gondolnak. Xavi és Iniesta támadt ki Messi helyett a védőkre, és egyben zártak is vissza a védekezésnél.(Messinek meg 100%, hogy ki volt adva, hogy csak a labdával gyorsítson rá). Xavi remekül passzolt, Iniestat viszont ma gyengébbnek éreztem. Alexis akkora küzdeni tudásról tett tanúbizonyságot, hogy az valami félelmetes volt tőle. Annyira hajtott, hogy az elmondhatatlan. Nem is játszott rosszul, többször rakta be remekül a labdát a beindulóknak. A csapat egyedüli tagjaként ugrott fel fejelni a támadószekcióból. Megtartotta szinte az összes rápasszolt labdát. Bartra pedig sokkal jobb teljesítményt nyújtott, mint a két BL döntőt és VB döntőt megjárt Piqué, aki ma valami eszméletlen gyenge volt szerintem. Barta talán két alkalommal hibázott, egyszer rosszul helyezkedett, egyszer meg elpasszolt egy labdát. ENNYI.

Az, hogy ilyen teljesítményt nyújtottunk, sajnálatos, viszont nem kell leírni ezt a csapatot. TÉNY nyáron szükség lesz erősítésekre, mert úgy tűnik ez a foci már, CSAK egy BAJNOKI cím megnyerésére lesz elég.

A meccsre szerintem meg igaz, hogy "rosszkor voltunk, rossz helyen". Lehetséges, hogy egy másik meccsen, jobban reagáltunk volna a Bayern remek játékára. Nekem például nagyon hiányzott Puyol jelenléte. Ha ő nincs, nincs aki feltüzelje a csapatot, aki oda b*sszon az asztalra és kiossza a játékosokat. Nem mellesleg taktikai szempontokból is hiányzott, főleg a szögleteknél.

Lehet, hogy most csalódottság uralkodik mindenkiben, de ez már csak jobb lehet és ha valamelyik csapat képes felállni a legmélyebb vereségből, akkor az a Barca.

Visca El Barca!
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
ktm
Capitá del Barça

2013.04.23. 23:19:58

Megérdemelt német siker, a különbség nem egészen szerintem, bár ennek is van jó oldala, jobban fog fizetni a katalán továbbjutás.
Pavo
Barça C

2013.04.23. 23:19:44

Enyhén szólva nem ártana egy kis vérfrissités a csapatnak.
Ezt az Alexis gyereket el kell küldeni először, Pedrot vissza kell vinni a B-be mert amit ebben az évben produkál minősíthetetlen, ja meg ez a két ember súlytalan a mai focihoz. Iniesta és Xavi nagyon körülményes, lassú, ez a Busquets úgy hozza le ezeket a meccseket mostanában hogy egyhelyben lötyög.
Az az igazság, hogy bele kéne nyúlni a kasszába, mert így ez lesz mint ma este az ilyen top csapatok ellen a legnagyobb gond ,hogy ha Bayern kitud adni a rakatnyi pénzt Götzéért és nem cigánykodnak,hogy ennyi meg annyi mi miért nem?
Messze van az Inter színvonala a Barcelonáétól" – mondta Mourinho a találkozó után.
connor
Jugador d'estrella

2013.04.23. 23:19:07

Én valahol "örülök" ennek a vereségnek. Idén ez már a sokadik pofon, de kétség kívül a legnagyobb. Miért örülök? Ennek fel kell nyitnia a klubnál dolgozók szemét, hogy valami itt nagyon el van b...va. Már tavaly is el volt. Csak tavaly gyengébb ellenfelet kaptunk.
Talán jelenleg a Bayern a világ legjobbja és kétségkívül jobbak idén, mint mi, de a mai meccshez kellett a Barcelona is. Csatársorunk nem volt, a védelmünk átjáróház volt. A kp. kapkodhatta a fejét.
A TÖRVÉNYSZERŰ visszaesés után ha jövőre újra a csúcsra akarunk jutni, akkor nem lesz elég 2 játékost igazolni. Titio-nak egyszerűen nem itt a helye. 2011 óta nem képes újítani a csapat, Pep tavaly a 3-4-3-as rendszerrel próbálkozott, de az nem jött be, idén pedig semmi előre haladás nem volt. A kicsiket lenyomtuk "izomból" a bajnokságban, de ennyi.
Jövőre új edző és friss csapat KELL. Nem volt ez másképp sem Rijkaard sem Pep érkezésekor. Most is ez KELL. Ami ELENGEDHETETLEN, az mindenképp az új edző. :wink:
Válasz küldése