Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
csdewl
Capitá del Barça

2013.05.01. 19:47:07

Valdés - Alves, Piqué, Bartra, Adriano - Xavi, Song, Iniesta - Villa, Fàbregas, Pedro
Pinto, Montoya, Dos Santos, Thiago, Alexis, Tello, Messi

Neuer - Lahm, Boateng, Van Buyten, Alaba - Martínez, Schweinsteiger - Robben, Müller, Ribéry - Mandzukić
Starke, Dante, Rafinha, Luiz Gustavo, Tymoshchuk, Shaqiri, Gómez
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára csdewl 2013.05.01. 19:48:33-kor.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Ricsi_K
Barça B

2013.05.01. 19:45:59

Gareth Tello írta:Ez mi???

Valdés, Alves, Piqué, Bartra, Adriano, Song, Xavi, Iniesta, Villa, Cesc i Pedro.

MESSI???

nyilvan busquets sérülése utan tito rajott h még annyi esélyünk sincs szal ezt egy jelnek tekintem személy szerint h a vezetőség is lemondott a csodárol
Replay
Director del Fútbol

2013.05.01. 19:44:56

Gareth Tello írta:Ez mi???

Valdés, Alves, Piqué, Bartra, Adriano, Song, Xavi, Iniesta, Villa, Cesc i Pedro.

MESSI???
Azt irják, nincs 100%-os állapotban, maximum 45 percet tud vállalni. Akkor ennyit erről.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.01. 19:43:41

Ez mi???

MESSI???
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.01. 19:42:12

A bíró tévedett mindkét oldalra bőven,kár erre fogni a 4 gólt,az eredmény sajnos reális volt. Kb Ac Milan -Barca 2-0 még egyszer,viszont a Bayern volt is kétszer olyan erős mint a Milan,rúgtak is kétszer annyit.
Dehogy lezárva legyen a vita az egész meccsel kapcsoltban:
A 70. (!) perc környékén rúgtunk 1.nek kapura, amire az egész meccsen Barta volt a legveszélyesebb,na erről ennyit.
Azt a meccset a rémálmaiban sem lássam viszont.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
kajtarp
Barça C

2013.05.01. 19:33:30

JOseppe írta:
Replay írta:
visca el barca írta:ha korrektül fúj, az első félidoben két buntető oda, és lehet már szünetben mennek néggyel...
Ez is igaz, bár mintha úgy emlékeznék, csak az egyik kezezés volt a tizenhatoson belül, nem?
Pontosan!!!Alexisé szerintem sem volt szándékos, ha jól tudom egy szöglet után pattant véletlenül a fejéről a kezére. :wink:
akkor sem lehet úgy felugrani ahogy ő tette. nem kalimpálok a kezemmel a vakvilágba. van olyan bíró aki befújta volna tizinek.
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.05.01. 19:21:26

Replay írta:
visca el barca írta:ha korrektül fúj, az első félidoben két buntető oda, és lehet már szünetben mennek néggyel...
Ez is igaz, bár mintha úgy emlékeznék, csak az egyik kezezés volt a tizenhatoson belül, nem?
Pontosan!!!Alexisé szerintem sem volt szándékos, ha jól tudom egy szöglet után pattant véletlenül a fejéről a kezére. :wink:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Replay
Director del Fútbol

2013.05.01. 19:12:28

visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.01. 19:06:41

Replay írta:Mondjuk ehhez kellett a végső soron 3 gólt eredményező birói teljesitmény is.
Bár valószinüleg a biró hibái nélkül sem úsztuk volna meg egy góllal.
Nem elég, hogy rosszabb formában vagyunk, meghatározó játékosok hiányoznak, ráadásul mi nem számithatunk ilyen szintü birói segitségre sem. Minden mellettük szól, ők azért sokkal tapasztaltabbak, mint pl. a Dortmund, nem fognak annyira berezelni.
ha korrektül fúj, az első félidoben két buntető oda, és lehet már szünetben mennek néggyel...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Replay
Director del Fútbol

2013.05.01. 18:40:40

Boixos írta:nagyon sajnálom, h az első meccs "teljesítményével" sikerült majdnem teljesen érdektelenné tenni a visszavágót.
Mondjuk ehhez kellett a végső soron 3 gólt eredményező birói teljesitmény is.
Bár valószinüleg a biró hibái nélkül sem úsztuk volna meg egy góllal.

Nem elég, hogy rosszabb formában vagyunk, meghatározó játékosok hiányoznak, ráadásul mi nem számithatunk ilyen szintü birói segitségre sem. Minden mellettük szól, ők azért sokkal tapasztaltabbak, mint pl. a Dortmund, nem fognak annyira berezelni.

Ráadásul annyira "gólképes" a védelmünk, hogy gyakorlatilag folyamatosan ott kellene a térfelükön tartani a labdát, viszont ilyen szintü dominanciára ebben a szezonban nem volt példa, pláne az erős csapatok ellen.

Mission impossible.

Tényleg csodára lenne szükség, plusz óriási szerencsére (amiből egyáltalán nem jutott ki ebben a szezonban, de előzőekben azért igen).
diagonal
Jugador d'estrella

2013.05.01. 16:44:21

mess2009 írta:még egy dologra fény derül ma este: itt és szerte a világon elemeztük a bajokat, hibákat hiányosságokat, volt aki egy korszak végét látta, volt aki nem, volt aki a stílus haláláról beszélt, volt aki a motiváció hiányáról, voltak akik a Német futbal új diadalmenetét jósolták mondván övék az európai hegemónia... nos tegnap (bármennyire utálom őket) a Madrid azt mutatta meg, hogy azért nem oda buda! remélem ennyit mi is tudunk mutatni és eldobhatjuk a 4:0 utáni okoskodásunk nagyrészét.
Korszak és stílus halála biztosan nem, ahhoz azért egy meccs vagy kiesés a BL-ből kevés, ahhoz hosszabb tendenciák kellenek. Motivációs problémák viszont egyértelműen igen, de nem a Bayern meccsel kezdődtek hanem már hónapokkal előbb.
A lényeg a hozzálláson lesz ma, továbbjutásról sok értelme nincs beszélni, az a csoda kategória lenne ( persze az ember mindig remél ). A Real tegnap megmutatta hogy lehet emelt fővel kiesni, ez elvárható a Barcától is ma este.
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.05.01. 16:40:08

mess2009 írta:még egy dologra fény derül ma este: itt és szerte a világon elemeztük a bajokat, hibákat hiányosságokat, volt aki egy korszak végét látta, volt aki nem, volt aki a stílus haláláról beszélt, volt aki a motiváció hiányáról, voltak akik a Német futbal új diadalmenetét jósolták mondván övék az európai hegemónia... nos tegnap (bármennyire utálom őket) a Madrid azt mutatta meg, hogy azért nem oda buda! remélem ennyit mi is tudunk mutatni és eldobhatjuk a 4:0 utáni okoskodásunk nagyrészét.
A végét szépen meghúzta a Madrid, de összességében, két meccs alapján édes keveset mutattak. Nem rossz csapat, de én ebbe a csapatba nem látom, hogy BL-t tudnának nyerni jövőre gyökeres változtatás nélkül.
Mi is hasonló cipőben járunk, sőt, szerintem nálunk nagyobb a baj, mint a Madridnál. Persze, ahogy mondtad, az esti meccs még sok mindenre adhat választ. Csak nehogy az legyen, hogy nyerjünk pl. 2-0ra, aztán azt mondjuk, á, itt nincs is akkora gond, csak egy rossz meccsünk volt, nem kellenek komoly változások, mert akkor kb. a következő szezonunkat a kukába dobhatjuk. Jó pár játékosunkon látszik, hogy már túl vannak a csúcson (még ha életkorukat nézve elméletileg még lehetne bennük bőven), és ezek valószinűleg jövőre még gyengébbek lesznek. Meg a hozzáállásban is nagyot kéne változtatni. A Milan elleni 4-0 után nagy volt e mellény, jött a még mindig mi vagyunk a világ legjobbjai böfögés, aztán már a PSG ellen látszott, hogy nem úgy van az... sokkal több alázat kéne!
Rinku
Director del Fútbol

2013.05.01. 15:43:27

Ha a 30-35. percig nem tudunk 2 gólt lőni, vége. Azt már nem is veszem számításba, hogy mi van akkor, ha kapunk egyet, akkor abszolút vége mindennek. Ha nem, akkor a legelején kell gólokat lőni. Ha ez nem lesz meg, bye bye. Nem hiszem, hogy tovább jutnánk, de mégis végig fogom nézni.
Football, bloody hell. /SAF/
mess2009
Director del Fútbol

2013.05.01. 15:40:22

még egy dologra fény derül ma este: itt és szerte a világon elemeztük a bajokat, hibákat hiányosságokat, volt aki egy korszak végét látta, volt aki nem, volt aki a stílus haláláról beszélt, volt aki a motiváció hiányáról, voltak akik a Német futbal új diadalmenetét jósolták mondván övék az európai hegemónia... nos tegnap (bármennyire utálom őket) a Madrid azt mutatta meg, hogy azért nem oda buda! remélem ennyit mi is tudunk mutatni és eldobhatjuk a 4:0 utáni okoskodásunk nagyrészét.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.05.01. 15:38:11

nagyon sajnálom, h az első meccs "teljesítményével" sikerült majdnem teljesen érdektelenné tenni a visszavágót.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.05.01. 15:15:40

Nekem sem mindegy, hogy esünk ki. Ha már rászánok a meccsre másfél órát az életemből, akkor már szeretném, ha nem azt látnám, hogy beletörődtünk a kiesésbe, is lötyögünk, és lehozunk egy unalmas x-et. A továbbjutásra persze én is igen-igen kicsi esélyt látok, de azért meg kell próbálni. Rögtön az elején nekik kell menni, egy villámgyors gól komoly lökést jelenthetne. Persze benne van a pakliban az is, hogy a Bayern lekontráz, és jól megver megint minket, de veszteni valónk nincs, meg kell próbálni. Ha a továbbjutás nem is jön össze, de egy sok gólos, jó meccset tudunk játszani velük, akkor már elégedett lennék.
vargazoli
Jugador del Barça

2013.05.01. 15:01:41

Gareth Tello írta:
kanty írta:Szerintem meg nagyon nem mindegy, hogy esünk ki. Kiesünk, mert jobbak voltak, és kiesünk úgy, hogy megaláztak között van különbség.
Persze, ez egyértelmű, és én is azért szurkolok ma este, hogy legalább egy 1-0 vagy 2-1 jöjjön össze.
De szerintem hosszú távon lényegtelen, hogyan esünk ki, mert az embereknek (nekem legalábbis) nem az fog megmaradni, hogy de szépen búcsúztunk a BL-től, hanem az, hogy jól elvert minket a Bayern. Ha kikapunk, akkor nyilvánvalóan szintén az utóbbi eset következik be.
Ha nyerünk, maximum pár napig/hétig fogok annak örülni, hogy nem kettős vereséggel búcsúztunk, de egy év múlva ennek nyoma sem lesz.
Summa summarum, hosszú távon tökmindegy, hogyan esünk ki. :D
Ennek ellenére persze szokásosan drukkolok majd a Barçának.

A továbbjutásra jelenleg 0,77% esélyt adok. Ha minden klappol, Fortuna mellénk áll, Skomina nem fúj ellenünk, a Bayern rossz napot fog ki, Messi pedig megtáltosodik, akkor nem lehetetlen. :D
De elég sok dolognak kellene összejönnie ehhez.
Eza 0.77-ot úgy értetted, hogy kevesebb mint 1 %? Vagy úgy, hogy 77 %?
Capon
Llegenda del Barça

2013.05.01. 14:47:17

Nem is tudom. A győzelmünkre sem fogadnék nagy összegben talán 50% esélyt látok rá. A továbbjutásunkra pedig 10%esélyt sem nagyon látok.
Szinte mindegy hány gólt rúgunk most ezzel a védelemmel nem fogják kihúzni kapott gól nélkül és ha az megvan akkor végleg elmegy a játékosok maradék kedve is.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.01. 14:37:59

kanty írta:Szerintem meg nagyon nem mindegy, hogy esünk ki. Kiesünk, mert jobbak voltak, és kiesünk úgy, hogy megaláztak között van különbség.
Persze, ez egyértelmű, és én is azért szurkolok ma este, hogy legalább egy 1-0 vagy 2-1 jöjjön össze.
De szerintem hosszú távon lényegtelen, hogyan esünk ki, mert az embereknek (nekem legalábbis) nem az fog megmaradni, hogy de szépen búcsúztunk a BL-től, hanem az, hogy jól elvert minket a Bayern. Ha kikapunk, akkor nyilvánvalóan szintén az utóbbi eset következik be.
Ha nyerünk, maximum pár napig/hétig fogok annak örülni, hogy nem kettős vereséggel búcsúztunk, de egy év múlva ennek nyoma sem lesz.
Summa summarum, hosszú távon tökmindegy, hogyan esünk ki. :D
Ennek ellenére persze szokásosan drukkolok majd a Barçának.

A továbbjutásra jelenleg 0,77% esélyt adok. Ha minden klappol, Fortuna mellénk áll, Skomina nem fúj ellenünk, a Bayern rossz napot fog ki, Messi pedig megtáltosodik, akkor nem lehetetlen. :D
De elég sok dolognak kellene összejönnie ehhez.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.05.01. 14:18:13

visca el barca írta:
kanty írta:Ha nem érdekel, hogy nyerünk és kiesünk, vagy kikapunk és kiesünk, akkor miért/minek szurkolsz?
azért mert nekem ez a dolgom. az eredményorientáltság pedig termeszetesn nem azt jelenti, hogy akkor szurkolok a csapatnak mikor épp megy a szekér...

persze azért vhol nekem se mind1, hogy megint megalaznak, vagy nyerünk e, de jelen helyzetben whatever szituációnak tunik az egész
Egyszerű erre a megoldás: Ma tovább kell jutni :D

Nem tudok racionális érveket felsorakoztatni amellett,hogy ma továbbjutunk,mert semmi nem mutat erre,sőt,én mégis bízom,és hiszek benne!!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.01. 14:04:07

kanty írta:Ha nem érdekel, hogy nyerünk és kiesünk, vagy kikapunk és kiesünk, akkor miért/minek szurkolsz?
azért mert nekem ez a dolgom. az eredményorientáltság pedig termeszetesn nem azt jelenti, hogy akkor szurkolok a csapatnak mikor épp megy a szekér...

persze azért vhol nekem se mind1, hogy megint megalaznak, vagy nyerünk e, de jelen helyzetben whatever szituációnak tunik az egész
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PlayMaker
Barça B

2013.05.01. 13:58:32

Én ezzel tüzelném fel a srácokat az esti ütközetre!
http://www.youtube.com/watch?v=34I2dCO8U8A
Le kell vadászni őket! Visca el Barca!
Barca! ORGULL! Barca!
Mikaos
Director del Fútbol

2013.05.01. 13:43:35

Tegnap este óta azért sokkal nyugodtabban tekintek a mai mérkőzésre, hiszen az "ártatlanok" nem jutottak be a döntőbe. Így most már biztos, hogy nem kell hányingerrel néznem a döntőt (vagy egyáltalán nem is néztem volna).

A mai meccsről ugyanaz a véleményem, mint tegnap, tegnapelőtt, x napja: nincs lehetetlen. Persze, esélyünk alig van, de amíg matematikai és fizikai korlát nincs (márpedig nincs!), addig az 1% is lehetséges.
Kiváló játék, szerencse, normális (vagy: most nekünk kedvező, 3 szabálytalan gólt megadó) bíráskodás esetén megoldható a probléma. Az a lényeg, hogy a játékosok és a kint szurkoló tömeg higgyen a fordításban, és biztassák egymást.
A Barca a mai meccs eredményétől függetlenül a legjobb csapatok egyike. Sőt, véleményem szerint a 2 legjobb csapat egyike. A másik sajnos a Bayern.
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.01. 13:26:45

visca el barca írta:
kanty írta:Ma a becsületünkért játszunk. Továbbjutásban lehet reménykedni, de kb. nagybetűs csoda lenne. Én már elégedett leszek, ha azt látom, hogy a srácok hajtanak, mindent megtesznek, és felemelt fővel tudunk kiesni. Mert jelen állás szerint ez a Bayern egy jobb csapat, közhely, de igaz, hogy jobb csapattól kikapni nem szégyen.
Hajrá!
én viszont az a bunkó szurkoló vagyok aki totálisan eredmény orientált, ergo engem rohadtul nem érdekel, hogy hajtva nyerünk 2-1-ra, vagy épp lélektelen, tré játékkal kikapunk 2-0-ra. így is ugy is kiesünk, a többi csak maszlag. (mellesleg egész évben ment a lélektelen nulla, egy jó meccsel nem lehet kompenzálni)

tegnap írta shutter és nagyon adom, remélem nem leszünk olyan helyzetben mint a real tegnap hogy jol elhuzzak előttük a mézesmadzagot aztán kopp. francnak sem hianyzik, hogy a 70. percben vezessunk 3-0-ra, mindenki nekiáll reménykedni, aztán gomezről bepattan a 85. percben...

azért szurkolok a fiuknak, de miután 1000%, hogy legalabb 2 gólt fogunk kapni, nagyon nincs miben reménykedni.
Oké. 8)
Ha nem érdekel, hogy nyerünk és kiesünk, vagy kikapunk és kiesünk, akkor miért/minek szurkolsz?

Szerintem meg nagyon nem mindegy, hogy esünk ki. Kiesünk, mert jobbak voltak, és kiesünk úgy, hogy megaláztak között van különbség. Ha ezt az elvet vesszük, akkor pl. semmi különbség nem volt az 5-0-ás győzelem és a az 1-0-ás 2009-es hazai siker között. Pedig, ha megkérdezel 100 drukkert, kb. 100-nak az előbbi a nagyobb élmény.

Attól meg nem kell tartani, hogy egy pillanatig is lesz esélyünk a továbbjutásra. A Real meccs ilyen szempontból más volt, az a bizonyos idegenben szerzett gól sokat számított.
Nálunk a legnagyobb gond nem is az, hogy négyet kell lőni, (hú, de fura ezt leírni) hanem az, hogy ez a Bayern nem lőhet egyet sem. Ez utóbbit kb. lehetetlennek tartom. Ha ellenfél nélkül játszanánk, akkor is kb. a 89. percben Pedro saját térfeléről lőne egy öngólt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
aynas
Capitá del Barça

2013.05.01. 13:16:19

A múlt héten megaláztak minket. Ma este annak is örülni kell, ha nem kapunk ki. Be kell ismernünk, hogy a legjobb 4ből nagyon kilógunk.
Válasz küldése