Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A végét szépen meghúzta a Madrid, de összességében, két meccs alapján édes keveset mutattak. Nem rossz csapat, de én ebbe a csapatba nem látom, hogy BL-t tudnának nyerni jövőre gyökeres változtatás nélkül.mess2009 írta:még egy dologra fény derül ma este: itt és szerte a világon elemeztük a bajokat, hibákat hiányosságokat, volt aki egy korszak végét látta, volt aki nem, volt aki a stílus haláláról beszélt, volt aki a motiváció hiányáról, voltak akik a Német futbal új diadalmenetét jósolták mondván övék az európai hegemónia... nos tegnap (bármennyire utálom őket) a Madrid azt mutatta meg, hogy azért nem oda buda! remélem ennyit mi is tudunk mutatni és eldobhatjuk a 4:0 utáni okoskodásunk nagyrészét.
Eza 0.77-ot úgy értetted, hogy kevesebb mint 1 %? Vagy úgy, hogy 77 %?Gareth Tello írta:Persze, ez egyértelmű, és én is azért szurkolok ma este, hogy legalább egy 1-0 vagy 2-1 jöjjön össze.kanty írta:Szerintem meg nagyon nem mindegy, hogy esünk ki. Kiesünk, mert jobbak voltak, és kiesünk úgy, hogy megaláztak között van különbség.
De szerintem hosszú távon lényegtelen, hogyan esünk ki, mert az embereknek (nekem legalábbis) nem az fog megmaradni, hogy de szépen búcsúztunk a BL-től, hanem az, hogy jól elvert minket a Bayern. Ha kikapunk, akkor nyilvánvalóan szintén az utóbbi eset következik be.
Ha nyerünk, maximum pár napig/hétig fogok annak örülni, hogy nem kettős vereséggel búcsúztunk, de egy év múlva ennek nyoma sem lesz.
Summa summarum, hosszú távon tökmindegy, hogyan esünk ki.![]()
Ennek ellenére persze szokásosan drukkolok majd a Barçának.
A továbbjutásra jelenleg 0,77% esélyt adok. Ha minden klappol, Fortuna mellénk áll, Skomina nem fúj ellenünk, a Bayern rossz napot fog ki, Messi pedig megtáltosodik, akkor nem lehetetlen.![]()
De elég sok dolognak kellene összejönnie ehhez.
Persze, ez egyértelmű, és én is azért szurkolok ma este, hogy legalább egy 1-0 vagy 2-1 jöjjön össze.kanty írta:Szerintem meg nagyon nem mindegy, hogy esünk ki. Kiesünk, mert jobbak voltak, és kiesünk úgy, hogy megaláztak között van különbség.
Egyszerű erre a megoldás: Ma tovább kell jutnivisca el barca írta:azért mert nekem ez a dolgom. az eredményorientáltság pedig termeszetesn nem azt jelenti, hogy akkor szurkolok a csapatnak mikor épp megy a szekér...kanty írta:Ha nem érdekel, hogy nyerünk és kiesünk, vagy kikapunk és kiesünk, akkor miért/minek szurkolsz?
persze azért vhol nekem se mind1, hogy megint megalaznak, vagy nyerünk e, de jelen helyzetben whatever szituációnak tunik az egész
azért mert nekem ez a dolgom. az eredményorientáltság pedig termeszetesn nem azt jelenti, hogy akkor szurkolok a csapatnak mikor épp megy a szekér...kanty írta:Ha nem érdekel, hogy nyerünk és kiesünk, vagy kikapunk és kiesünk, akkor miért/minek szurkolsz?
Oké.visca el barca írta:én viszont az a bunkó szurkoló vagyok aki totálisan eredmény orientált, ergo engem rohadtul nem érdekel, hogy hajtva nyerünk 2-1-ra, vagy épp lélektelen, tré játékkal kikapunk 2-0-ra. így is ugy is kiesünk, a többi csak maszlag. (mellesleg egész évben ment a lélektelen nulla, egy jó meccsel nem lehet kompenzálni)kanty írta:Ma a becsületünkért játszunk. Továbbjutásban lehet reménykedni, de kb. nagybetűs csoda lenne. Én már elégedett leszek, ha azt látom, hogy a srácok hajtanak, mindent megtesznek, és felemelt fővel tudunk kiesni. Mert jelen állás szerint ez a Bayern egy jobb csapat, közhely, de igaz, hogy jobb csapattól kikapni nem szégyen.
Hajrá!
tegnap írta shutter és nagyon adom, remélem nem leszünk olyan helyzetben mint a real tegnap hogy jol elhuzzak előttük a mézesmadzagot aztán kopp. francnak sem hianyzik, hogy a 70. percben vezessunk 3-0-ra, mindenki nekiáll reménykedni, aztán gomezről bepattan a 85. percben...
azért szurkolok a fiuknak, de miután 1000%, hogy legalabb 2 gólt fogunk kapni, nagyon nincs miben reménykedni.
Köszönöm Tomsa, megyek, ha tudok.Tomsa írta:Szia! Mindenképp telefonálj oda, mert nem lesz üres hely. Fogyasztani meg azt fogyasztasz amit akarsz, az árak viszonylag húzósak.vargazoli írta:Sziasztok
Érdeklődnék! Ha le tudok menni a sörházba(ahol még sosem voltam),szokott üres hely lenni, vagy foglalni kell, esetleg mit illik fogyasztani.
Szóval, hogy működik ez az 1ütt nézés. Milyen anyagi vonzata van stb
köszi a válaszokat
vargazoli
szerk.: De ahogy nézem a honlapjukon vannak árak. http://www.paulanersorhaz.hu/
Szia! Mindenképp telefonálj oda, mert nem lesz üres hely. Fogyasztani meg azt fogyasztasz amit akarsz, az árak viszonylag húzósak.vargazoli írta:Sziasztok
Érdeklődnék! Ha le tudok menni a sörházba(ahol még sosem voltam),szokott üres hely lenni, vagy foglalni kell, esetleg mit illik fogyasztani.
Szóval, hogy működik ez az 1ütt nézés. Milyen anyagi vonzata van stb
köszi a válaszokat
vargazoli
én viszont az a bunkó szurkoló vagyok aki totálisan eredmény orientált, ergo engem rohadtul nem érdekel, hogy hajtva nyerünk 2-1-ra, vagy épp lélektelen, tré játékkal kikapunk 2-0-ra. így is ugy is kiesünk, a többi csak maszlag. (mellesleg egész évben ment a lélektelen nulla, egy jó meccsel nem lehet kompenzálni)kanty írta:Ma a becsületünkért játszunk. Továbbjutásban lehet reménykedni, de kb. nagybetűs csoda lenne. Én már elégedett leszek, ha azt látom, hogy a srácok hajtanak, mindent megtesznek, és felemelt fővel tudunk kiesni. Mert jelen állás szerint ez a Bayern egy jobb csapat, közhely, de igaz, hogy jobb csapattól kikapni nem szégyen.
Hajrá!