Élő közvetítések
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Nincs mit, és igen, már nem volt cserénk. Amúgy ez már tényleg nem egészséges amit Messi csinál. Ne játsszon már ebben a szezonban, nem kell egy komolyabb, vagy egy nagyon elhúzódó, makacs sérülés. Az argentínok mennek a konföderációs kupára?
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

-
- Barça B
Köszi Mahitoo.
Akkor gondolom, mivel nincs több cserénk, maradtunk 10-en.
Megsérült???!!! Mi van azzal az emberrel??? Elmehetne mostmár pihenni, már úgy értem ebben a szezonban.
Jöhetnek a fiatalok:)
Akkor gondolom, mivel nincs több cserénk, maradtunk 10-en.
Megsérült???!!! Mi van azzal az emberrel??? Elmehetne mostmár pihenni, már úgy értem ebben a szezonban.
Jöhetnek a fiatalok:)
alexis sanchez el ne adjuk!
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Villa idei egyik gyilkos lövése.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

messi megsérült elvileg, aztá lesétált ...majd vágtunk kettőttossademar írta:Valaki írja már meg, hogy miért vagyunk 10-en??????
Pedig csak 1 percig voltam szükséghelyen.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TT 2013.05.12. 20:38:34-kor.
https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Villa és Alex is gólt lő 
Mi ez? Áprilisi tréfa?

Mi ez? Áprilisi tréfa?
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Ezek a mesterien végigjátszott támadások, és az óriási gólokKelemen Berti írta:ez behullott![]()

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
- FCB-Mate-FCB
- Jugador d'estrella
Ez egy csoda! 10 emberrel ezt hogy csináltuk?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB-Mate-FCB 2013.05.12. 20:37:18-kor.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Én sem láttam, de egy visszajátszás alapján Messi megint megsérült.

Hatalmas! 

potyagólok mérkőzése....
ez méterekkel mellément volna. öngól...
ez méterekkel mellément volna. öngól...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2013.05.12. 20:36:51-kor.
-
- Director del Fútbol
ez behullott

-
- Barça B
Valaki írja már meg, hogy miért vagyunk 10-en??????
- mahitoo
- Entrenador del Barça
2 esetben tudnám a mai meccset elfogadni: 1: a Madrid megszakad a győzelemért. De nem. Csak focizgatnak. 2: ha már a meccs előtt kijött volna pár videó, ahogy az egész keret még hajnal 5kor is bulizik...
Amúgy jövőre mi fog változni? Tito marad, a keret 90%-a is, meg szerintem a játékunkban továbbra sem lesznek reformok. Megnyertük a bajnokságot, elődöntők a kupákban, tehát a játékosok elégedettek lesznek. Esetleg a spanyolok még megnyerik a konföderációs kupát is.
Közben gól, de ez nem változtat azon, hogy lassan mi nyerjük úgy a meccseket, hogy kevesebb helyzetünk van.
Nem elégedetlenkedek, csak kíváncsi vagyok, fel tudják-e a srácokat jövőre pörgetni.

Amúgy jövőre mi fog változni? Tito marad, a keret 90%-a is, meg szerintem a játékunkban továbbra sem lesznek reformok. Megnyertük a bajnokságot, elődöntők a kupákban, tehát a játékosok elégedettek lesznek. Esetleg a spanyolok még megnyerik a konföderációs kupát is.
Közben gól, de ez nem változtat azon, hogy lassan mi nyerjük úgy a meccseket, hogy kevesebb helyzetünk van.
Nem elégedetlenkedek, csak kíváncsi vagyok, fel tudják-e a srácokat jövőre pörgetni.

- TrogAir
- Jugador d'estrella
csababarca írta:Alexis szokásos másfél méterre elpattanós labdaátvétele,de legalább megoldotta utána ügyesen
Az már maga a lövés volt

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Alexis szokásos másfél méterre elpattanós labdaátvétele,de legalább megoldotta utána ügyesen 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
10-en vagyunk?! Hol maradtam el?
-
- Director del Fútbol
ALEXIS

10 emberrel, gyerünk!
Na most hol van Abidal eladása mert mennie kell....
Masch akit éveken keresztül fúrtak itt emberek?
Jah és nem szeretném olvasni a túzásokat...
Mond már meg aranyember,mi a túlzás?
Masch akit éveken keresztül fúrtak itt emberek?
Jah és nem szeretném olvasni a túzásokat...
Mond már meg aranyember,mi a túlzás?
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Egyetértek. Remélem tényleg rendeződik ez a hátsó sor, mert így a következő idényben...........mahitoo írta:A védelmünk rettenetes. Amúgy miért megint Adriano kezdett középen egy lefutott bajnokságban? Fabregas meg. Nekem nincs bajom vele, de ez neki sem jó, a csapatnak meg végképp. Vagy vissza akar vonulni?

- mahitoo
- Entrenador del Barça
A védelmünk rettenetes. Amúgy miért megint Adriano kezdett középen egy lefutott bajnokságban? Fabregas meg. Nekem nincs bajom vele, de ez neki sem jó, a csapatnak meg végképp. Vagy vissza akar vonulni?