Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Náluk már régebb óta együtt van szinte az egész keret, ráadásul mindjárt tétmeccset játszanak, nekünk pedig nem sok értelme lenne a B-csapattal sorra edzőmeccseket játszani.sopisz írta:Lehetne kicsitt több közvetitett edzőmecs! Remélem santos ellenit adja vmelyikEgyébbként nem vagyunk kicsit lemaradva mert pl bayernek mar sokadik meccse volt
Én ezeket ajánlom: (Itt bármikor találsz futball streameket!)ballystar írta:Oké akkor vadásszunk a stream-ekre. atdhe rojadirecta és a többiek...
Nem, de hozok majd streamet, ha minden igaz.ballystar írta:Sziasztok! A mai meccset adja valamelyik tévécsatorna? /Valerenga : FC Barcelona Július 27. Szombat (19:00) Felkészülési mérkőzés/
Szia! Én megnéztem a sportcsatornákat, de nem láttam kiírva. Marad a jó öreg stream!ballystar írta:Sziasztok! A mai meccset adja valamelyik tévécsatorna? /Valerenga : FC Barcelona Július 27. Szombat (19:00) Felkészülési mérkőzés/
Szerintem Montoya-nak nem ez volt a legjobb meccse, Messi meg csak biztos erőt gyűjtött, de nekem is kicsit furcsa volt!Iszmene írta:Montoya ilyen játékkal hogyan lehet a Barcelona labdarúgója? Messi csak sétálgatott a pályán!
Nem nagyon értem, hogy nem tudunk egy viszonylag jó védőt találni. Elég sokan örülnének a 3. számú középhátvéd titulusnak, sőt a 4.-nek is.Barcaman1993 írta:Mascherano hibái tényleg aggasztóak. Már tavaly se volt az igazi. Csak az a helyzet, hogy jelenleg 1 védőt sem találunk, nem hogy 2-őt... Egyébként én sem érzem Maschet életbiztosításnak.vaseger írta:Nem volt felesleges a meccs. Mert pl. megmutatta, hogy Mascherano nem igazi megoldás középhátvédnek. Az első 1-2 meccs után még egész jól tolta /de lehet már akkor is olyan értelemben, hogy középpályástól ez nem is rossz/ aztán vagy elhitte, hogy ez megy neki és nem feszült meg annyira, vagy másért, de szinte mindig voltak hibái, s gyakorlatilag alig hozott le meccset sárga nékül. Az a nagy büdos helyzet, hogy a 3 szűrőnk közül Busi a legjobb (ott is), de nem őt játszatják, ami felerészben érthető.
Nincs mese, kell 1 (2?) megbízható hátvéd, aki tud helyezkedni, érzi a lescsapdát és tud fejelni. Szerintem, ha nem olyan kreatív labdakihozatalban, azt azért elviseljük valahogy, kisebb baj ez.
Mascherano hibái tényleg aggasztóak. Már tavaly se volt az igazi. Csak az a helyzet, hogy jelenleg 1 védőt sem találunk, nem hogy 2-őt... Egyébként én sem érzem Maschet életbiztosításnak.vaseger írta:Nem volt felesleges a meccs. Mert pl. megmutatta, hogy Mascherano nem igazi megoldás középhátvédnek. Az első 1-2 meccs után még egész jól tolta /de lehet már akkor is olyan értelemben, hogy középpályástól ez nem is rossz/ aztán vagy elhitte, hogy ez megy neki és nem feszült meg annyira, vagy másért, de szinte mindig voltak hibái, s gyakorlatilag alig hozott le meccset sárga nékül. Az a nagy büdos helyzet, hogy a 3 szűrőnk közül Busi a legjobb (ott is), de nem őt játszatják, ami felerészben érthető.
Nincs mese, kell 1 (2?) megbízható hátvéd, aki tud helyezkedni, érzi a lescsapdát és tud fejelni. Szerintem, ha nem olyan kreatív labdakihozatalban, azt azért elviseljük valahogy, kisebb baj ez.