Egyéb Barça meccsek
0-7: ez már végeredmény! Volt egy játékos nálunk az első félidőben aki nagyon jól cselezett ott a középpálya közelében, de nem láttam, ki volt az, rossz minőségű volt a stream. A szélsőink gyorsak voltak, de nálam akkor is Messi volt a legjobb! Két gólpassz, egy gól volt a mérlege, plussz szép cselek! Lehet, hogy a Bayern ellen beleolvadt a játékba, de most igen jó volt! Kérdem én: egy Ronaldo mit tudott volna csinálni egy Bayern védelemmel? Valószínüleg ő se sokat!

- Capon
- Llegenda del Barça
Már volt róla cikk, hogy Eto'o utód...Wolfy11 írta:Épp ez az, hogy ő megmutatta, hogy fontos meccseken tud gólt lőni.Talma írta:Barcaman1993: valószínűleg statok alapján számoltak a szakértők. Egyébként nem tudom mire fel ez a letámadás... Azt meg pláne nem értem, hogy minek hozod fel Eto'o Real ellen lőtt góljainak számát. Eto'o nem azért klasszis, mert a Realnak vág X gólt, hanem azért, mert a többi fontos meccsen is képes villanni... Hogy a Realt miért kellett ennyire kiragadni, azt nem igazán értem.
Míg ezt nem látjuk tőle, addig légyszíves ne állítsuk be Eto'o reinkarnációnak.
De nem értem, hogy miért, mert a színükön kívül, nem sok közös vonást látok bennük. Eto'o egy fürge sokat mozog játékos volt, ez a srác se nem tűnik túl fürgének és nem is mondhatnám, hogy túl sokat mozogna. Én ezért nem értem a hasonlatot.
Egyébként jó lenne ha ő lenne majd az új Eto'o!!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
7-0! Túlszárnyaltuk a Madridot! Ez egy szép gól volt, hasonló volt, mint Messi első gólja a szezonban!

-
- Director del Fútbol
szép gól
7-0
7-0

Épp ez az, hogy ő megmutatta, hogy fontos meccseken tud gólt lőni.Talma írta:Barcaman1993: valószínűleg statok alapján számoltak a szakértők. Egyébként nem tudom mire fel ez a letámadás... Azt meg pláne nem értem, hogy minek hozod fel Eto'o Real ellen lőtt góljainak számát. Eto'o nem azért klasszis, mert a Realnak vág X gólt, hanem azért, mert a többi fontos meccsen is képes villanni... Hogy a Realt miért kellett ennyire kiragadni, azt nem igazán értem.
Míg ezt nem látjuk tőle, addig légyszíves ne állítsuk be Eto'o reinkarnációnak.
75. perc: Ez közel volt!
Kell még egy gól, hogy túlszárnyaljuk a Madridot!
76. perc: Ez is közel volt!
Amúgy jól muzsikálnak a kicsik is! Kijár a taps!
Kell még egy gól, hogy túlszárnyaljuk a Madridot!
76. perc: Ez is közel volt!
Amúgy jól muzsikálnak a kicsik is! Kijár a taps!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZBarca 2013.07.27. 20:38:59-kor.

Barcaman1993: valószínűleg statok alapján számoltak a szakértők. Egyébként nem tudom mire fel ez a letámadás... Azt meg pláne nem értem, hogy minek hozod fel Eto'o Real ellen lőtt góljainak számát. Eto'o nem azért klasszis, mert a Realnak vág X gólt, hanem azért, mert a többi fontos meccsen is képes villanni... Hogy a Realt miért kellett ennyire kiragadni, azt nem igazán értem.
18 évesen vitathatatlan, hogy hatalmas potenciál van benne, csakúgy, mint Deulofeu-ban. Két év múlva kiderül, hogy képes lesz-e megtenni a következő lépést Dongou.
18 évesen vitathatatlan, hogy hatalmas potenciál van benne, csakúgy, mint Deulofeu-ban. Két év múlva kiderül, hogy képes lesz-e megtenni a következő lépést Dongou.
-
- Az Év fórumozója 2013
Sajnos sérült már február óta, pedig szívesen elnézegetném őt is a felkészülési meccseken.Barcaman1993 írta:Apropó Grimaldoval mi a helyzet?
Ez a Dani Nieto gyerek egész ügyesnek tűnik.
Espi, Dongou és Samper is tetszik.
- Capon
- Llegenda del Barça
Hát azért... szeretném én azt látni, hogy Eto'o-nál jobb játékos lesz...Talma írta:Szakértők véleménye alapján Dongou 18 évesen valamivel jobb játékos, mint az akkoriban 18 esztendős Messi. Egy dolog azért biztos: Messit nem valószínű, hogy eléri, de abban biztos vagyok, hogy Eto'o-nál jobb játékos lesz, s annak nagyon fogunk örülni.
Nálam egyébként nem sokat számít, hogy kiről mit mondanak, sok mindenkiről sok mindent mondtak már.
Ha csak megközelíti Eto'o-t akkor már örülhetünk neki, de azért azt sem olyan egyszerű.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Azért ezzel még várnék... 18 éves Messi egyébként kezdő volt a duplázó Barcában, Chelsea ellen kulcsszereplő volt, de megsérült. Dongou a Barca B-ben sem volt állandó kezdő. Ebből a 2 gólból meg aztán érdemes kiindulni. Eto mennyit lőtt CSAK a Realnak? Nem tudom miről beszélsz...Talma írta:Szakértők véleménye alapján Dongou 18 évesen valamivel jobb játékos, mint az akkoriban 18 esztendős Messi. Egy dolog azért biztos: Messit nem valószínű, hogy eléri, de abban biztos vagyok, hogy Eto'o-nál jobb játékos lesz, s annak nagyon fogunk örülni.
Apropó Grimaldoval mi a helyzet?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Szakértők véleménye alapján Dongou 18 évesen valamivel jobb játékos, mint az akkoriban 18 esztendős Messi. Egy dolog azért biztos: Messit nem valószínű, hogy eléri, de abban biztos vagyok, hogy Eto'o-nál jobb játékos lesz, s annak nagyon fogunk örülni. 

Amúgy ha Sanchez és Tello ilyen jól cselez, nem lesz itt gond!
59. perc: És Oier véd!

Amúgy ha Sanchez és Tello ilyen jól cselez, nem lesz itt gond!

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Alexis papa, ha így játszol egész szezonban, mint ma akkor egy rossz szó sem fog érni.
Na sorcsere. Nézzük tovább a meccset?
Persze, de azért már várom a konfosokat
Neymar 
Na sorcsere. Nézzük tovább a meccset?

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Az Év fórumozója 2013
Ebből a Dongou gyerekből egyszer még nagy játékos lesz, és ezt nem a mai meccs alapján mondom. 

6-0
Szép akció volt, Sanchez szépen cselezett!

-
- Director del Fútbol
az ötödikről lemaradtam, de erről szerencsére nem 

Dongou 2 gólnál jár.
Barca - Més que un club!
Ott az ötödik... Éles volt a szög, de bevágta! Kiváncsi vagyok, hánynál fognak megálni a srácok!

5-0
Barca - Més que un club!
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ez az nincs sorcsere. Viszont jön Samper és Dongou. Őket érdemes lesz figyelni. Song és Messi viszont le. Nem értem, miért nem JDS-t hozta el?
Tello és Sanchez eddig klasszis teljesítményt mutat! Messi nálam toronymagasan a meccs legjobbja! Valamit tud amit mi nem, attól még, hogy sétálgat, színvonalas játékra képes! Legyen meg a tíz-null!!!

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Tello továbbra is félelmetesen gyors. Jobb lenne, ha a védőt a másik oldalról próbálná megkerülni. Könnyebb lenne.
Eléggé benézte a kapus.
Barca - Més que un club!
-
- Director del Fútbol
meg a negyedik is