Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Montoya megint nem kerettag.visca el barca írta:neymar megint nem kezd...kicsit unalmas már h mindig ua. a kezdő. nem olyan acélos ez a malaga h egy montoya, vagy sergi robi nem kezdhetne...
Azért ezt még korai kijelenteni szerintem.Gareth Tello írta:Valdés - Adriano, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Song, Iniesta - Alexis, Fabregas, Pedro.
Nekem egyre inkább kezd úgy tűnni, hogy Tata sem bízik jobban a fiatalokban, mint Tito...
!
ja, hát ez a statisztika arra vonatkozott, amikor annyira sérült volt, hogy a keretben se volt, ezért csereként se tudott beállni. a lényeg, hogy eddig azért elég jól felkészültünk ezekre. amikor tudták a többiek, hogy nincs messi a kispadon, aki majd megmenti a seggüket, akkor azért jó meccseket játszottunk. szóval annyira azért nem kell aggódni szerintem.Messithebest írta: a statisztika szép dolog, de azért ajánlom a PSG elleni visszavágót, amikor Messi kispadról jött be.
a statisztika szép dolog, de azért ajánlom a PSG elleni visszavágót, amikor Messi kispadról jött be.kristop írta:Barcelona have won the last 10 games in which Messi was not part of the match squad due to injury #fcblive Goals: 24-4 [via sport]Messithebest írta:Ez lehet az első lépés a Messi-függőség leküzdésére.
nyilvánvalóan gyengébbek vagyunk, de annyira azért nem vagyunk rosszak messi nélkül.
Barcelona have won the last 10 games in which Messi was not part of the match squad due to injury #fcblive Goals: 24-4 [via sport]Messithebest írta:Ez lehet az első lépés a Messi-függőség leküzdésére.
Nem hiszem, hogy pont a kontrázó Málaga ellen tenne be 2 védekező középpályást Martino. Sokkal valószínűbb a Xavi-Busi-Ini középpálya, elöl Fabregassal és valószínűleg Pedróval Neymar helyett. Nem hiszem, hogy kezdene a brazil, bár szerintem ez az a meccs, ahol be kellene vetni.StickyFingaz írta:Én Tata helyében kipróbálnék egy ilyet:
...
Szerintem sok értelme nem lenne középen játszatni, egyrészt nem az az igazi posztja, másrészt úgysem valószínű, hogy a jövőben egy esetleges Messi-sérülés révén több lehetőséget kapna ott. Nyomjuk csak Cescet középen, a Messi-poszt egyébként is közelebb áll hozzá szerintem, mint a brazilhoz, Neymar meg kezdhet a baloson.Lionel85 írta:Ha Martino tényleg a fokozatosság elvét vallja, akkor Neymar szerintem még nem fog kezdeni a Málaga ellen. Inkább lesz Fábregas Messi helyettese, mint a brazil. Az elmúlt meccsen is amikor Messi lecserélésre került, Cesc volt a támadóposztban és nem Neymar. Pedig most tényleg ki lehetne próbálni középen is, a baloldalon pedig Pedro vagy Tello játszhatna.