TT írta:jó meccs volt minden szempontból. itt lehetett látni sok mindent, nem csak nézni. viszont ezt nem tudom, hogy Tata-újításokat lehetett-e észrevenni (eléggé valószínűnek tartom), vagy még a múltból itt maradt 1-1 dolog virágzott fel. ha 0-0 marad is azt mondom, hogy kifejezetten örülök a meccsnek. az egyik legjobb mérkőzést láttam bekkelő csapat ellen; volt ötlet (amit pl. Tito-érában nem láttam ez ellen a celtic ellen), más kérdés, hogy nem mindig jöttek be a dolgok. neymar (áradozás ide vagy oda tojom telibe) csodálatos, sokat nyerhetünk vele még ebben az évben. csakúgy mint bartrával, aki hozza a jó teljesítményt (almeria ellenit nem láttam, de úgy hallottam ott is csinos volt), már csak azt várom, hogy piquét váltsa Puyol, és taníthatja meccsen is a srácot az öreg.
a tello csere meg zseniális volt, mindamellett hogy csak 3-4x futott el, miután lement fabre azt vártam alexis tolódik középre birkózni, de inkább neymar találta fel magát ott is. a visszalépései mélységbe kifejezetten jók voltak, és megerősítették a középpályát (amolyan messisre sikerült). meg volt 1 kényszerítője a maestróval, (amit szögletzászlóig rúgott végül) szóval érzi ezeket is már rendesen.
a kontra meg kontra. azt se tudom mikor rúgtunk utoljára igazi kontra gólt, csodálatos volt, tanítani való minden mozdulata, a fejes is oda ment, ahonnan a kapus indult, csodaszép!
xavi és ini viszont hozták azt amit talán minden meccsen elvárna az ember, de mégsem volt benne semmi izgalom. előbbi kb. 6 labdát eladott, és utóbbi sem tündökölt.
komolyan tetszett a meccs, nem mindig a 7-0ba kell meglátni a szépséget
Háát, nem sok mindenben értek egyet, de ezért szép a foci többek között:..

Maradjunk annyiban ma a Barca aligha nyert volna ha valami erősebb ellenfél jön szembe akik támadásban is komolyabb játékosokat tudnak felvonultatni. Még így is levegőben lógott a Celtic gól kétszer is mikor már 10 emberrel voltak és még 0-0 volt. Ez a játék és némely játékosok teljesítménye kevés lett volna mondjuk egy Bayern ellen, persze ez csak az én véleményem. Volt ötlet?? Na pont az nem volt, az első félidőben meg főleg nem. A másodikban a kiállítás után már akadt. A gól gyönyörű akcióból született, ebben egyetértek:-) Tellóval kapcsolatban is egyetértek, nekem egyik kedvencem, sajnos akármit is csinálhat nem fog kezdőbe kerülni mert nagy nevet kellene a padra ültetni ezért, pedig ahányszor a pályára kerül annyiszor bizonyít kb. A csapat rendkívül Messi-függő támadásban, ez ma is látható volt sajnos, és ez komoly problémákat okozhat a későbbiek során.
Az is tény, hogy ebben a stadionban senkinek nem lesz könnyű, a Celtic önmagához képest szerintem jól játszott, esélye volt majdnem végig akár nyerni is.
A kiállítás ha szigorúan vesszük jogos volt, megvolt a fizikai kontaktus, Neymar ahogy ilyenkor kell eljátszotta a nagy halált, de azért van olyan érzésem, hogy ha ellenünk ítélnek meg egy ilyet sokan háborognánk ebben a fórumban:-)
A győzelmet soha nem kell megmagyarázni az biztos és a három pont a lényeg az pedig megvan. Nem lehet mindig 7-0-ra nyerni teljesen igazad van ebben, maga a meccs egyébként nekem is nagyon tetszett, volt izgalom, feszültség, dráma, minden.