Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Valentino Cule
Barça C

2013.10.01. 23:11:50

A mai meccs egyetlen pozitívuma - amellett hogy vége lett - hogy megvan a három pont. Még többet ér úgy, hogy a Milan ikszelt az Ajax ellen. Több pozitívum azonban nem volt. Kevés mélységi mozgás, lassú körülményes passzok. Xavi és Ini is rendkívül pontatlanok voltak. 10 ember ellen sem tudtuk jelentősen megváltoztatni a játék képét. Fel kell pörögni, mert ennek nem lesz jó vége. Persze nem októberben kell csúcsformában játszani...
diagonal
Jugador d'estrella

2013.10.01. 23:07:42

TT írta:jó meccs volt minden szempontból. itt lehetett látni sok mindent, nem csak nézni. viszont ezt nem tudom, hogy Tata-újításokat lehetett-e észrevenni (eléggé valószínűnek tartom), vagy még a múltból itt maradt 1-1 dolog virágzott fel. ha 0-0 marad is azt mondom, hogy kifejezetten örülök a meccsnek. az egyik legjobb mérkőzést láttam bekkelő csapat ellen; volt ötlet (amit pl. Tito-érában nem láttam ez ellen a celtic ellen), más kérdés, hogy nem mindig jöttek be a dolgok. neymar (áradozás ide vagy oda tojom telibe) csodálatos, sokat nyerhetünk vele még ebben az évben. csakúgy mint bartrával, aki hozza a jó teljesítményt (almeria ellenit nem láttam, de úgy hallottam ott is csinos volt), már csak azt várom, hogy piquét váltsa Puyol, és taníthatja meccsen is a srácot az öreg.

a tello csere meg zseniális volt, mindamellett hogy csak 3-4x futott el, miután lement fabre azt vártam alexis tolódik középre birkózni, de inkább neymar találta fel magát ott is. a visszalépései mélységbe kifejezetten jók voltak, és megerősítették a középpályát (amolyan messisre sikerült). meg volt 1 kényszerítője a maestróval, (amit szögletzászlóig rúgott végül) szóval érzi ezeket is már rendesen.

a kontra meg kontra. azt se tudom mikor rúgtunk utoljára igazi kontra gólt, csodálatos volt, tanítani való minden mozdulata, a fejes is oda ment, ahonnan a kapus indult, csodaszép!

xavi és ini viszont hozták azt amit talán minden meccsen elvárna az ember, de mégsem volt benne semmi izgalom. előbbi kb. 6 labdát eladott, és utóbbi sem tündökölt.

komolyan tetszett a meccs, nem mindig a 7-0ba kell meglátni a szépséget
Háát, nem sok mindenben értek egyet, de ezért szép a foci többek között:..:-) Maradjunk annyiban ma a Barca aligha nyert volna ha valami erősebb ellenfél jön szembe akik támadásban is komolyabb játékosokat tudnak felvonultatni. Még így is levegőben lógott a Celtic gól kétszer is mikor már 10 emberrel voltak és még 0-0 volt. Ez a játék és némely játékosok teljesítménye kevés lett volna mondjuk egy Bayern ellen, persze ez csak az én véleményem. Volt ötlet?? Na pont az nem volt, az első félidőben meg főleg nem. A másodikban a kiállítás után már akadt. A gól gyönyörű akcióból született, ebben egyetértek:-) Tellóval kapcsolatban is egyetértek, nekem egyik kedvencem, sajnos akármit is csinálhat nem fog kezdőbe kerülni mert nagy nevet kellene a padra ültetni ezért, pedig ahányszor a pályára kerül annyiszor bizonyít kb. A csapat rendkívül Messi-függő támadásban, ez ma is látható volt sajnos, és ez komoly problémákat okozhat a későbbiek során.
Az is tény, hogy ebben a stadionban senkinek nem lesz könnyű, a Celtic önmagához képest szerintem jól játszott, esélye volt majdnem végig akár nyerni is.
A kiállítás ha szigorúan vesszük jogos volt, megvolt a fizikai kontaktus, Neymar ahogy ilyenkor kell eljátszotta a nagy halált, de azért van olyan érzésem, hogy ha ellenünk ítélnek meg egy ilyet sokan háborognánk ebben a fórumban:-)
A győzelmet soha nem kell megmagyarázni az biztos és a három pont a lényeg az pedig megvan. Nem lehet mindig 7-0-ra nyerni teljesen igazad van ebben, maga a meccs egyébként nekem is nagyon tetszett, volt izgalom, feszültség, dráma, minden.
mess2009
Director del Fútbol

2013.10.01. 23:00:55

mindenek előtt: idegenben három pont ez ok. megvan a revans ez is ok. a játék...? nos ahogy vesszük. óriási erőfölény de eredménytelenül. egy biztos: ilyen hatékonysággal nem lehet európa tetejére érni, úgyhogy van még mit javulnunk. egyénileg: Valdés egyet védett, de kétszer bizonytalanul toporgott...a védelem ezuttal kifogástalanul helytált.középen: xavi stabilitásban ok, előrejátékban gyenge, Iniesta továbbra is gyengélkedik de még így is erős amit leadott, Neymar teljesítményét ezuttal lerontja a kihagyott helyzetei, de azért őt jó nézni, Pedró a legrosszabbját vette elő a skót védelemnek segített, Fabrét a gólja menti egyébként idegesítően bátortalan és fantáziátlan volt kvázi: nem élt igazán a lehetőséggel. Alexisről leírtam előre: gól ellen beoltva, de a beadása mégis győzelmet ért.
összességében: elismerem a minőséget a játékunkban de több gól kellene. ami még sajna szintén elégtelen: Tata taktikailag (és összeállításban is) mindenben vissza állt, semmi újdonság! ezt mutatta a játék képe is.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.10.01. 22:51:36

Érthetetlen gyenge játék, még tíz ember ellen is. Rossz elképzeléssel pályára küldött csapat, magabiztosság nélkül. Ilyen védelemmel és középpályával egy komolyabb csapat otthonában csúnya vége lett volna a meccsnek. Egyre inkább nem derül ki, mit akar játszatni a csapattal Martino. Messi nélkül unalmas az egész. Ebből a meccsből tanulni kell, Messi posztján csak Neymar lehet alternatíva.
TT
Capitá del Barça

2013.10.01. 22:45:27

jó meccs volt minden szempontból. itt lehetett látni sok mindent, nem csak nézni. viszont ezt nem tudom, hogy Tata-újításokat lehetett-e észrevenni (eléggé valószínűnek tartom), vagy még a múltból itt maradt 1-1 dolog virágzott fel. ha 0-0 marad is azt mondom, hogy kifejezetten örülök a meccsnek. az egyik legjobb mérkőzést láttam bekkelő csapat ellen; volt ötlet (amit pl. Tito-érában nem láttam ez ellen a celtic ellen), más kérdés, hogy nem mindig jöttek be a dolgok. neymar (áradozás ide vagy oda tojom telibe) csodálatos, sokat nyerhetünk vele még ebben az évben. csakúgy mint bartrával, aki hozza a jó teljesítményt (almeria ellenit nem láttam, de úgy hallottam ott is csinos volt), már csak azt várom, hogy piquét váltsa Puyol, és taníthatja meccsen is a srácot az öreg.

a tello csere meg zseniális volt, mindamellett hogy csak 3-4x futott el, miután lement fabre azt vártam alexis tolódik középre birkózni, de inkább neymar találta fel magát ott is. a visszalépései mélységbe kifejezetten jók voltak, és megerősítették a középpályát (amolyan messisre sikerült). meg volt 1 kényszerítője a maestróval, (amit szögletzászlóig rúgott végül) szóval érzi ezeket is már rendesen.

a kontra meg kontra. azt se tudom mikor rúgtunk utoljára igazi kontra gólt, csodálatos volt, tanítani való minden mozdulata, a fejes is oda ment, ahonnan a kapus indult, csodaszép!

xavi és ini viszont hozták azt amit talán minden meccsen elvárna az ember, de mégsem volt benne semmi izgalom. előbbi kb. 6 labdát eladott, és utóbbi sem tündökölt.

komolyan tetszett a meccs, nem mindig a 7-0ba kell meglátni a szépséget
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.10.01. 22:43:48

Nehezen is, de meglett...nem vártam könnyed meccset, értékelni kell a 3 pontot. Elmarasztalni senkit nem kell, de egyvalakit kiemelnék...
Pedro. nincs mit szépíteni, egyszerűen kevesebben vagyunk a pályán, ha játszik. ELKÉPESZTŐEN HASZONTALAN figura, esküszöm, nézném a helyén inkább Jennert...Ügyetlen, veszélytelen...nem tudom honnan szaladt ki neki az az 1-2 jó szezon...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.01. 19:48:04

Nincs meglepetés.

Valdés; Alves, Piqué, Bartra, Adriano; Xavi, Busquets, Iniesta; Pedro, Cesc y Neymar.

Pad: Pinto, Montoya, Song, Sergi Roberto, Jonathan, Alexis, Tello.

Celtic: Forster; Lustig, Ambrose, Van Dijk, Izaguirre; Matthews, Brown, Mulgrew, Samaras; Commons; Stokes.

Visca el Barça!
Chino
Llegenda del Barça

2013.10.01. 19:24:58

Túlságosan nagy elvárásokat érzek itt a fórumon Neymarral szemben. Nincs még sok ideje itt és -bár kifejezetten jól játszik szinte minden meccsen- nem feltétlenül elvárható, hogy a hátán vigye még a csapatot. Nyilván mindenki számít rá, én is, de óvatos is vagyok és inkább csapatként kellene megverni őket. Persze kellenek az ő villanásai is, de nem fogom savazni, ha nem lesz nyerőember. Nem érzem még benne, hogy egyedül el tudna dönteni meccseket, ha a többiek tudásuk alatt játszanak vagy nem megy nekik, nem várható el a braziltól az ami Messitől. Én ugyanannyira számítok Cesc-re és Inire, több jó teljesítmény fog kelleni.

kíváncsi vagyok milyen taktikával küldi majd Tata fel a fiúkat. Nem lehetetlen, hogy hasonló lesz mint a Rayo ellen, mert ha betömörülnek a skótok rohadt nehéz dolgunk lesz. nem lehet majd arra játszani, hogy Messi majd valahogy lő két gólt.
Forca Barca!!!!
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.01. 18:57:25

Van egy nagy Celtices oszttársam, már csak amiatt is győzni kell , mert akkor holnaptol kezdve megint hallgathatom egy évig a kelták dicshimnuszát. :lol:
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.10.01. 18:38:02

Azért remélem siker lesz. Jó lenne egy könnyed 0-2. De a kettő eggyel is kiegyezek, csak legyen min. 2 gól. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.01. 18:17:20

celtic ellen sosem könnyű, ime az utolsó 5 meccs. nem h alázás nem volt, hanem szinte mindegyik nyögvenyelős...

Celtic Glasgow 2-1 Barcelona
Barcelona 2-1 Celtic Glasgow
Barcelona 1-0 Celtic Glasgow
Celtic Glasgow 2-3 Barcelona
Barcelona 1-1 Celtic Glasgow
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.01. 18:07:40

Úgy gondolom túl van ez a Messi hiány kicsit lihegve, megoldottuk már a múltban is, megoldjuk a jövőben is. Én egy kövér 0-0al már kiegyeznék, otthon kell hozni a meccseket, idegenben pontokat szerezni s akkor a cél a továbbjutás már idő előtt meglehet, s lehet készülni a bajnokságra.
Skótok rendkívül szervezett jó focit tolnak, minden eredmény benne van, természetesen a győzelem édes lenne, de mint írtam a pontszerzés az elsődleges.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.01. 17:53:49

sztem ma neymar is nulla lesz. neki azért előre kell egy minőségi játszótárs és akár sanchez, akár fabregas lesz középen, egyik sem az.

szokásos csúnya meccs lesz, 1-2-es eredménnyel, mindkét gólt pique fogja ollózni 20-ról
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
pep71
Entrenador del Barça

2013.10.01. 17:12:08

Messi hiányában, Fabregastól és Neymartól várom a váratlan és zseniális megoldásokat és persze Ini még hatalmas lökhetne a szekeren, ha tavalyi formáját hozná.
mess2009
Director del Fútbol

2013.10.01. 17:00:21

Neymar a válogatottban is bemozgott időnként, de az igazi helye a baloldal, tehát ottkell hagyni. Fabregas elől kisebb területen igazán veszélyes, én bízom benne, hogy jól fog szuperálni, viszont a Brazil mellett döntő lehet Iniesta játéka. Messi híján ő az aki át tud törni (ha akar) akármilyen védelmen és a passzaira is lehet számítani. a nagy dilemma még szerintem, hogy milyen módszerrel védjük ki a kontrákat? letámadással? nehéz és veszélyes, mert nem lehet lehozni egy meccset labdavesztések nélkül, az meg ugye kontra. a másik és szerintem talán most hatásosabb lehetne, hogy átadni nekik a területet(nincsenek igazán klasszis csatáraik) koncentráltabb védekezéssel mi próbálkoznánk kontrákkal (a magunk módján persze, kombinálva a gyorspasszos támadásokkal).
recrea
Llegenda del Barça

2013.10.01. 16:15:00

Sanama írta:Neymar első igazi nagy tesztje lehet a mai meccs. Nincs Messi, szívós ellenfél. Hajrá
Nagyjából én is így gondolom, gyakorlatilag azt csinálhat a pályán, amit akar, feltételezem gyakrabban lesz játékban, nyíltan vállára veheti a csapatot.

Én amondó vagyok, rizikós ugyan, de adjunk területet a Celticnek, jöjjenek, akarjanak gólt lőni.
Chino
Llegenda del Barça

2013.10.01. 15:52:27

noname írta:Nehéz meccsnek ígérkezik. Minél hamarabb vezetést szerünk, annál könnyebb lesz. Én nem változtatnék a felálláson semmit. Fabregast beraknám Messi helyébe, hogy egy kicsit őrlődjön. Lefoglal pár védőt és bírja a gyűrődést. Persze ilyenkor jól jönne egy középcsatár(Llorente), de a keretből jelenleg Cesc az, aki legjobban el tudja látni a feladatot. Szélen több hely lesz, mert középre összpontosítják majd a védelmüket, így Neymar(a legnagyobb veszélyforrásunk) szélen sokkal jobban tud szerintem érvényesülni. Azt is láttuk, hogy kiválóan passzol középre alacsonyan, ami megint mellette szól. Sanchezt játszatnám még, ő többet mozog be, mint Pedro, így Neymar tud majd középen passzolni Fabregasnak és a valamivel szabadabb Sancheznek. Tello szerintem rossz ötlet. Pontatlanok a passzai, ha az egyik szélen ő, a másikon Neymar, azzal csak annyi érünk el h eggyel kevesebb ember lesz középen. Neymart pedig szerintem marhaság lenne középen szerepeltetni. Alig szokta meg, hogy kemények az ellenfelek(már kevesebbszer esik el), most semmi jó nem származna abból, ha a Celtic kemény védői ellen kéne gyakorlatba helyezze a tanultakat.

A védelmünk jobban áll, mint egy éve. Bartra elég jól mozog, de nála én inkább látok helyezkedési hibákat, így nagyon fontos lesz, hogy ilyenek ma ne legyenek(pontrúgások).

Némi kockázatot lehet vállalni majd azzal, hogy Adrianot felküldjük( ő a leggólveszélyesebb a csatárainkon kívül), de akkor Alvest némileg visszább kell vonni, hogy visszaérjen az esetleges kontrákkal.

Elég jól működik a csapat, jobban, mint amire számítottam volna ilyenkor. Tavaly a Celtic kellemetlen volt, de azért ne feledjük, hogy volt rengeteg lehetőségünk. Rengeteg utolsó szereléük, blokkolásuk volt, ahol kb 1 centin múlt a bekapott gól. Idén aggresszívabb a támadás. Nem hiszem, hogy a Celtic sokáig fogja bírni és szerencséjük se lesz megint annyi.

Iniestának is teljesen szabad szerepkört adnék(védekezési feladatok nélkül), kell az ember középre is.

Végső soron Neymar lehet a meccs kulcsa. Ha uralja a balszélt, akkor jönnek majd laposan középre a jó passzok és mindet nem lehet tisztázni.
Szerintem, ha őrlődésről van szó, jobban járunk Alexissel. Ő bírja ezt a birkózást és jól mozog el, területet tud nyitni, ha úgy van pedig be is tud kotorni gólt. Neymar középen meghalna és a legpotenciálisabb veszélyforrásunkat vesztenénk el. Neki hely kell, amit ott nem kapna.
Tello szintén elvetélt ötlet. Kezdőként mindig 0 nulla volt, ráadásul a jobb oldalon folyton csak szenved, Alvessel egy oldalon pedig öngyilkosság. Úgy futkározhatnának a skótok, ahogy akarnak.
Nem szabad, hogy ők szerezzék meg a vezetést, ha ők beállnak bekkelni még Messivel is nagyon nehéz dolgunk lenne így meg pláne.
Az lehet még előny, ha Neymarnak sikerül kipontoznia, de legalább besárgítani néhány védőt és akkor már kétszer is meggondolnak egy-egy becsúszást, kockázatosabb szerelést vagy taktikai faultot.

A helyzeteinket kökeményen ki kell használni, mert szerintem nem lesz belőle olyan sok.
Forca Barca!!!!
Capon
Llegenda del Barça

2013.10.01. 15:23:54

Nekem mintha rémlene egy 0-5ős meccs is, de lehet az a Rangers volt.
Hát gól gazdag meccsre nem igen számíthatunk, de még csak jó meccsre sem nagyon.
Én azért látok esélyt mondjuk egy 0-2es meccsre.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
connor
Jugador d'estrella

2013.10.01. 14:59:22

A mai meccsben egy döntetlennél nem érzek többet. A Celtic ellen mindig is megszenvedtünk, főleg idegenben. A második számú európai kupában egy vereséget és egy döntetlent sikerült összehozni, az 1-0-ás vereséget volt "szerencsém" látni is. A BL-ben a 2004-ben 3-1-re majd 2008-ban 3-2-re tudtunk győzni, tavaly pedig ahogy a többség itt láthatta kikaptunk 2-1-re. Sosem volt sétagalopp ez a mérkőzés, most pedig nem pörög úgy a csapat, mint mondjuk a 2004-2005-ös, főleg Messi nélkül nem. A góllövéssel gondjaink lesznek, a védelmünk pedig minden csak nem stabil. Az persze hozzátartozik a képhez, hogy a skótok is gyengültek (papíron) tavaly óta.
Ezek alapján én 1-1-et várok, ami idegenben szerintem elfogadható a jelen körülmények között, minden más számunkra pozitív eredmény esetén sem leszek persze szomorú. :wink:
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.10.01. 14:55:49

Sanama írta:Neymar első igazi nagy tesztje lehet a mai meccs. Nincs Messi, szívós ellenfél. Hajrá
Ő már az olaszok ellen is bizonyított, nem hinném, hogy ez a Celtic gondot jelentene neki. 8) Neymar vezényletével simán behúzzuk a meccset! :D
Go Neymar! Visca el Barca!
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.01. 14:06:26

Neymar első igazi nagy tesztje lehet a mai meccs. Nincs Messi, szívós ellenfél. Hajrá
noname
Llegenda del Barça

2013.10.01. 12:46:32

Nehéz meccsnek ígérkezik. Minél hamarabb vezetést szerünk, annál könnyebb lesz. Én nem változtatnék a felálláson semmit. Fabregast beraknám Messi helyébe, hogy egy kicsit őrlődjön. Lefoglal pár védőt és bírja a gyűrődést. Persze ilyenkor jól jönne egy középcsatár(Llorente), de a keretből jelenleg Cesc az, aki legjobban el tudja látni a feladatot. Szélen több hely lesz, mert középre összpontosítják majd a védelmüket, így Neymar(a legnagyobb veszélyforrásunk) szélen sokkal jobban tud szerintem érvényesülni. Azt is láttuk, hogy kiválóan passzol középre alacsonyan, ami megint mellette szól. Sanchezt játszatnám még, ő többet mozog be, mint Pedro, így Neymar tud majd középen passzolni Fabregasnak és a valamivel szabadabb Sancheznek. Tello szerintem rossz ötlet. Pontatlanok a passzai, ha az egyik szélen ő, a másikon Neymar, azzal csak annyi érünk el h eggyel kevesebb ember lesz középen. Neymart pedig szerintem marhaság lenne középen szerepeltetni. Alig szokta meg, hogy kemények az ellenfelek(már kevesebbszer esik el), most semmi jó nem származna abból, ha a Celtic kemény védői ellen kéne gyakorlatba helyezze a tanultakat.

A védelmünk jobban áll, mint egy éve. Bartra elég jól mozog, de nála én inkább látok helyezkedési hibákat, így nagyon fontos lesz, hogy ilyenek ma ne legyenek(pontrúgások).

Némi kockázatot lehet vállalni majd azzal, hogy Adrianot felküldjük( ő a leggólveszélyesebb a csatárainkon kívül), de akkor Alvest némileg visszább kell vonni, hogy visszaérjen az esetleges kontrákkal.

Elég jól működik a csapat, jobban, mint amire számítottam volna ilyenkor. Tavaly a Celtic kellemetlen volt, de azért ne feledjük, hogy volt rengeteg lehetőségünk. Rengeteg utolsó szereléük, blokkolásuk volt, ahol kb 1 centin múlt a bekapott gól. Idén aggresszívabb a támadás. Nem hiszem, hogy a Celtic sokáig fogja bírni és szerencséjük se lesz megint annyi.

Iniestának is teljesen szabad szerepkört adnék(védekezési feladatok nélkül), kell az ember középre is.

Végső soron Neymar lehet a meccs kulcsa. Ha uralja a balszélt, akkor jönnek majd laposan középre a jó passzok és mindet nem lehet tisztázni.
A Fifa egy szégyen
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.10.01. 12:28:03

Yokozuna írta:Szerintem nem kell és nem is lehet Messit pótolni. Kell két szélső, meg egy középcsatár.
Ez lenne a csapatom:
Valdes-Alves,Piqué,Busquets,Adriano-Xavi,Song,Fabregas-Pedro,Neymar,Tello
Bartrát láttuk tavaly a BL-ben, Alexis és Iniesta nincs formában, csereként bizonyíthatnának.
Busi hátvédsorban szerepeltetése totális őrültség. A legtöbb drukker még mindig nem érti, de Busi borzasztóan sokat tesz hozzá a középpályánkhoz. Sokkal de sokkal többet, mint hogy a hátvédsorban vergődjön. Vészmegoldásként természetesen bevethető ott is, de egyelőre erről szó sincs. Song többnyire nem komoly tényező a középpályán, márpedig ezt a Celtic-et még a saját térfelén kell lekapcsolni és ehhez Busi a legmegfelelőbb ember. Tello szinte biztosan nem fog kezdeni, az ő játéka, sebessége inkább a már fáradó védők ellen jön jól, a meccs elején viszont a védekezésbeli hiányosságai miatt kockázatos pályára küldeni. Neymar középen? Van benne kockázat, de nem elvetendő ötlet. Csak attól félek, hogy az első 15 percben teljesen széttörnék az agyatlan favágók (bár erre a szélen is jó esélye van).
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.10.01. 12:07:11

Ez lesz talán az eddigi legnagyobb teszt Tata előtt. A Celtic "játszotta" ellenünk az utóbbi években a legkellemetlenebb játékot és nem igazán sikerült ellenük semmit kitalálni. Kíváncsian várom mit lép erre.

Látványos meccset egészen biztosan nem fogunk játszani, de tényleg nagyon értékes győzelem lenne a mai, bárhogy is sikerül. Messi hiányában az is aggasztó, hogy pl. Iniesta sincs nagy formában, pedig tőle várhatnánk most a váratlant. Így marad tulajdonképpen Neymar.
Ő viszont valószínűleg életében először fog ilyen fizikumú védőkkel szembesülni, úgyhogy nem lesz egyszerű dolga.

Ne kapjunk gólt, főleg ne ők lőjék az elsőt, aztán jöhet egy Adriano löket és meg is vagyunk. :)

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.09.30. 23:28:59

Szerintem nem kell és nem is lehet Messit pótolni. Kell két szélső, meg egy középcsatár.
Ez lenne a csapatom:
Valdes-Alves,Piqué,Busquets,Adriano-Xavi,Song,Fabregas-Pedro,Neymar,Tello
Bartrát láttuk tavaly a BL-ben, Alexis és Iniesta nincs formában, csereként bizonyíthatnának.
Válasz küldése