2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
azt írják, h megmaradt a gyerek.shutterisland írta:ennél a lötyögésnél is volt sajnos nagyobb tragédia.
gólöröm közben leesett a lelátóról egy ajax drukker, 10 métert zuhant, sajnos nem sikerült megmenteni az életét.![]()
Alapjában véve igazad van, a Celtic tényleg mindig kemény dió volt nekünk. Viszont azt is érdemes figyelembe venni, hogy nekik teljesen tét nélküli lesz a meccs, vagyis jó eséllyel tartalékos csapattal fognak kiállni a Camp Nou-ban. A motiváció elég komoly tényező, nem mindegy ugyanis hogy pl. a továbbjutásért harcolhatnak a saját közönségük előtt, vagy egy teljesen lényegtelen meccset idegenben. Persze nyilván egy skót csapat mindig az utolsó pillanatig küzd, de ha komolyan gondoljuk az idei BL szereplést, akkor nem jelenthet gondot hazai pályán legyőzni őket.Barcaman1993 írta:Nyilván, ezt tudom én is.visca el barca írta:
az x is elég a csoportgyőzelemhez.
a sok világvége fanyalgó meg örök kedvenc(ez már nem neked szólt)
Csak köztudott, hogy ha van ellenfél, akinek a focija egyáltalán nem fekszik nekünk, az a Celtic. Másrészt igaz, hogy elég a döntetlen, de döntetlenre játszani öngyilkosság, tehát a legerősebb csapatunkkal nekik kell esnünk. Nyilván arra van a nagyobb esély, hogy nyerünk, vagy x-elünk, de én jobban szerettem volna, ha most nyerünk. És akkor az utolsó meccs tét nélküli lenne.
Nincs világvége hangulat, nem is lesz, csak bosszantó a dolog.
Nyilván, ezt tudom én is.visca el barca írta:
az x is elég a csoportgyőzelemhez.
a sok világvége fanyalgó meg örök kedvenc(ez már nem neked szólt)
az x is elég a csoportgyőzelemhez.Barcaman1993 írta:erre hajtanunk kell a győzelemért az ellen a Celtic ellen
A gyors kontrának van egy nagyon fontos jellemzője: nagyon gyorsan kell szaladni viszonylag nagy távolságot. Namost a probléma ott kezdődik, hogy ma a csapat se gyorsan, se kis távolságra nem akart szaladni, sőt szinte egyáltalán semmit nem akart. Márpedig akármilyen taktikának az alapja az, hogy a csapat akarja a sikert. Sajnos ez ma nagyon hiányzott a csapatból, láthatóan nem sikerült megfelelően motiválni őket.Feary írta:Hát ez egy szégyen volt. Csalódtam megint a játékosokban. Egy BARCELONA játékosnak illene megszakadnia a mezért és a szurkolóiért, de minimum 40 perces emberelőnyben nem kikapni. És tét igenis volt. Tata-nak meg illett volna egy olyan taktikát kitalálni, melyben gyors kontrákat kellett volna vezetni. Várható volt, hogy az Ajax letámad és rengeteg befutható terület volt. De hát én is csak egy vagyok a magyar foteledzők közül.
Egyszóval egy nagy tasli jár a csapatnak
Nem tudom feltűnt-e de az Ajax most ezzel vert el minket. Nem ívelgetős és kontra focival!! És nem tudom, hogy észre vetted-e, hogy az első 20 percben labda nem volt nálunk. Szval a tiki-taka-val semmi baj, csak a hozzáállással!!kadarzsolt85 írta:Na me tiki taka 10 ember ellen egy normalis golhelyzet sem volt a Barcelona ideje lejart azzal hogy Pep el ment
Pavel írta:Nem csak a hozzáállással volt probléma, hanem mindennel. Rossz volt nézni a második félidőben 10 ember ellen ennyire volt képes a támadósor.
Pedro eladásán el kellene gondolkodni. Egyszerűen nem képes sorsdöntően játszani.