Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Boixos
Llegenda del Barça

2013.11.27. 12:42:13

shutterisland írta:ennél a lötyögésnél is volt sajnos nagyobb tragédia.
gólöröm közben leesett a lelátóról egy ajax drukker, 10 métert zuhant, sajnos nem sikerült megmenteni az életét. :-?
azt írják, h megmaradt a gyerek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.11.27. 11:48:13

Barcaman1993 írta:
visca el barca írta:
az x is elég a csoportgyőzelemhez.

a sok világvége fanyalgó meg örök kedvenc :D (ez már nem neked szólt)
Nyilván, ezt tudom én is. :wink: Csak köztudott, hogy ha van ellenfél, akinek a focija egyáltalán nem fekszik nekünk, az a Celtic. Másrészt igaz, hogy elég a döntetlen, de döntetlenre játszani öngyilkosság, tehát a legerősebb csapatunkkal nekik kell esnünk. Nyilván arra van a nagyobb esély, hogy nyerünk, vagy x-elünk, de én jobban szerettem volna, ha most nyerünk. És akkor az utolsó meccs tét nélküli lenne.

Nincs világvége hangulat, nem is lesz, csak bosszantó a dolog.
Alapjában véve igazad van, a Celtic tényleg mindig kemény dió volt nekünk. Viszont azt is érdemes figyelembe venni, hogy nekik teljesen tét nélküli lesz a meccs, vagyis jó eséllyel tartalékos csapattal fognak kiállni a Camp Nou-ban. A motiváció elég komoly tényező, nem mindegy ugyanis hogy pl. a továbbjutásért harcolhatnak a saját közönségük előtt, vagy egy teljesen lényegtelen meccset idegenben. Persze nyilván egy skót csapat mindig az utolsó pillanatig küzd, de ha komolyan gondoljuk az idei BL szereplést, akkor nem jelenthet gondot hazai pályán legyőzni őket.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.11.27. 11:43:32

Nekem is megfordult a fejemben, hogy leadták a meccset.
De szerintem inkább a mellény volt nagy: mi vagyunk a Barca, múltkor négyet vágtunk nekik, mit nekünk az Ajax? Elvégre a világ legjobb csapata mi vagyunk!

Igenis jó lett volna, ha most leikeszelnek, hisz akkor tényleg a Celtic ellen lehetett volna próbálkozni a fiatalokkal. Egyedül ők voltak azok, akik próbáltak valamit összehozni.
Xavi hihetetlen, hogy egyre körülményesebb lesz, Song rengeteg labdát eladott, próbált cselezni, ami nagyon nem megy neki, volt, hogy azt hittem, elesik a saját lábában. Ő akkor volt jó eddig, ha labdát szerzett, és adta egyből tovább, nem cicózott.
Az, hogy fejben nulla volt a csapat, az még hagyján, de az, hogy semmi elképzelés, kreativitás nem volt bennük....
Pedro hihetetlen egy nagy nulla volt, Fabregas meg nem oda való. Így a támadósorunk saját magát herélte ki.
A védelem az egy vicc volt, nem is fecsérlem rá a szót. A második gólnál, amit Puyol is bénázott... Nem ezt szoktuk meg tőle.
A meccs elején próbálkoztak a fiúk a letámadással, de nem sok meggyőződéssel.
Egyszerűen bevették a lesz..rom tablettát.

Celtic ellen reménykedhetünk abban, hogy páran pihenni fognak. Nekik már teljesen mindegy, hisz még az EL-re sincs esélyük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2013.11.27. 11:48:46-kor.
connor
Jugador d'estrella

2013.11.27. 09:26:27

Abszolút nem csodálkozom a vereségen,nem is bosszant. Abszolút érthető, ha tartalékosan játszottak a játékosok egy olyan sorozatban, ahol elég egy döntetlen is hazai pályán egy nem túl acélos Celtic ellen a csoport elsőséghez. Ja, és akkor a nem túl jó formában lévő Milan-nak még győznie is kellene az Ajax ellen, ami megint eléggé kérdéses, főleg, hogy olaszokról van szó és nekik is "jó az X" a továbbjutáshoz.
Összegezve, ha ez vereség "kellett" ahhoz, hogy a hétvégén teljes gőzzel játszunk és győzzünk Bilbao-ban akkor megérte
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.27. 09:11:28

visca el barca írta:

Nyilván, ezt tudom én is. :wink: Csak köztudott, hogy ha van ellenfél, akinek a focija egyáltalán nem fekszik nekünk, az a Celtic. Másrészt igaz, hogy elég a döntetlen, de döntetlenre játszani öngyilkosság, tehát a legerősebb csapatunkkal nekik kell esnünk. Nyilván arra van a nagyobb esély, hogy nyerünk, vagy x-elünk, de én jobban szerettem volna, ha most nyerünk. És akkor az utolsó meccs tét nélküli lenne.

Nincs világvége hangulat, nem is lesz, csak bosszantó a dolog.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
barka
Jugador del Barça

2013.11.27. 09:07:47

Sziasztok!

Abszolút nem izgulok a srácokért, szerintem a barca simán leadta ezt a meccset, amit szerencsére a tipmixen is megtettem. :D Amiért ezt gondoltam, hogy a Barca és az Ajax kapcsolata nagyon jó, elég csak ha az elmúlt évek során megfordult edzőikre gondoltok, a sok közös játékosra és a közös játékelemek kialakítására. Ráadásul ahhoz, hogy az Ajaxnak legyen esélye Milánóban a továbbjutás megszerzésére, ahhoz most nyerniük kellett. Mellékesen mennyivel könnyebb lesz így eladni a jegyeket a Celtic elleni meccsre, hiszen azt lehet mondani, hogy van tétje és jöjjön ki minél több ember, hogy meg legyen az első hely.
Az eredmény meg mindkét csapatnak jót tett marketing szempontból is. Hiszen most mindenki erről beszél és hát ránk nézve, a negatív reklám is reklám. ;)
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.27. 08:54:47

Szerintem nem tragédia ez a vereség. A nagy számok törvénye alapján becsúszhatott és most be is csúszott. Na bumm. A továbbjutás így is, úgy is megvan. Ne felejtsük el, hogy dugig van a csapat sérültekkel. 8)
No para, nem kell kongatni a vészharangot. :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.27. 08:51:08

Az első félidő nagyon jó volt, rengeteg pozitívumot találtam a játékunkban, például azt, hogy... Ja, hogy nem találtam semmit ilyet.

Borzasztóan dekoncentrált volt a csapat, konkrétan Neymar volt az egyetlen, akin látszott, hogy tényleg akarja a győzelmet, a többiek vagy lélekben már a San Mamésban jártak, vagy csak egyszerűen minél hamarabb túl akartak lenni ezen a kilencven percen.

Az Ajax viszont küzdött, ment előre bátran, letámadott ezerrel (ezt a letámadást egyébként egy Tata-féle MOTIVÁLT Barça akármikor másodpercek alatt kipasszolgatta volna, ahogy erre volt is precedens néhány alkalommal), megérdemelten vezettek 2-0-ra a félidőben.

Itt szeretném megjegyezni, hogy a védelem akkor kabaré volt, amekkora csak lehet, nézzük csak...
- a jobbhátvéd Montoya a bal oldalon
- középen Piqué és Mascherano, akik ebben a párosításban összehoztak már pár gólt az ellenfélnek
- Puyol pedig a jobboson, az a Puyol, aki még mindig vezér a pályán és azon kívül is, a gyorsasága sajnos már nem a régi, ráadásul emlékeim szerint jobbhátvédet is igencsak régen játszott utoljára

Nem gondoltam volna korábban, hogy valaha ezt kell majd mondanom, de Bartra nagyon hiányzott a hátsó alakzatból.

Középen Songnak meglehetősen hullámzó meccse volt érzésem szerint, Xavi és Iniesta eltűnt az első félidőben, aztán összekapták magukat a második 45 percre. (Bár Xavi 92%-os passzpontossági mutatója talán a leggyengébb az utóbbi öt évben. :mrgreen: )

Pedro elég szürke volt, Fabregast szvsz el kéne már felejteni Messi-poszton, Neymar legalább hajtott, akart, küzdött, más kérdés, hogy a gól megint nem jött össze... De most legalább próbálkozott és nem adta le valaki másnak. :D Mondjuk valaki elmesélhetné neki, hogy nem kell feltétlenül beemelnie a felső sarokba, be is guríthatja a kapus mellett, az is ugyanolyan értékű gól. :lol:
Még egy dolog, ami pozitív Neymar kapcsán: Neymar was the Barcelona player who recovered 3rd most balls tonight, only after Piqué and Mascherano.

Sergi Roberto remekül szállt be, ismét, jár a pacsi, Adama most nem tudta megbolondítani a védőket annyira, mint a Granada ellen, Patric gyerek meg Alvesnek képzelte magát a beadásaival meg a gyönyörű lövésével. :mrgreen:

Összességében szerintem nem akkora gond ez a vereség, a továbbjutás így is megvan, a Celtic elleni meccset be kell húzni, oszt' jó lesz.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.27. 08:49:57

Barcaman1993 írta:erre hajtanunk kell a győzelemért az ellen a Celtic ellen

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.11.27. 08:40:24

ugyan már emberek!minek ide Bayern?! azt hiszem kissé lejjebb kell raknunk a lécet..... egy esetben van mentség:
-ha bunda volt!(?) Cruyff ugye ott ült a lelátón......
teljesen tanácstalan vagyok bevallom. ha komolyan veszem amit tegnap láttam, akkor visszaigazolódik sok-sok alapvető baj ezzel a csapattal kapcsolatban amit most többnyire fel is sorolnak mások is....aminek a summája, hogy a : mai korszerű európai focira alkalmatlan. nincs futógyorsasága, nincs sebessége a támadásokhoz, nincs hatékony védelme.
ha viszont azt nézem, hogy egyelőre csoportelső, vezeti a Spanyol Ligát, mértékadó körök szerint a világ egyik legjobb csapata, nos akkor miért kell ilyen meccseket látnunk?!!
azért két érdemi észrevételem is lenne:
- Tata úgy állt ott a pálya szélen, mint aki becsinált...! az, hogy a taktikája O tíz perc után nyilvánvaló volt, a cseréi pedig olyanok voltak, mintha....(ezt írták ide, hát ...legyen így... ?!)
márpedig ebbe a meccsbe bele kellett volna nyúlni min. a félidőben.
-Neymar...tudom, látom, zseniális megmozdulásai (is!)vannak, tehetséges, mégis....valahogy nehéz azt látni, és hovatovább beletörődni:hogy, nem érzi igazán a kaput. még véletlenül sem bántom a tegnapi meccs miatt, hiszen ha valaki ő hozott némi klasszist is de azért min. egy gól belőle is nagyon hiányzott...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.27. 08:30:25

Nem volt "szerencsém" nézni, de az eredményt csak sikerült megtudnom... Hát, hogy is mondjam... Azt hittem, hogy játszanak a fiatalok és kihozunk belőle egy jó eredményt. Vagy, ha a kezdők játszanak, akkor annál is inkább. Erre ez történt... Ez a meccs arra volt jó, hogy az utolsó meccsen pihentethettük volna a komplett kezdőt, erre hajtanunk kell a győzelemért az ellen a Celtic ellen, akik ellen bármilyen körülmények között nagyon megizzadnánk... Csodálatos előjel, ráadásul Fabregas nem játszhat majd... Azt remélem, hogy a skótok pihentetnek majd pár embert, de nem hinném, hogy erre olyan nagy esély van. Na most már sajnos ilyenekben kell gondolkodni. Egy x-et ki kellett volna csikarni ebből a meccsből. Az első vereségünket sikerült elkönyvelni, remélhetőleg időben. Ugyanis a bajnokságban most 3 kemény meccs jön, rögtön a Bilbao ellen idegenben ott sokkal fontosabb lesz a győzelem.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
kristop
Entrenador del Barça

2013.11.27. 02:53:00

az egyetlen pozitívum, az az, hogy mennyire akartak a második félidőben és csúsztak másztak
de ez a pozitívum se annyira pozitívum, mert egy ilyen első félidő után ez alap
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.11.27. 01:27:19

Piqué és Martino a meccsről:

„Borzalmas volt az első félidőnk. Nem volt megfelelő a hozzáállásunk, és meggyőződésem, hogy ezzel mindenki tisztában van. A találkozó bizonyos részeit aztán uralni tudtuk, de nem tudom megmondani, mi történt az első félidőben – mondta Gerard Piqué a mérkőzésről. – Ez volt a legrosszabb meccsünk a szezonban. Rettenetesen játszottunk, amire nincs mentség. A második játékrészben egy emberként küzdöttünk, és talán jobbak voltunk, de az összkép, amit mutattunk, nem volt méltó az FC Barcelonához.”

„Az első félidőben nem volt megfelelő az attitűd – értett egyet a középhátvéddel Gerardo Martino. – Nem úgy játszottunk, ahogy a Levante ellen. (Martino első bajnokiján már a szünetben 6–0-ra vezetett a Barcelona ) Nem mutattuk meg, amit tudunk, és az első negyvenöt percben elveszítettük a meccset. Ma egyénileg a Barcelona nem teljesített úgy, mint az Ajax. Az első félidőben csak kerestük a labdát, veszítettünk a pontosságunkból és a mozgékonyságunkból, a második játékrészben már jobban akartunk támadni. Nagy különbség volt az első és a második félidő között, de az Ajax tíz emberrel is tudta, miként maradhat előnyben.”
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.11.27. 00:43:02

Feary írta:Hát ez egy szégyen volt. Csalódtam megint a játékosokban. Egy BARCELONA játékosnak illene megszakadnia a mezért és a szurkolóiért, de minimum 40 perces emberelőnyben nem kikapni. És tét igenis volt. Tata-nak meg illett volna egy olyan taktikát kitalálni, melyben gyors kontrákat kellett volna vezetni. Várható volt, hogy az Ajax letámad és rengeteg befutható terület volt. De hát én is csak egy vagyok a magyar foteledzők közül.
Egyszóval egy nagy tasli jár a csapatnak :!:
A gyors kontrának van egy nagyon fontos jellemzője: nagyon gyorsan kell szaladni viszonylag nagy távolságot. Namost a probléma ott kezdődik, hogy ma a csapat se gyorsan, se kis távolságra nem akart szaladni, sőt szinte egyáltalán semmit nem akart. Márpedig akármilyen taktikának az alapja az, hogy a csapat akarja a sikert. Sajnos ez ma nagyon hiányzott a csapatból, láthatóan nem sikerült megfelelően motiválni őket.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.27. 00:20:09

ennél a lötyögésnél is volt sajnos nagyobb tragédia.
gólöröm közben leesett a lelátóról egy ajax drukker, 10 métert zuhant, sajnos nem sikerült megmenteni az életét. :-?
Feary
Barça B

2013.11.26. 23:22:52

Hát ez egy szégyen volt. Csalódtam megint a játékosokban. Egy BARCELONA játékosnak illene megszakadnia a mezért és a szurkolóiért, de minimum 40 perces emberelőnyben nem kikapni. És tét igenis volt. Tata-nak meg illett volna egy olyan taktikát kitalálni, melyben gyors kontrákat kellett volna vezetni. Várható volt, hogy az Ajax letámad és rengeteg befutható terület volt. De hát én is csak egy vagyok a magyar foteledzők közül.
Egyszóval egy nagy tasli jár a csapatnak :!:
Forca Barca!!!!
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.11.26. 23:02:00

kadarzsolt85 írta:Na me tiki taka 10 ember ellen egy normalis golhelyzet sem volt a Barcelona ideje lejart azzal hogy Pep el ment
Nem tudom feltűnt-e de az Ajax most ezzel vert el minket. Nem ívelgetős és kontra focival!! És nem tudom, hogy észre vetted-e, hogy az első 20 percben labda nem volt nálunk. Szval a tiki-taka-val semmi baj, csak a hozzáállással!!
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.11.26. 22:57:21

Jólvan csak kikaptunk... :D
Úgy 50%ban fogadtam volna erre a meccs előtt,az xre 45ben...Az Ajax jól játszott már a Camp Nouban is,csak ott volt tét,odaraktuk kicsit magunkat és ennyi volt...itt tét nem volt gyakorlatilag...Nekik meg élet halál.Pláne miután láttam felállunk 2 támadóval borítékolható volt hogy nem nyerünk...Ettől függetlenül buta,ordító hibák miatt kaptunk ki,nem a taktika vagy a felállás miatt...Egy Xet hoztunk volna azért így is...
Tanulságok:
-Cesc középen továbbra is csak vicc meccseken jó...
-mindíg szidjuk Alvest,no most érezni mivan ha nincs.
-mindíg szidtuk Busit,érezni mivan ha nincs.
-Song nem megoldás rendes meccsen.
-Mascherano és Pique együtt halálos kombó(ránk nézve)...
-Mascheranot ha nem játszatjuk hosszabb távon utánna nem ér semmit...
-Barthra kell középre...
-3 szervező kioltja egymást,nem működik a Cesc-Xavi-ini 3mas,megjegyzem rendes meccsen sosem működött...
-Pedro értékelhetetlen,Sanchez leglább verekszik,védekezik,és újabban néha el is találja a labdát...
-Neymar a szélről nem tud Messi lenni...Ne is várjuk. Sosem értettem azt aki ezt elvárja.
-Messi pótolhatatlan.
-szidtuk Valdest,jó idén nem,de amúgy sokat...Ha ma ő van akkor nem kapunk ki...

Jah a legfontosabb...Ha nincs igazi tét,akkor lekakiljuk az egészet...Vhol érthető,bajnokságban minden meccs kell,később Blben is meg mindenhol...itt belefért a vereség...Más kérdés hogy a szurkolókat pofánköpték ezzel már megint...Kiváncsi leszek,lennék inkább,mert ezt sosem tudjuk meg,hogy az első iylen meccs után Tata mit mondd az öltözőben...Alatta ilyen még nem volt...Kérdés hogy kezeli,sorsdöntő lehet ez a későbbiekre nézve...Az meg hogy mit fog mondani mind1,azt csak kifelé fogja tolni, a lényeg mit mondd az öltözőben...Amúgy vhol Tata is benne volt a vereségben,elkezdte becserélni a fiatalokat,igen kell lehetőséget adni nekik,de lehet várni kellett volna míg x az eredmény...Nem azt mondom Puyol lemenetele mind1 volt...De Xavi-Cesc kombóé már nem...Én fennhagytam volna Cesct előre meg egy csatár,és úgy támadni,sztem meg lett volna az X...De sztem ő se hitte hogy ennyire le fogjuk tojni a végét...No mind1,kiváncsi leszek...

És végre megvan az első vereség Tataval,előbb utóbb időszerű volt ez...Itt belefért...Jobb itt mint máshol...Arra jó votl ez a meccs hogy sok hibánkat megmutatta...Az alapcsapattal idén nincs akkora gondd,de az alternatívák legalábbis ebben a formában nem működnek...Edzői szempontból sokkal tanulságosabb volt ez a meccs,mint egy 5-0,az biztos...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.11.26. 22:56:16

Pavel írta:Nem csak a hozzáállással volt probléma, hanem mindennel. Rossz volt nézni a második félidőben 10 ember ellen ennyire volt képes a támadósor.
Pedro eladásán el kellene gondolkodni. Egyszerűen nem képes sorsdöntően játszani.

Szerintem Villa helyett neki kellett volna elmennie.
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.11.26. 22:54:34

Ez a mérkőzés tökéletes volt arra, hogy rájöjjünk, hogy semmi baj a "tiki-takával", hisz láthattuk, hogy egy AJAX, milyen könnyedén ment át rajtunk.. Itt abszolút olyan probléma van, amit a fejekben kéne helyre rakni. Rossz volt nézni, mikor a 75. percben emberelőnybe támadhattunk volna, DE a középpálya megvárta, hogy az Ajax támadói és közzáppályásai visszazárjanak.

A másik, hogy Tata annyira azt hangsúlyozta, hogy vissza akarja hozzni a totális letámadást stb, akkor könyörgöm, miért nem támadunk úgy le, ahogy az Ajax tette? Ez az ajax játékilag nagyon hasonlított a Pep-teames csapathoz.

A meccs után remélem levetítik a srácoknak, hogy is kéne letámadni, és gyors passzokkal feljtuni a 16-osig. Mert ha ez az Ajaxnak ment a Barca ellen, akkor senki ne mesélje be, hogy a tiki-taka halott !

A másik dolog, hogy nekem nagyon úgy tűnt, hogy Xavi eszméletlenül lassítja a támadásokat (lehet tudatosan), de mikor S.Roberto beállt, sokkal hatékonyabban toltunk át a lasztit a középpályán.

Na de a lényeg, hogy az ilyen meccsekből lehet tanulni, és javulni!! Szóval, amit várok ezek után, hogy ilyen letámadást toljunk, mint az Ajax, ha már Tata ennyire azt akarja!
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Pavel
Entrenador del Barça

2013.11.26. 22:44:19

Nem csak a hozzáállással volt probléma, hanem mindennel. Rossz volt nézni a második félidőben 10 ember ellen ennyire volt képes a támadósor.
Pedro eladásán el kellene gondolkodni. Egyszerűen nem képes sorsdöntően játszani.
kadarzsolt85
Jugador del Barça

2013.11.26. 22:43:22

Na me tiki taka 10 ember ellen egy normalis golhelyzet sem volt a Barcelona ideje lejart azzal hogy Pep el ment
Barca Barca Baaarca
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.11.26. 22:38:47

Szégyen a játékosok hozzáállása a meccshez.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.26. 21:36:37

én át is kapcsoltam a dortmund meccsre, ha a csapat nem képes komolyan venni, akkor én se veszem őket ma komolyan.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.11.26. 21:10:25

Hát eddig olyan érzésem van, mintha a tavalyi Bayern elleni meccset nézném.
Válasz küldése