Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
kristop
Entrenador del Barça

2013.12.22. 19:31:09

szerintem fantasztikusan játszottunk azon a gyenge 15-20 percen kívül. mindenki ment előre, előre passzok, erősen felpasszolt labdák, nyomás az ellenfélre. sergi roberto nem játszott különösen jól, de nagyon látszott, hogy ez az ő játéka. megkapja a labdát, előrenézve veszi át, elindul, vezeti, és csinálja, amíg tudja. egyébként adott két gólpassz szerűséget is, egyik pedro pörgette fölé, másikat alexis lőtte centikkel mellé. szóval szerintem ő elég jó lesz az ilyenfajta játékban.

pedro meg konkrétan megnyerte nekünk a meccset, az első két gól közül egyik se volt egyértelmű be kell lőni helyzet. utána meg már jött a henger.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
barlacy
Jugador del Barça

2013.12.22. 19:24:50

Fenntartom:Neymar, Pedro, Messi, Iniesta,Busi, Xavi,És Puyi(bár öregszik),labdaművészek,közelít Sergi R.
Bartra, talán?Qenca? Tello sosem, és soha: Alexis.
Montoya? Nagy lehetőség!!
Alba?gyors, de kényelmes.És az egy az egyet 80 %-ban bukja.
Masi? rapszódikus
Kapus, és tréner is kell.
pep71
Entrenador del Barça

2013.12.22. 19:04:00

StickyFingaz írta:
barlacy írta:Szóval:
D.Alves- mehet.
Aki ekézte (ekézi) Pedritót- sok sok hamu kell...a fejére...
Sanchez- továbbra sem idevaló!!

És, lehet, hogy szerintem egy másik edző is...KELL!!!
Szóval:
Kit hoznál a helyére?Montoya nem Barca szint.
Ahogy lentebb is írtam:Pedro 1 meccsére 10 rossz jut.
Inkább Pedro nem idevaló.
Az utolsóra meg inkább nem írnák semmit...
Piszczek-et kéne hozni, de nem hinném, hogy a Dortmund elengédné, amúgy szvsz Montoya Barca szint, főleg védekezésben és a támadásokba is jól lép be, van amikor elrontja de melyik védő nem? De ha úgy látod, hogy ő nem az, akkor kiváncsi vagyok szted ki Barca szint. Dani Alves-re meg a sérüléséig mki azt mondta, hogy támadásban mennyit számít, hát azt ma is láthattuk(semmit), a védekezése meg egyenesen pocsék volt.
hank1ee
Director del Fútbol

2013.12.22. 19:03:32

Kimásztunk a mélyből, szép győzelem volt! Ezzel azt hiszem nyugodtan tölthetjük az ünnepeket, tehát ezúton is boldog karácsonyt és újévet kívánok mindenkinek! Jövőre ugyanitt, Visca el Barca :!:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
PCsabi
aka Game90

2013.12.22. 19:02:30

Nehezen indult, de csak behúztuk.

És ne felejtsétek el, ha bajban van a csapat, nyugodtan írjátok be ezt:
Game90 írta:Majd Pedro lő egy hármast.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.12.22. 18:59:18

barlacy írta:Szóval:
D.Alves- mehet.

Szóval:
Kit hoznál a helyére?Montoya nem Barca szint.
Ahogy lentebb is írtam:Pedro 1 meccsére 10 rossz jut.
Inkább Pedro nem idevaló.
Az utolsóra meg inkább nem írnák semmit...
shutterisland
Director del Fútbol

2013.12.22. 18:52:29

nem sok reményt adtam 2-0 után messi és ney nélkül, de le a kalappal, hogy onnan visszahoztuk, főleg egy ilyen nehéz pályán. =D>
pedro hatalmas, 3 gól és egy kiharcolt tizi, cesc 2 gól 1 gólpassz, nagyon kellett ez most.

egy-két embert már láttam bírózni facebookon, azt nem értem.
cesc gólja a stream-em szerint les, és az első gól előtt talán már nem csippentette a labda a vonalat, viszont pedronak volt egy érvénytelenített gólja, ami inkább egy vonal volt, meg azért taposásért is láttunk pirosat.
barlacy
Jugador del Barça

2013.12.22. 17:56:51

Szóval:
D.Alves- mehet.

pep71
Entrenador del Barça

2013.12.22. 17:50:50

A játékvezetés megint csodálatos...
1.Piqué helyzete előtt kezezés volt, egy 11-es már elmaradt ekkor.
2.Pedro már 4 gólos lenne, mert tisztán látszik, h egyvolnal volt az a helyzet amit belőtt.
3. A sárgákat megint nem tudom mi alapján adja...Busquets elleni szvsz kiállítás kellett volna, hogy legyen...
Roberto gyenge sztem, védelemről meg nem is beszélek inkább, Pinto meg Pinto...
mess2009
Director del Fútbol

2013.12.22. 17:43:43

akkor most mi van?!! feljöhetek?..... őrület!
connor
Jugador d'estrella

2013.12.22. 17:41:00

Az egész meccs főként Martino sara... 1. A védekezés megszervezése egyértelműen nem sikerült: szögletből és kontrából kaptunk gólt. 2. A majdnem 0 perces Sergi Roberto kezdőbe rakásával meggyengítette a középpályánkat. 3. Egyértelműen nem jó Fabregás Messi posztján, ennek ellenére nem képes ezt belátni az edzőnk.
Látszik a tapasztalatlanság, hozzáértés hiánya. Ha ehhez hozzávesszük a pocsék egyéni teljesítményeket meg is kapjuk a mai meccset... :roll:
mess2009
Director del Fútbol

2013.12.22. 17:27:53

na el süllyedek szégyenemben.... biztos győzelem???!!!! (ezt jósoltam!)
pep71
Entrenador del Barça

2013.12.22. 16:44:31

Chino írta:
pep71 írta:
Gareth Tello írta:Piqué-Mascherano...

Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Mascherano Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Pedro Cesc Alexis

Bench Barcelona: Oier, Montoya, Bartra, Adriano, Song, Dongou, Tello

Robnak örülök, elöl Sáncheznek kellene varázsolnia, no meg Iniestának.

Visca el Barça!
Hát én nem örülök Robnak, eddig semmi komolyat nem mutatott, igaz nem is játszott sokat, de a azért volt egy-két helyzete azokat rendre elpuskázta, de cáfoljon rám. Cesc-et erőltetni megint középcastárként, én nem tudom mit néznek az edzők, de így nagyon gyengének tűnik a támadósor.
Bartrat is hiányolom, szvsz nagyon jó formában van és Piquevel is jól megértik egymást.

Én örülök Robnak. Hiába nincs annyi tapasztalata, de vele sokkal offenzívebb és intenzív a csapatjáték, amire nagy szükség lesz a támadósort elnézve.
Viszont a madridi középpályát meg kell bénítani, mert nagyon gyorsak. Szerintem ezért játszik Song helyett SR. A kameruni hiába swfwnzív játékos, túlságosan lassú ehhez, kész öngyilkosság lenne őt játszatni.
Remélem Alexis előkap valamit a cilinderből vagy Cesc lehoz végre egy jó meccset támadóként.[
/quote]
Az biztos, hogy Rob gyorsabb mint Song, de ütközni biztos nem tud olyan jól mint Song.
Inkább a támadás szervezésekben és a kulcspasszokban látom Rob szerepét, remélem nem csalódunk és sokkal bátrabb lesz mint az előző meccsein.
Chino
Llegenda del Barça

2013.12.22. 16:35:01

pep71 írta:

Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Mascherano Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Pedro Cesc Alexis

Visca el Barça!
Hát én nem örülök Robnak, eddig semmi komolyat nem mutatott, igaz nem is játszott sokat, de a azért volt egy-két helyzete azokat rendre elpuskázta, de cáfoljon rám. Cesc-et erőltetni megint középcastárként, én nem tudom mit néznek az edzők, de így nagyon gyengének tűnik a támadósor.
Bartrat is hiányolom, szvsz nagyon jó formában van és Piquevel is jól megértik egymást.

Én örülök Robnak. Hiába nincs annyi tapasztalata, de vele sokkal offenzívebb és intenzív a csapatjáték, amire nagy szükség lesz a támadósort elnézve.
Viszont a madridi középpályát meg kell bénítani, mert nagyon gyorsak. Szerintem ezért játszik Song helyett SR. A kameruni hiába swfwnzív játékos, túlságosan lassú ehhez, kész öngyilkosság lenne őt játszatni.
Remélem Alexis előkap valamit a cilinderből vagy Cesc lehoz végre egy jó meccset támadóként.
Forca Barca!!!!
pep71
Entrenador del Barça

2013.12.22. 16:10:54

Visca el Barça!
pep71
Entrenador del Barça

2013.12.22. 16:05:01

Pinto
Montoya-Bartra-Pique-Adriano
Busquets
Iniesta-Cesc
Alves-Alexis-Alba
LEhet, hogy Dani és Jordi veszélyesebb lenne mint Pedro és Tello...
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.12.22. 16:04:38

Piqué-Mascherano...

Visca el Barça!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2013.12.22. 16:06:07-kor.
mess2009
Director del Fútbol

2013.12.22. 15:47:50

ha csinálunk egy kis leltárt, van azért a kezdőben (lesz) Alves,Alba Piqué,Iniesta, Busqets, Fabregas akik minőségben bőven a Getafe játékosai felett állnak tehát a minőségi fölény még így is biztosított.szándékosan nem említettem a kiherélt támadósorunkat mert azok így együtt a szürke spanyol átlagot képviselik, de azért ki jöhet nekik a lépés. ez elsősorban akkor lehetséges, ha csapatként hozza a Barca a saját színvonalát. ami engem illet biztos győzelmet várok.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2013.12.22. 14:57:45

Le a kalappal az Atlecito előtt, felnőttek a feladathoz, akár a bajnoki címre is esélyesek lehetnek. Mindent jóval kevesebb pénzből, mint a két nagy a BL-ben mennek. Öröm és boldogság lehet most náluk...
Mindez, Messi, Ronaldo, Bale nélkül
socio66

2013.12.22. 14:05:03

Azok az idők jutnak eszembe, amikor 2007-8 környékén hónapokra kidőlt, vagy gyengélkedett a teljes támadósorunk, és Dos Santos, Bojan, Gudjohnsen-szintű játékosokra volt bízva a góllövés, hát nem sok köszönet volt benne. :)
Most azért jobb a helyzet szerencsére, de félek ha agresszívan lép fel az ellenfél, nem lesz elég erő a csapatban, hogy felvegye a kesztyűt, megy majd a tökölés ezerrel a kapu előtt.
Szenvedős döntetlenre számítok, de ha sikerül nyerni, az lélektanilag nagy lépés lehet a bajnoki cím felé.
Chino
Llegenda del Barça

2013.12.22. 13:53:28

connor írta: Nekem a Sport.es által felvázolt hadrend tűnik a legjobbnak.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/p" target="_blank ... sc-2949281
Nekem is ez a felállás tetszene, bérmennyire sem szeretném Tellot a kezdőben látni. (mondjuk, ha ő van a kezdőben, nem lenne sokkal kockázatosabb Dongou-val kiállni, aztán 60
. perc körül jöhetne a csere)
Az első hármasunk nem elég offenzív, ezért kellene Cesc mögéjük, mert egy Song-Busi kettős nem tud kellő nyomást gyakorolni, és a támadóink se olyan hidegvérű csatárok.
Akkor nagyon necces lesz, ha mi kapjuk az elsőt, két gólt egy ilyen megtépázott csapattal egy bunkert játszó Getafenak Madridban iszonyatosan nehéz lesz rúgni. Nagyon fontos lesz a hatékony letámadás, ami Alexissel és Pedroval, egy Xavinál jóval gyorsabb Fabregassal nem tűnik megvalósíthatatlannak.
Remélem legalább egy szenvedős egy gólos győzelmet ki tudunk nyögni, engem már az se érdekelne milyen játékkal, csak hozzuk el a 3 pontot.
Forca Barca!!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.12.22. 13:45:49

Bob most megnézheti, hogy mire mentünk volna idén a "munkásokkal", mivel Messi mellett Neymar sem fog játszani.
csak ezt ne mondd, mert ha pedro góljával nyerünk, akkor még feleslegesebb lesz neymar. :lol:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.12.22. 13:01:10

S.Agüero írta:Possible line-up (vs Getafe): Pinto - Alves Pique Bartra Alba - Iniesta Busquets SergiRoberto - Pedro Cesc Alexis ‪#‎fcblive‬ [rac1]

Kíváncsi leszek a kezdőre.
Én inkább Dongou-t tenném a kezdőbe, és Cesc menne vissza a középpályára, de még az is lehet, hogy a Busi-Song kettős fog kezdeni... :roll:
Szenvedős meccsnek ígérkezik, de mégis valamiért egy simább győzelem lesz szerintem. :)
Azért sztem Dongou kezdetése erős lenne. Menjen be akkor akár Alexis középre, de Cesc lesz ott az biztos.
connor
Jugador d'estrella

2013.12.22. 12:45:51

Sok jót sajnos nem várok a mai meccstől, pedig nagyon kellene a győzelem. Bob most megnézheti, hogy mire mentünk volna idén a "munkásokkal", mivel Messi mellett Neymar sem fog játszani.
Nem értem, hogy miért nem tudtuk megóvni Neymar sárga lapját, hogy mindenképp behúzzuk a mai meccset. A Pedro-Cesc-Sánchez és a Sánchez-Pedro-Tello csatársor is gyengének tűnik ahhoz, hogy az egyik "mumus" pályáján győzzünk, bár a kettő közül talán utóbbi tűnik jobbnak, lendületesebbnek és akkor Fabregás is a sajtá helyén játszhatna, Xavi posztján, Iniesta-val párban és akkor a kp-án legalább stabil lenne. A Song-Busquets kettős feleslegesnek tűnne nekem egy olyan meccsen, ahol mindenképp gólokat kellene szerezzünk, mert valószínűleg egyet kapni fogunk már csak az utóbbi évek statisztikái alapján is, ráadásul egy betömörülő ellenfél ellen teljesen felesleges lenne egy védekezőbb felfogású kp.
Nekem a Sport.es által felvázolt hadrend tűnik a legjobbnak.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/p ... sc-2949281" target="_blank
garamm
Barça B

2013.12.22. 08:43:51

Hola!

A főoldal nyitó cikkéből: "a Barcelona Madridban szombaton délután a Getafe ellen."
Aprócska elírás. Ma vasárnap van.

A mai eredménytől függetlenül, kívánok boldog karácsonyt az Eurobarca munkatársainak, olvasóinak! :D
Hajrá Barca!
Válasz küldése