Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De Ié-t miért nem viszi fel? Sérült? Szerintem ügyesebb srác, mint Bagnack.Erxy írta:Hétfőn tíz játékos kezdi meg a felkészülést az A csapatból: Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Adriano, Roberto, Rafinha, Deulofeu, Afellay, Tello
A B csapatból pedig csatlakozik az első csapathoz: Patric, Bagnack, Diagne, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro, Nieto, Joan Roman, Dongou, Adama,
Nyilván ez lesz a keret a Recreativo ellen is.
Na zsír, erre vártamErxy írta:Hétfőn tíz játékos kezdi meg a felkészülést az A csapatból: Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Adriano, Roberto, Rafinha, Deulofeu, Afellay, Tello
A B csapatból pedig csatlakozik az első csapathoz: Patric, Bagnack, Diagne, Grimaldo, Samper, Halilovic, Munir, Sandro, Nieto, Joan Roman, Dongou, Adama,
Nyilván ez lesz a keret a Recreativo ellen is.
4 meccsünk lesz előtte, ha jól tudom. Recre, Nice, Napoli, Helsinki.Ronal.10 írta:Azon gondolkodok hogy csak kikéne menni erre a Gamper kupára.
Azt tudni hogy a keret mikor lesz fullos?.. Vb utáni szünetről mikor térnek vissza a sztárok...?
Gamper elött 5 barátságos meccsünk is lesz.
Ilyen szinten valóban lehet, hogy játszanak, 2 perc senkinek nem megeröltető.Alfa írta:Szerintem fognak "játszani" ami annyiból fog állni, hogy vagy kezdők lesznek és lecserélik őket ( Puyol szerintem már fog tudni játszani , ha nem is 90 percet ) vagy a végén állnak be . Grosics Gyula is játszott meccset 82 évesen a fradiba ( 2 perc után lecserélték ). Én szinte biztos vagyok , hogy valamilyen formában befognak állni.MichaaBee írta:Szerintem nem fog pályára lépni egyikük sem, legalábbis a cikkben nincs erre vonatkozó utalás. Inkább az a valószínű, hogy egybekötik az amúgy is ünnepélyes Gampert a két ikon elbúcsúztatásával.
Szerintem fognak "játszani" ami annyiból fog állni, hogy vagy kezdők lesznek és lecserélik őket ( Puyol szerintem már fog tudni játszani , ha nem is 90 percet ) vagy a végén állnak be . Grosics Gyula is játszott meccset 82 évesen a fradiba ( 2 perc után lecserélték ). Én szinte biztos vagyok , hogy valamilyen formában befognak állni.MichaaBee írta:Szerintem nem fog pályára lépni egyikük sem, legalábbis a cikkben nincs erre vonatkozó utalás. Inkább az a valószínű, hogy egybekötik az amúgy is ünnepélyes Gampert a két ikon elbúcsúztatásával.
A végén úgy rákészül, hogy hosszabbítunk vele, és nem veszünk védőt...MQuC írta:Ja igen, belegondolva evidensBár Puyol azért nicns rossz formában szerintem. Rá tud pihenni.
U18, ha jól tudom.geridoss írta:ma hallottam a rádióban, hogy augusztusban a Kocsis emléktornára az új Fradi stadionban a Barcelona is pályára lép
Erről tudtok valamit? Sehol sem olvastam róla, de a hírek között már tényként közölték.
szerk: http://www.magyarhirlap.hu/a-barcelona- ... mlektornan
Ráadásul min 60 percet.Gareth Tello írta:Barcelona will between January and March play a friendly in Qatar as part of the shirt sponsor deal.
![]()
Remélem, benne van a szerződésben az is, hogy Neymarnak, Messinek, Iniestának, Fabregasnak, Busquetsnek, Piquének, Sáncheznek és Alvesnek is pályára kell lépnie a meccsen.