Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megfogalmaztad a lényeget. Mindenki azt írja, hogy egész szezonban nem hajtunk, nem érdekli őket az eredmény stb. Az a Getafe elleni meccs pedig nem volt olyan rég.kristop írta:én nem láttam a valencia ellen meccset, de azért erre valószínűleg így is tudok válaszolni.Chino írta:Viszont ha tényleg katasztrófa van és már nem hajt a csapat, miért volt oda mindenki mondjuk a Getafe meccs után, hogy mennyire motiváltak és nem adják fel a fiúk?
a getafe elleni meccsen nagyon hajtottak, most meg nem
én nem láttam a valencia ellen meccset, de azért erre valószínűleg így is tudok válaszolni.Chino írta:Viszont ha tényleg katasztrófa van és már nem hajt a csapat, miért volt oda mindenki mondjuk a Getafe meccs után, hogy mennyire motiváltak és nem adják fel a fiúk?
és ehhez még annyit tennék hozzá, hogy a Bilbao-Madrid meccsen mindkét csapat annyit futott 25 perc alatt, mint a Barca az egész meccs alatt..Messivel, meg Busival az élen....aynas írta:Azt írják páran, hogy a Valenciának szerencséje volt, mert kb. ahányszor a kapuig eljutottak,abból gól lett.
1-0-nál volt egy szögletük, amikor Viktor kijött a rokonok elé, ott nagy mákunk volt, hogy nem kaptunk gólt.
2-1nél kaptunk egy ajándék tizit.
2-2nél a harmadik bekapott gól előtti jelenetet nézzétek vissza. Az ellenfél bedobással jön a 16-os oldalvonalánál... Az a védekezés vérlázító, ilyet nem lehet megengedni.
Hogy Song hogy játszott, nem tudom, sosem láttam őt.pep71 írta:Ez a Fabregas szidás, már régóta sláger, holott, mióta itt van szerintem több gólt és több gólpasszt jegyez mint Xavi vagy Iniesta...Az egész csapat van szét esve szvsz, nem játékosokra kéne lebontani ezt a sz.r játékot, egyszerűen nincsen meg a tűz a csapatban. Fabregast se lehet összehasonlítani az Arsenalos korszakával, mert ott megszakadt a pályán minden labdáért, de mióta a barcába jött, teljesen lelassult és elkényelmesedett, ahogy Song is, de ez az egész csapatra elmondható.Initom írta:Valszeg' akkor mégsem Pep volt a hülye mikor ki akarta rúgni Fabregast Piquet és még pár embert.
Elszállt kicsit a srácokkal a ló,mostanra nagy lett a mellény úgymond ,kiskirályok lettek...
Ez a Fabregas szidás, már régóta sláger, holott, mióta itt van szerintem több gólt és több gólpasszt jegyez mint Xavi vagy Iniesta...Az egész csapat van szét esve szvsz, nem játékosokra kéne lebontani ezt a sz.r játékot, egyszerűen nincsen meg a tűz a csapatban. Fabregast se lehet összehasonlítani az Arsenalos korszakával, mert ott megszakadt a pályán minden labdáért, de mióta a barcába jött, teljesen lelassult és elkényelmesedett, ahogy Song is, de ez az egész csapatra elmondható.Initom írta:Valszeg' akkor mégsem Pep volt a hülye mikor ki akarta rúgni Fabregast Piquet és még pár embert.
Elszállt kicsit a srácokkal a ló,mostanra nagy lett a mellény úgymond ,kiskirályok lettek...
Ha jól emlékszem, igy álltunk fel a Classicón nem?Rivaldo11 írta:Megint csak leírom: Messit ki kell venni középről. Levédekezik, betömörülnek, nincs hely ott már. Szélről meg...láthattuk hogy bontotta meg a végén Inivel, és Alvessel az egész védelmet.
Nálam Alexis menne középre, Ney és Leo meg a két szélről húzna befelé, arról nem is beszélve, hogy az Alves-Messi, és Alba Neymar párosok már alapból is elég sok veszélyt rejthetnének magukban.
Védekezzék le, ha tudják.