Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán áthívhatnák a második félidőre odaérne!diagonal írta:Egy Luis Suárezzel százszor többet érnénk, de hát ő most nagyon drága mert éppen nagyon megy neki idén.
Attól, hogy transfermarkton felsrófolják az árát, mert jobban teljesít, attól a valós értéke még nem duplázódik meg a semmitől.Tobias88 írta:Én hónapról hónapra nézem a Tes Stegen összefoglalókatcsababarca írta:Valdes megint hova jött,édesistenem, legyen már szezon vége.Már dörzsölöm a tenyerem, nagyon jó fogás lesz.
Transfermarkt-on már 20 millió, nem tudom hogy hozzuk el 12ért amiről szó volt
Végre valaki, aki reálisan lát. Két meccs alatt kell bedarálni őket és az meg is lesz.MichaaBee írta:Őszintén szólva nem értem a sok meglepett hangot, én pontosan azt kaptam, amit vártam...
Szintén , d.u leírtam - nem itt - hogy semmi eget rengető nem lesz a meccsen , eddig be is jött .MichaaBee írta:Őszintén szólva nem értem a sok meglepett hangot, én pontosan azt kaptam, amit vártam...
Azzal a labdával totál rossz felé fordul, be kellett volna vágni keményen, erőszakosan vele a védő elé és onnan nyert ügye van, de hát innen a karosszékből persze könnyen beszélekeimenis1212 írta:tipikus. Messit kiveszik, és senkiben nincs meg az a plusz, hogy megbontsa a védelmüket. Remélem hamar jön Neymar. Alexis.... Nem rossz ma,de az ügyetlenségei azok kiábrándítóak... Megkapja félig ziccerben, és kiviszi a szögletzászlóhoz...
Egy jó megmozdulást nem láttam tőle. Ahogy Xavitól sem és Messi sem az igazi.eimenis1212 írta:tipikus. Messit kiveszik, és senkiben nincs meg az a plusz, hogy megbontsa a védelmüket. Remélem hamar jön Neymar. Alexis.... Nem rossz ma,de az ügyetlenségei azok kiábrándítóak... Megkapja félig ziccerben, és kiviszi a szögletzászlóhoz...
Én hónapról hónapra nézem a Tes Stegen összefoglalókatcsababarca írta:Valdes megint hova jött,édesistenem, legyen már szezon vége.
Ha nekimentek volna a Barcának már 2-0 vagy 3-0 lenne ide mert akkor nem 0 gólhelyzetünk lett volna mint ígycsababarca írta:Mint egy kis csapat,ezek is be vannak hugyozva,és beállnak védekezni.
Amíg ilyen a meccs képe,addig engem ne ámítson senki azzal,hogy lejárt az időnk.
Még mindig hozzánk alkalmazkodnak a csapatok,nem pedig saját játékukat játszva akarnak legyőzni.
Mondjuk azért, hogy ne kezdjük otthon 0:2-ről, mint tavaly.MyShadow írta: Mért kell ennyire biztonsági csapatot felküldeni![]()