2014.03.12. 23:44:14
No azért láthatjuk,hogy tudunk ha akarunk,közel nem vagyunk annyira gyengék...Itt a 2 meccs alatt kb egy pillantra sem volt esélye a citynek...Magasabb szinten vagyunk...Jelenleg én csak a Bayernt érzem felettünk,de közel nem lenne az sima a bajoroknak, ha most játszanánk sem...Taktikailag sztem gyengültek,illetve az a taktika amit játszanak gyengébb ellenünk, mint amit tavaly toltak...Én a Real nem érzem annyira atom veszélyesnek,rendes csapattal idén alig találkoztak,most az hogy cicáék hányat vernek egy harmatosnál is gyengébb Schalkenek sokat nem mutat,az ellenben,hogy idén volt 3 tényleges tétmeccsük,első 2n kikaptak tőlünk és az Atleticotól,a harmadikon az Atletico ellen meg hatalmas malaccal egy x,de játékban közük nem volt az xhez...Igen nagyon szépen egyenletesen megverik a kicsiket,jobban mint mi,a bajnoki címet én nem érzem esélyesnek pont ezért,de nagy csapatok ellen sztem nem eléggé egységesek,elveszik a játékuk ha van ellenfél is...
Amúgy meg a Blt mindíg az dönti el hogy ki mennyit tud fejlődni májusig...A Pep teamek is, rendre botorkáltak a 16közt utánna lendültek bele...Hátul ha az alap védelem van magabiztosak vagyunk,középpályán továbbra is ember nem veszi el...Elől ha formába lendül ténylegesen Leo és Neymarnál is ki fog jönni amit tud,akkor bármi lehet...A helyezeteink meg vannak,ott vannak,csak sokszor nem vagyunk elég élesek a végjátéknál,értsd minden jó,csak az utsó pillantban rossz lövés vagy elcsúszunk,vagy rosszul pattan...De ez leginkább pech,ez kb varázsütészerűen megváltozhat,nem a taktikával a játékkal vagy kerettel van a gond,ez a lényeg...Sokkal jobbak vagyunk mint tavaly,sokkal több esélyünk van a Blre...Azt hogy mi lesz elválik,ha elkapjuk a fonalat sztem nyerhetünk...Persze nem lesz egyszerű ez nylívánvaló...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!