Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kb. Egy ilyen kulcsfontosságú meccsen ez pedig kevés. Még örülhetünk, hogy a Madrid kikapott a múlt héten, mert így csak a Villareal elleni meccsen úszik majd a bajnokság...recrea írta:Szerintem meg fájdalmasan gyengék vagyunk, alibi, Tata meg csak nézi a semmit.
Iniesta nélkül nincs támadójáték.
ezt nem tudhatja mindenki, mert valaki úgy fogja fel,h ha a jobb csapat figyel,és nyom, akkor mindig simán nyeri az ilyen meccseketpalesz77 írta:A meccs olyan mint amilyennek vártam, bízom benne, hogy valahogy bekotrunk egy gólt, és kapni nem kapunk egyet se, már akkor boldog leszek. Az Espanyol ellen nem tudom ki az aki gálát várt, még a 08/09-es "etalon" csapat is 2-1-re nyert éppen hogy csak idegenben - ha jól rémlik így hirtelen -, az is elég megkérdőjelezhető 11-essel a kb 110. percben. Nagy a küzdelem, kevés a játék, mint az várható volt, ezt a meccset inkább az akarás mint a tudás fogja eldönteni.
csak oda ne égjen!Deus írta:Meleg a pite...
Hagyjuk már ezt... ez az Espanyol játékban egy nagy nulla. Ha a játékkal foglalkoznánk és hajtanánk ahogy illenék nem 1 góllal lennénk jobbak, de megint ráérősen, nagy pofával játszunk... akár Valladolidban.ozsimiki írta:Nem is értem ki gondolta,h ez egy egyszerű IDEGENBELI meccs lesz...főleg a fontosságát tekintve..
ezek mindig csúsznak másznak, nem mellesleg rúgnak 95percen keresztül.
Bár azért egy Neymar bepasszolhatná a gólvonalról a lasztit, akár felpattant akár nem...
2.félidőben kell hozni Iniestat, mert Fabregas amikor Xavi mellett van, szürke.
Azért rámcáfolhatna a 2.félidőben.
FORCA BARCAAA!!!
Pont ez az, hogy a keménykedésben benne vagyunk, de a támadásépítésünk lassú, a labdás emberen kívül a többiek sétálnak. Messi megint a kp sor hátán játszik szervezőt. Nagyon arra játszunk, hogy majd az egyik parasztot kiszórják az ellenféltől... Így nem lehet győzni.Mezner2 írta:Nem tudom, hogy én nézek-e más meccset mint ti, de szerintem küzd és harap a csapat... Minden labdára úgy mennek mintha az életük múlna rajta. El fog fáradni a második félidőre az Espanyol !
NEy ezt belőhette volna