Élő közvetítések
-
- Llegenda del Barça
Hát... ezzel talán végképp oda liga. 

- Messithebest
- Director del Fútbol
Tökéletesen jellemzi a meccs a szezonunkat.. na nem baj, majd jövőre 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Director del Fútbol
erre már nem nagyon lehet mit írni 

Túlságosan megviselte a csapatot a tragédia...
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Leon
- Director del Fútbol
Ajjaj remélem megússzuk 4 alatt... 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
na klassz......
Remélem Messi megkapja a várt szerződés hosszabbítást, sőt kapjon 100 milliot egy évre utana meg 200 at. Talán gyakorolhatna egy kis önmérsékletet pláne ilyen szezon után. Egyre inkább visszatetsző ahogy sétálgat, az egész csapatot lehuzza. Nyaron könyörgöm a megfelelő játéktudás mellett erősödjunk cm-ben és kiloban
-
- Llegenda del Barça
Asenjo a mai nap Busquets díjasa.
No nyilván elítélendő, h Alexis odaütött, de azért na... szépen összeesett tőle.

No nyilván elítélendő, h Alexis odaütött, de azért na... szépen összeesett tőle.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Alvesnel azt nem értem, hogy 4en érkeznek középen, ő meg lazán átlövi felettük, úgy hogy senkinek esélye nincs elérni. Általában a túloldalon kell megszakadni, hogy bent tartsák.
És nem értem, hogy egy világklasszis, aki ennyit keres, meg ekkora csapatban van, hogy nem tudja begyakorolni?
Bal lábas vagyok, és ritkán használom a jobb lábam, de lehet én is jobban be tudnék adni, 1-1 labdát.
És a klubot, se értem, hogy ezt, hogy engedi meg. Már ez megy évek, óta. Volt idő, amíg kompenzálta a játékával, de ez már rég nem esedékes.
Hozzáteszem, nagyon bírom a palit, de ez már sok.
ui.: de sajnos, nem tudnék mondani egy nagy nevet se aki jöhetne helyette. Montoyát még gyengébbnek látom, de neki még van hova fejlődni.
És nem értem, hogy egy világklasszis, aki ennyit keres, meg ekkora csapatban van, hogy nem tudja begyakorolni?
Bal lábas vagyok, és ritkán használom a jobb lábam, de lehet én is jobban be tudnék adni, 1-1 labdát.
És a klubot, se értem, hogy ezt, hogy engedi meg. Már ez megy évek, óta. Volt idő, amíg kompenzálta a játékával, de ez már rég nem esedékes.
Hozzáteszem, nagyon bírom a palit, de ez már sok.
ui.: de sajnos, nem tudnék mondani egy nagy nevet se aki jöhetne helyette. Montoyát még gyengébbnek látom, de neki még van hova fejlődni.
Hát nem tudom.....
Szerintem ezt a meccset el kellett volna halasztani. Nem elég, hogy sz@r formában vagyunk, a játékunkat teljesen kiismerték, mellette itt van a tragédia
Tökéletesen játsszák a kontrajátékot, mindezek mellett képtelenek vagyunk áttörni a védelmet.. vagyis a falat.
Ismét itt a megoldás : Beállnak védekezni 11en és szétkontráznak minket :/
Szerintem ezt a meccset el kellett volna halasztani. Nem elég, hogy sz@r formában vagyunk, a játékunkat teljesen kiismerték, mellette itt van a tragédia

Tökéletesen játsszák a kontrajátékot, mindezek mellett képtelenek vagyunk áttörni a védelmet.. vagyis a falat.
Ismét itt a megoldás : Beállnak védekezni 11en és szétkontráznak minket :/
Ráadásul hagyományosan Dani Alves pajtás oldaláról kaptuk a gólt.Kelemen Berti írta:sajnos ez már hagyomány

A Bartra gyerek játéka viszont ma is tetszik. Ő még akár fontos ember lehet az elkövetkezendő években.
Alexist a Juvéba?
Pár hónapja még ő volt a [auto_cenzúra] 
Nem csoda, hogy a FIFA nem büntette meg a csapatot, rengeteg igazolásra lesz szükségünk, az utóbbi évtized legmozgalmasabb nyarára kell számítani, ha jövőre akarunk valamit. Az meg a FIFA-nak sem érdeke, hogy egy nagy csapatot kiírjon az egyenletből.

Nem csoda, hogy a FIFA nem büntette meg a csapatot, rengeteg igazolásra lesz szükségünk, az utóbbi évtized legmozgalmasabb nyarára kell számítani, ha jövőre akarunk valamit. Az meg a FIFA-nak sem érdeke, hogy egy nagy csapatot kiírjon az egyenletből.
"I may be wrong, but I doubt it."
(Charles Barkley)
(Charles Barkley)
Mar bocs de eddig Alexis a legjobb...ja tényleg bocs el is felejtettem hogy bármi van Alexist kell szidnicsababarca írta:elképesztően ötlettelenek vagyunk elöl,hátul meg a szokásos bohózat.
Alexis remélem megy a Juvéba.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
elképesztően ötlettelenek vagyunk elöl,hátul meg a szokásos bohózat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ma is egyetlen dolog érdekli ezeket : passzolni, passzolni,hogy gólt is kellene lőni??? hát arra nem vagyunk kiképezve.
a Villareal leckét ad a mai fociból, ha látnának a nagyképűségtől, akár tanulhatnának is ....
a Villareal leckét ad a mai fociból, ha látnának a nagyképűségtől, akár tanulhatnának is ....
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
pedig a mi kontránk indult igéretesen, erre Pedro elviszi Iniesta elől, eladja, majd kapjuk a gólt. Azért középen nagyon üresen maradt Cani.
Kàr....de szèp kontra.
-
- Az Év fórumozója 2013
Valahogy éreztem, hogy nem fogjuk kibírni kapott gól nélkül azt az egy perc hosszabbítást... Hoznám Fabregast a második félidőre, Xavi helyére.
Alves amúgy megint nagy nulla...
Alves amúgy megint nagy nulla...
-
- Director del Fútbol
sajnos ez már hagyomány 

Pár napja cikkeznek róla de sztem tuti kacsa mivel özil nem olyan hülye h a real után ide jöjjönhady írta:özil....?
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
özil....?
Most azért látom az akarást a csapaton, jól is kezdtük a meccset. Bár a védelmünket ezúttal is nagyon bizonytalannak érzem, a Villarreal kontrái veszélyesek lesznek.