Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Dettó ugyanezt akartam leírni én is az előbb, de inkább meggondoltam magam, féltem, hogy megint olvasnom kell az ehhez hasonló hsz-eket: "Jaaj istenem mit vártok egy megújuló Barcelonától?"Leon írta:Erőfelmérő szempontjából ennyit ért a sok kapott gól nélküli meccs,az 1. komolyabb csapat meg is szórt minket!Kellet persze Stegen meg Alves hibái de akkor is gáz...
Mert Iniesta annyira romboló kpályás...Chelsea-ben Fabre mellett 1 romboló kp van mégpedig Matic, de, ha Oscar szted bantunéger akkor 2....hajnesz írta:Ezeket a köröket már szerintem párszor lefutottuk itt. Fabregas mellé kell 3 bantunéger,aki helyette is melózik, hogy ő nyugodtan kreálja a játékot. Chelseanél ez a lehetőség meg van. Nálunk nincs.pep71 írta:
Fabregast megérte rásózni a Chelsae-ra ilyen drágán....
Ezeket a köröket már szerintem párszor lefutottuk itt. Fabregas mellé kell 3 bantunéger,aki helyette is melózik, hogy ő nyugodtan kreálja a játékot. Chelseanél ez a lehetőség meg van. Nálunk nincs.pep71 írta:
Fabregast megérte rásózni a Chelsae-ra ilyen drágán....
Fabregast megérte rásózni a Chelsae-ra ilyen drágán....Balinho írta:A szélső védőink nagyon indiszponáltak ma. Ez Alvestől nem (mellesleg egy vöröses-narancssárga lapot úszott meg az imént) Albától annál meglepőbb, és Matyi is egyelőre az egy jó meccs, egy bizonytalant hozza. Nem értem miért lett ő láthatólag az első számú khv.
A középpálya hosszú távon tarthatatlan lesz így. Mind minőségileg, mind mennyiségileg.
Ha esetleg kikapunk, az csakis amiatt lehet mert siralmas a hozzáállás? Nem lehet, hogy a PSG is egy jó csapat, a mi középpályánk meg gyakorlatilag szezon kezdete óta változatlan, a védelem meg ennyit tud, ha folyamatosan félpályáról lendületből jönnek rá. (A támadósor meg hozza magát khmm Pedro).Vakmacska írta: De ettől függetlenül siralmas ez a hozzáállás.
Most már a labda is alig van nálunk.
Ha esetleg kikapunk, az csakis amiatt lehet mert siralmas a hozzáállás? Nem lehet, hogy a PSG is egy jó csapat, a mi középpályánk meg gyakorlatilag szezon kezdete óta változatlan, a védelem meg ennyit tud, ha folyamatosan félpályáról lendületből jönnek rá. (A támadósor meg hozza magát khmm Pedro).Vakmacska írta: De ettől függetlenül siralmas ez a hozzáállás.
Most már a labda is alig van nálunk.
Akkor Bravonak kellett volna ma is!hajnesz írta:Szerinted ki kellett volna venni Bravot azok után,hogy 0 kapott góllal áll a kapuban? Tőlem lehet tehetséges a német, de ez a meccs az edzőt igazolja maximálisan.Leon írta:Megérte egy percet sem játszani a bajnokságban!visca el barca írta:a 3.gól is ter stegené volt. alapvonal előtt másfél méterre gurult el a labda, erre még nagyanyám is kivetődött volna..