2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mascherano is nagyon jó volt szerintem.Leon írta:Xaxi+Messi+Matyiő a3 mvp!
Reméljük:D Lényeg hogy lehetőleg az első gólt is mi lőjük:DVakmacska írta:Szerintem nem lenne belőle letargia. Főleg akkor nem, ha mi rúgunk 3-at.MessiNeymarSuarez írta:hát igen, azért elég ritka látvány hogy Iniesta besárgul pl.Vakmacska írta:Meg kell hagyni, a Barca játékosainak elég könnyen repkednek a sárgák ma este. Ellenben az eibarnak...
Amúgy lehet csak én gondolom így, de lehet jobb lenne bekapni most egy gólt, mint a Real ellen, legalább csökkenne a nyomás és kevésbé lesz letargia ha a Real gólt lő az El Classicon.
Szerintem nem lenne belőle letargia. Főleg akkor nem, ha mi rúgunk 3-at.MessiNeymarSuarez írta:hát igen, azért elég ritka látvány hogy Iniesta besárgul pl.Vakmacska írta:Meg kell hagyni, a Barca játékosainak elég könnyen repkednek a sárgák ma este. Ellenben az eibarnak...
Amúgy lehet csak én gondolom így, de lehet jobb lenne bekapni most egy gólt, mint a Real ellen, legalább csökkenne a nyomás és kevésbé lesz letargia ha a Real gólt lő az El Classicon.
hát igen, azért elég ritka látvány hogy Iniesta besárgul pl.Vakmacska írta:Meg kell hagyni, a Barca játékosainak elég könnyen repkednek a sárgák ma este. Ellenben az eibarnak...
Puyol biztos az okstelóján olvassa a hsz-eidet.mess2009 írta:na ennyi kell ezeknek: lehordani őket a sárga földig !! és mindjárt másképpen mozognak! (az én dühöngésemre gondoltam)