2014.11.05. 21:37:06
Az a baj hogy úgy focizunk mint egy nyugdíjas klub. A gyors labdajáratás, lendületes játék, céltudatos passzolgatás ami régen jellemezte a csapatot agyatlan, ötlettelen tötymörgéssé vált.
Én imádom Xavi. Tisztelem, amit elért, egy legenda. De amikor 4-en futnak mellette lendületből, akárkinek adhatná, de ő inkább még visszahúzza, gondol kettőt, megvárja az utolsó Ajaxost is és csak akkor adja tovább minimum 3 ütem késéssel... erre már nincsenek egyszerűen észérvek amivel meg lehetne magyarázni... ettől ez egy mozdulattól agyhúgykövet kaptam, és tökéletesen jellemzi jelenleg a csapatot. A régi idők divatjamúlt fociját próbáljuk nyomni a szélvészgyors, bivalyerős modern topcsapatok ellen...
Azt meg, hogy Villa után ismét megvettük a jelenlegi legjobb csatárt szélsőnek, csak most kétszer annyiért, már nem is kommentálom. És ezek után csodálom akinek nem megy el a kedve az egésztől, de komolyan. Lehet itt divatszurkerezni, meg azzal jönni, hogy biztos a Pep korszakon nőttem fel. De én nem címeket várok. Azt várom, hogy az ordító problémákat, amik évek óta látszanak, legalább a megoldásukra való törekvés látszódna. De semmi, ugyanaz, egy lépést lépünk előre és kettőt hátra folyamatosan.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"